18

miteva1957

преди 8 години

Благодаря Ви мили хора за хубавите пожелания и коментари Разплакахте ме и ме направихте толкова горда че съм майка на това дете Поклон пред всички Вас

17

АК-47

преди 8 години

До diavolchetoТака наречените олигарси ще помогнат на някоя псевдо красавица да си напълни тялото и лицето със силикон... Ако има дарителска сметка, ще помогнат обикновените хора. Като си представя "братята" роми какви помощи точат от държавата, лошо ми става. Дано да има късмет хубавото момиче с естествена красота навън от България.

16

Емигрант

преди 8 години

Сега е безработна, а пенсията й,като глухоняма с 90% инвалидност, е 110 лв. на месец.Това са смешни пари. Колкото по-бързо се махне от тая абсурдна държава, толкова по-добре за нея.

15

Анонимен

преди 8 години

Преди време с изненада открих колко организирано и сплотено е обществото на глухите в България. На фона на цялата ни национална апатия и мрънкане, тези хора са приятно изключение, при това събрани заради уж нещастна случайност.

14

Италиянеца

преди 8 години

Мога да помогна на момичето като и намера работа в селското стопанство в северна Италия стига да иска. Иначе тази история ако е от тук момичето със мода ще изкарва луди пари но за жалост живее в БГ. сТРАНАТА НА МУТРИТЕ

13

Анонимен

преди 8 години

До Discoveryако искаш да помогнеш посочено е селото,където живее а и името й

12

Анонимен

преди 8 години

възхищавайте се вие на Златки на ***, пълнете им по този начин гушите, а това момиче прекрасно по естествен начин сигурно все още девствено да мизеруваизобщо категориите красота в БГ са сбърканихаресват се долни ***

11

Анонимен

преди 8 години

Много тъжно, за хората с увреждания в България няма работа и не се осигурява заетост, въобще нищо не се прави. Но пък за *** винаги има, * и скапаното управление!

10

Анонимен

преди 8 години

Когато природата взема нещо тя дава друго в пъти повечедано красотата й помогне

9

Иванов

преди 8 години

Бог да помага на това момиче! Да е жива и здрава и да има много късмет!

8

diavolcheto

преди 8 години

Четох в пресата за олигархиятя в България.Г-да олигарси, можете да помогнете на детето, то заслужава.Както и много други, ще кажат някои.Така е, но България не е толкова голяма, ражда прекрасни и талантливи деца! Защо не се обедините, господа олигарси, направете фондация и помагайте. Само на децата! На българските деца!

7

до 4 bros

преди 8 години

Абсолютно прав си за софийската джунгла, но моля не изкарвай девойката незряща. Не мога да си представя кое от двете слини е по-голяма - слепотата или глухотата, но със сигурност се иска голяма воля да преодолееш липсата на едното или другото сетиво.Успех, хубаво българско дете! Дано се сбъднат мечтите ти!

6

maca

преди 8 години

Браво само напред и нагоре, не се предавай Велимира. Желая ти успех и щастие:)

5

Анонимен

преди 8 години

Браво на девойчето! И умно, и красиво! Да е жива и здрава!

4

bros

преди 8 години

Успех на това мило създание! Често спирам на улицата и гледам озверялата тълпа, как фърчи като бясна и се чудя, как ли се справят хората родени с недъзи в тази не особено атрактивна за тях държава. Докато бях със счупен крак са ме бутали, прескачали, подсичали са ми патериците... Направо не мога да си представя, какво ли е да не виждаш (особено в разбития център на софето)...Смелост и горе главата! Светът е голям и е за всички.

3

щщд

преди 8 години

А като си помислим колко получават социални помощи, самоза да не им се изгуби безценното семе...На това прекрасно момиче трябва да помогнем!

2

koko

преди 8 години

Браво на това прекрасно дете! Нека бъде здрава и късметлийка!

1

Uspeh v Praga

преди 8 години

Poveche takiva istorii trqbva da chetem v mediite. Uspeh v Praga na momicheto.Na drugiq polius, sedq I se chudq - 110 lv pensia za invalidnost - tezi gospoda s mercedisite na Jyltite paveta imat li idea kolko pari sa tova? Napravo sramota!