9

Анонимен

преди 8 години

До бг"На християни разрешено ли е да работат там?"Разбира се. Ако можеше, тази фирма която доставя чистачи за тоалетните на еврочиновниците би назначила христиняни. Но никой не би се съгласил да живее в скъпия Брюксел с толкова ниска надница освен мюсюлманите от брюкселксите гета Моленбек и Шаербек където повечето са безработни и търсят каквато и да е работа да се препитават или пък се занимават с кражби ако не намерят работа, но това е рисковано.

8

бг

преди 8 години

На християни разрешено ли е да работат там?

7

бг

преди 8 години

Бил е политически коректен-ненавиждал е Асад и Путин.

6

бг

преди 8 години

Муслемското животно е чистило на масонските сатанисти,които искаха да свалят Башар Асад от власт.

5

.

преди 8 години

Хм, ами то излиза, че Европейския парламент подкрепя тероризма...

4

Анонимен

преди 8 години

"Eдин от терористите, самовзривили се в Брюксел на 22 март, е работил като чистач в Европейския парламент,"Ето ви нагледно демонстрация до какво води толерастията и интеграцията.

3

Be_google The Expert

преди 8 години

Тия отцепилите се от ДПС те не са ли джихадисти? Просто на такива пиличат и като мисли и като антибългарски дейности....така че чистачите са едно а ДЕПУТАТ е още по-гадно!!!

2

Анонимен

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Според теб кой ще умре ако гръмне бомба в ЕП? Пак ще са обикновенни хора. Работил съм там и мога да ти кажа, че масово са асистенти и административни мишки. Депутатите рядко идват, че дори имат и отделен ресторант. Освен ако някой не заложи бомба в заседателната зала, която е постоянно заключена, няма как да стане.

1

Анонимен

преди 8 години

Докарахте всичкото интелект на планетата, готови за средновековна демокрация. Дадохте права на абсолютно примитивни от майната си, за сметка на нормални хора, за да ви излиза по-евтино. Е по евтино ли е през месец- два атентат. Една джамия в европарламента няма ли да сложите?