9

4

преди 8 години

Говоря за тоя, дето има полицейски и специален достъп до камерите.

8

4

преди 8 години

Да не би в Пловдив да си имате втори Илиянчо (Силистра).И вземете си изяснете защо всъщност този манг*л има камери..

7

Анонимен

преди 8 години

Така е - и така ще бъде!Политическата *** ,която ни управлява след 1989г и се охранява от б.андюгите в службите и съда ,изпокраде и изпопродаде де що имаше държавно- и вече минаха на "дребно"!Какво друго да очакваме от европейско известни и световно признати престъпници, комарджии,наркотрафиканти и п.едераси във властта!!!

6

Веско Маринков

преди 8 години

Какво прави родната полиция?е как какво....родната полиция ни пази

5

Анонимен

преди 8 години

В случая полицията нищо не може да направи дори и да ги хванат -присъдите ще са минимални -изхода е оръжие за собствениците на търговски обекти и на имоти .както в много щати в Америка имаш право да притежаваш оръжие ,но не и да го носиш извън къщата и имота си -но всеки навлек влязъл да краде може да бъде застрелян и това се признава за самозащита ! А Тук ще ми се катери някакъв по улука и аз да го гледам да не падне случайно да се пребие ,че после БХК ще ме сочат като садист и расист ?Айде де

4

Мамин Ваньо

преди 8 години

Така е в най-герберският град в България - Пловдив. Тук изпълняваме евроатлантическата програма на мор чрез глад на комунистите.

3

Анонимен

преди 8 години

Счупва се от работа полицията! Това да не е като да протестират?

2

Анонимен

преди 8 години

И като ги хванат какво , нищо . Почват се едни рушвети , адвокати , прокурори , съдии и накрая кражбата е маловажна или условно . Това е в България , затова хората взимат правосъдието в собствените си ръце . Рано или късно чичко Макаров се намесва и издава справедливи присъди .

1

Анонимен

преди 8 години

А какво прави полицията?