27

Аз

преди 8 години

До Браво!Браво, точно така е!

26

Джон

преди 8 години

До 27 и ДианаВъпроса е там, че на тази жена разбирането и за живота е същото като на меркантилна тинейджърка пълна с к0мплекси заради външния си вид, стремеж за изкуствен външен вид на силиконки, моделки и т.н. Това е идеала и, това са целите и, в това се е превърнала. Разбирате ли жалко и страшно е когато мисленето на 15 годишни и на 60 годишни е едно и също, това означава, че народа е с тотално промит от меркантилна пропаганда мозък чието развитие е лимитирано до развитието на 15 годишните.

25

Джон

преди 8 години

До 27На 60 години би трябвало да е помъдряла и да е с широко виждане за живота, да е разбрала, че живота не се състои в егоизма, комплексите за малоценност от външния вид или друго и т.н. Въпроса е, че акъла и е като на меркантилна тинейджърка която се интересува от такива неща. Какво да ти обяснявам - ако ти намираш това поведение за редно какво повече да говорим? Пак ще го кажа, това е резултат от липсата на нравствени ценности и моралната и социална деградация и опростачването на хората.

24

ЕЙ,

преди 8 години

ХОРА,СВОЙ ХЛЯБ ЯДЕТЕ,ЧУЖДИ ЯДОВЕ БЕРЕТЕ!ЩОМ ТОВА Й ДОСТАВЯ РАДОСТ НА ЖЕНАТА?!Я ПО-ДОБРЕ РЕШЕТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ!ЖЕНАТА Е РЕШИЛА СВОИТЕ.

23

Диана

преди 8 години

Всеки има право да прави каквото иска със себе си, и никой няма право да го съди.Ако жената така се чувства щастлива - защо не, няма значение на колко години е.За едни може да е баба, но за други да е млада.Всеки има право на щастие.И е похарчила собствените си средства, не е взела от някой или да е откраднала.Защо все трябва да се критикува и оплюва?

22

Анонимен

преди 8 години

До ДжонЗначи според теб на 60 години няма право да мисли за себе си. Продала е собственото си имущество, не е взела нечие чуждо. Българина му дай само да критикува и да наднича в чуждата паничка. Щом жената се е почувствала по-добре от корекцията, не виждам околните какво ги засяга.

21

Браво!

преди 8 години

Защо всички оплюват жената все едно е престъпник? Родила 2 деца, които в зората на демокрацията са били първолаци примерно.Мисля че не и е било лесно да ги отгледа по време на продължаващия и до днес "преход".Сега решила да направи нещо за себеси... какво лошо има в това?Замисляли ли сте се ако ние доживеем до 60 какво бихме предпочели - да гледаме увисналите кожляци на жените си или нещо по оформено макар и силикон?На 60 трябва да спрем да живеем ли? Коментирайте от гледна точка на 60 годишни!

20

Ангел

преди 8 години

Нов сюжет за Костурица и ниша за ало- измамниците- силикон за баби.....

19

Джон

преди 8 години

Добър пример за моралната и социална деградация и липса на нравствени ценности които идват от запад от юдео-масонерията и пропагандата на слугите на дявола. Какво да се каже по въпроса? Баба на 60 години която би трябвало да е помъдряла от живота се държи като 15 годишна меркантилна *** и продава каквото има за да си направи страшно скъпата и ненужна пластична операция за уголемяване на бюста, това е все едно дядовците да си продават панелките за да си уголемяват ***.Бабата е с ум на пикла

18

Анонимен

преди 8 години

По добре отколкото да хвърли парите през балкона!Така поне има възможност инвестцията да се изплати!

17

Сводник

преди 8 години

И такива наемам за работа клиентелата ми има различни изисквания.

16

ЦК на либерастите

преди 8 години

Ако дементните 80+ баби почнат да ходят да си слагат силикони тогава ромовете геронтофили съмсем ще полудеят по селата!

15

Анонимен

преди 8 години

По-харесвана ли ще бъде , по-модерна...хахаБаба ,че дрънка.Овца,гледа младите правят операции и тя да не остане назад.Нека бе,само дето няма да спести вече пари отново за някоя прищявка.

14

do 16

преди 8 години

деца нека си изграждат живота вместо да броят пари на баба

13

Анонимен

преди 8 години

Вместо да ги даде тези 8000 евро на децата като наследство... Егоизъм и простотия

12

д

преди 8 години

сигурно вече си е намерила и някои младок и яко евае ще падне сега с ноовите цици

11

bebok

преди 8 години

браво на баба,живота е кратък!

10

ЦЕНИТЕЛ

преди 8 години

ТОВА СИГУРНО Е ПРИЯТЕЛКАТА НА ПРОФЕСОР ВУЧКОВхи-хи-хи

9

Анонимен

преди 8 години

Явно че чалгаджийството е заразило не само най-младото поколение , но и възрастните. Но какво да очакваме след като по всички магистрали са цъфнали билбордове с един известен доктор -експерт по напомпване на гърди. Явно търсенето е голямо. Все пак има и добра новина. Жената е успяла да похарчи за себе си 10-тина хил.лв докато е още на 60. След 10-15г. щеше са ги хвърли от балкона "за операция" на някой близък и щяха да ги харчат телефонните измамници

8

Анонимен

преди 8 години

Имаме много хубава поговорка - имал, дал. Та, нейни са си.Ама ниви за силикон, те това не го разбирам.