15

Анонимен

преди 8 години

Stihotvorenieto " Zhidov grob " Na Ivan Vazov ima mnoogo istina !!!!

14

До 12

преди 8 години

Вероятно зеус има в предвид фалшивите руски документи целящи да представят катинското клане за дело на фашистите.

13

ас

преди 8 години

ами така е ! цялата тая драма с евреите и глупостите за геноцида само изместват фокуса от втората световна война, причините за нея и последствията

12

Иван

преди 8 години

Вазов пише: На запад от Търново стърчи рид: Картал-баир (Орлов връх), въз който има трап, називаем днес Жидов гроб. Според преданието там е отишъл и легнал трупа на евреина, който предал Царевец на турците. През вековете на робството търновци са отивали при тоя трап и са фърляли камъне в него, проклинайки евреина издайник"

11

Адолф Химлер

преди 8 години

Холокоста е лъжа измислена от *** за да цоцат пари и съжаление от целия свят докато прокарват Новия ред на Новите господари, тчифутите от Америка и Израел

10

Гого

преди 8 години

Браво, такива политици като него ми вдъхват надежда че има шанс за Европа!

9

ЛИЛОВ

преди 8 години

До Анонимен: КОШЛУКОВ БЕ В "ЗАТВОРА",ЗАЩОТО БЕШЕ КУКА НА МИЛИЦИЯТА. ЗНАЕТЕ КАКВО Е ТОВА -ДОНОСНИК. КАКЪВТО Е И ОНЯ МУШМУРОК ,ДЕТО ИСКА ДА ИЗБИВА КОМУНИСТИ И СОЦИАЛИСТИ-МЕТОДИ АНДРЕЕВ. КАКВО МОЖЕ ДА ИСКАШ ОТ СДС- РАЗСИПНИЦИ И ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ.

8

Анонимен

преди 8 години

Вие сте болни мосъци! Колкото то и да са нагли, интриганти, мързеливи и стиснати евреите, не може просто ей така да се заличава историята и да се прави гавра с хората умрели по времето на Втората световна война. Няма значение дали 1 или 1 милион са били убити в газова камера. Който не мисли така най-добре да пробва да види дали е гот. Все едно някой да каже, че рязането на ръцете на българи по времето на Турското робство е било "само подробност". Или и това си е чиста свобода на словото?

7

deaf

преди 8 години

До zeusВ какъв смисъл документите за "Катин" са фалшиви? Полските офицери са разстреляни от НКВД,по заповед на Берия,(разбирай Сталин).

6

Анонимен

преди 8 години

Ако сте във франция или белгия само за да зададете върос дали са наистина убити 6 000 000 еврей в лагерите ще ви вкарат в затвора.САМО ЗА ВЪПРОС.Ако не вярвате питайте гуглето.

5

ivailo1403

преди 8 години

Браво на човека, че има доблестта да държи на твърденията си... Всеки по-запознат знае, че холокост не е имало .

4

Жибор

преди 8 години

Глоба за свободното слово,свобода за цензурираното- така бе и при комунизма,от 1944 до 1989г. у нас нищо не беше по-различно!

3

Turkish Power

преди 8 години

..Le Pen...choveka..koyto obicha istinata i ne se boi da go kaje!

2

Turkish Power

преди 8 години

La Liberte de Exptessione n,exister plus..la France a perdue ...la democratie a perdue...!

1

Кончита Вурст

преди 8 години

Да живее Демокрацията и Свободата На Словото!