13

история

преди 8 години

По време на Учредителното събрание имаме около 50 60 турци за народни представители . Турците винаги са имали място в парламента .Впрочем те са най -вярните поданици на княжеството и са за княза ....... Били са почтени и трудолюбиви ,а не като тия мангаля от ДПС .Роми татари и всякакви десари .

12

ех

преди 8 години

ЕС наложи такава пропагандна акция в която да опозори античното име на римляните и да ни наложи този етноним за цяла раса идеща от Индия .Това е доста позорно .Друг е въпроса кои са ***.Има идея че това са истинските арийци ,но и това не е вярно ,защото арийските племена са в Европа.А *** идат от Индия и областта *** ,а не романия.......Романия се вика на областта около Константинопол през средните векове . Мръсни лъжци от ЕС.Докога с това женско невежество.

11

Анонимен

преди 8 години

ДПС разбраха че са най-продажното племе и в комбинация с мързела и нежеланието си да се образоват стават лесна плячка на турците.Преди години не смятаха * за живи същества ,а сега са братя.Ха,ха!Те самите български мюсулмани не ги приемат ,но ги задължават да гласуват за ДПС.

10

Исмаил

преди 8 години

е так нека да говорят че ДПС е мюсюлманска партия. 96 % от ромите са християни.

9

Циганин

преди 8 години

Ромите не осъзнават че който им дава уж някакви права,трохи,той ги поробва.Който ги образова като евреите или научи на занаят като арменците той ще ги направи независими и свободни.Тези от ДПС им правят много лоши услуги и ги заробват и изолират в гетата ама ромите не го осъзнават.За 20 години ромите станаха индианци,не могат да пишат,да говорят,да работят и да се интегрират.Дано братята роми се осъзнаят.Стига имитация на демокрация.

8

цък

преди 8 години

Проблема на всички бг правителства, е че пренебрегват българските роми, които изповядват източното православие и отдавна са се интегрирали в бг-то общество - образование, професионални навици, култура и традиции.Не работят с така наречените турски ***, а ги оставят под "крилото" на турското влияние.Всъщност, какво се чудим, родните ни управници не се интересуват от нуждите и проблемите на собствения си народ, камо ли от проблема как да интегрират малцинствата.Всичко е пуснато на "самотек".

7

Анонимен

преди 8 години

"Тези хора сега, когато отидат в други страни като Франция, Белгия, Германия работят, плащат наеми..."Сега остава и някой да ти повярва. В Европа се занимават със същото което и тук. Точат помощи, крадат. Малко са тези дето работят.

6

Бг Турчин

преди 8 години

Ами по добре с Местан и Ердоган.Имам роднини които бачкат в турски фирми и получават добри заплати, безплатна храна и превоз. Доган какво дава?Ако гласуваш за ДПС 6 месеца работа по програма за временна заетост - 340 лева. Ако пък не - бягаш по строежите в Германия.Вече и там няма работа защото бежанците бачкат за 20 евро на ден.А ние взимаме поне по 70 евро.Нали това е целта на Доган. Детурцизация на България и романизация. Нали затова го отгледаха от Дс?Няма вече Доган.

5

Rom ot Antonovo

преди 8 години

Dogan shte razchita na izbirateli ot bg proizhod s rusko samosaznanie. Toest komunistite

4

Бг Турчин

преди 8 години

Рубладжията Доган вече ще ми държи...знаете какво.

3

Джебел

преди 8 години

Само ДОСТ, мачкай Хафъзов!

2

Ko

преди 8 години

Ние не оставаме по-назад от западняците.Отглеждаме си терористи.

1

Рязан

преди 8 години

Ние вече сме към ДОСТ и при нас най-после свърши комунизма.