12

Анонимен

преди 8 години

американците потърсиха под вола теле и намериха на вола тоягата-ашколсун машшала

11

Анонимен

преди 8 години

Само примитивният българин, като повечето индивиди по-долу толкова разгорещено коментират неща, които дори не ги засягат пряко и клонят темата към изгодните им упорни точки. Забелязва се как искат да прикриват поредния медиен гаф-ГЕЙт с косвени хибридни доказателства. Те са неспособни дори да асимилират написаното в статията.

10

bros

преди 8 години

Не знам тоя от партизанския род ли е, но това изказване е на ***-догматик! Познатия рефрен: Я заваля или Вий що бийти ***...Време е да си внесем малко Варяги и такива лепери ше коментират от братска Молдова!

9

Анонимен

преди 8 години

Pramov maja na pramova kuneva plu boiko a sega do boiko

8

Анонимен

преди 8 години

"Панама на сокерос Манама,но не за Делауеър или пък Невадарежима в вашингтон,пейпърс раздаде,за отстрел офшоркина сателитите си даде.В "списъка манама",уличени бяха точните лица,не един и двама...Ибрикчиите на сокерос,бързат грантове да вземат,па пуснаха се и политици там от сой,и ореваха орталъка с демократски вой.За слава и награди от режима в саш,те ще се разправят с "точните офшорки",как си требе баш."

7

Анонимен

преди 8 години

Браво на исландците!Срам за руснаците и останалите

6

Анонимен

преди 8 години

По кой закон е законно,че имено там узаконено,първо там ли приложено според първите издадени сметки,че други не са се дотункали за такава безмитно,безтаксова,безданъчна или преферициална зона по ред закони регистрацията в която заради отдалеченоста се извършвала от определени посреднечески бюра,които вероятно убирали тия отстъпки от местните данъци,такси,преференции и каквито има,от и до врата на врата плюс техните спец. цени за привличане на инвеститори от света в безмитно банково сградо зона в

5

Анонимен

преди 8 години

"...коментирайки липсата на нито едно име на физическо или юридическо лице от САЩ..."Пълни глупости - има над 4000 физически лица и няколко стотин юридически. Само това е достатъчно да няма смисъл да се слуша тоя *** ;)

4

Chenge

преди 8 години

Tova mrusno chenge vednaga se poiavi da maze eiiiii niama izlizane ot DS

3

пешу

преди 8 години

Пълен бълвоч е тая работа! Приятели на Путин имали офшорки,което значело че той е курумпиран и е изпрал 2 милиарда.Бъръ бъръ! Няма кой особенно в Русия да се хване на ефтината пропаганда.Там всеки бизнесмен е с офшорка.Не случайно 70% от капитала на Кипър е руски.По тая логика бат ви боко е най-курумпиран щот всичките му аркадаши са офшори.Ами БТВ и Нова? И двете са собственост на Вирджинските острови.КОЙ е собственик?А КОЙ го е еня.Богатите винаги ще живеят на гърба на бедните каквото и да е!

2

Кукувица

преди 8 години

Журналята откриха Америка! Браос!А въпроса, че в Либия, дето САЩ успешно я умиротвориха, чакат над 1 милион черни хора да минат в Европа изобщо не е интересен.Таман Папата ще има на кого да мие краката и после да ги оближе с език!

1

Фердинанд Маркос

преди 8 години

Аз мисля,че някой БГ политици са пред инфаркт и в момента се крият като мишлета,лъха на гузност от 1000 километра!