9

Ананимен

преди 5 години

Имам двама колеги, които постоянно мрънкат за нещо, вечно са недоволни...от условията на работа, от заплащането, от другите колеги които според тях взимат повече пари, от работа която трябва да свършат и като цяло от живота. Това е което най-много ме дразни с другото мога да се справя.

8

Кристина

преди 7 години

Имам по-млада колежка, която задава въпроси все едно е в яслите. Ти май си пътувала много? В кои държави си биЛа и къде ти хареса най-много?

7

Анонимен

преди 8 години

откакто изчуках колежката,не mе оставя на mира.постояно си иска.

6

Коко

преди 8 години

Мойта колежка е много готена, но има един ужасен навик. Когато си мисли, че никой не я гледа си бърка в носа и после маже с*полите. Ужасно е за жена да прави такива неща! Ако чете това, Мария спри, моля ти се!

5

5678899056532

преди 8 години

Това изследване като че ли е правено у нас.Но все пак, ако бъде наистина проведено в България, на преден план ще изпъкне връзкарството и арогантната безочливост на висшестоящите

4

Да

преди 8 години

Имам да,един много мързелив и дразнещ анадолски интригант,пошляпквам си го от време на време да си знае.По-долно *** от него рядко съм срещал.

3

Анонимен

преди 8 години

Като цяло поредната безсмислена и непотребна глупост.

2

Анонимен

преди 8 години

Имам 2 колежки, които постоянно си искат. Не издържам вече ту едната ту другата, ама вечер жена ми си иска. А и са хубавелки, няма как да им откажа - ще ми излезе лошо име.Ското взеха един нов младеж и си мислех, че той ще поеме част от работата, ама се оказа ***. Е, при мене поне със сигурност няма да му се отвори парашута.(Горенаписаното няма нищо общо с истината, само показва отношението ми към статията)

1

Анонимен

преди 8 години

Не може ли просто да се напсуват един другиго и да не си говорят повече както правим ние тук?