14

ahah

преди 8 години

мижи да те лажим работата

13

Анонимен

преди 8 години

хахаха , и тия 6 милиарда дето ги дадохте на турция за тия 200 човека ли бяха , а и ние дадохме май 11 милиона , яки далавери стават в тоя ЕС

12

Анонимен

преди 8 години

Няма сирийци защото сирийците са в Сирия до Асад и се бият против ДАЕШ.*** което нахлу в ЕС само се възползва от наименованието "сирийски бежанец" и не бяга от война а идва на социална хранилка.

11

Иванов

преди 8 години

Няма да върнат никой!целта е балъците в периферията на Европа да им се срине икономиката а германия и другите големи да стават все по големи!един бежанец в германия получава 860евро помощ на месец,е един българин за месец 260 Евро заплата срещу робски труд,бай *** си е *** по рождение!първо ни гласиха турците,после братушките,а сега европейците!!НЕМА ПО *** НАРОД ОТ ВЕЛИКИЯ СТАР БЪЛГАРСКИ!!!!

10

Анонимен

преди 8 години

31 от колко хиляди дошли? И оргиналдъ ли съ, или са ментак бежанец?

9

321

преди 8 години

Как така са вършили сирийските бежанци?! Нали сичкото печка дето нападат Европата през последната година са все сирийци, бе??? А то почти нямало от тях, значи останалите ирипшини да се връщат от където са дошли плюс техните защитници да си живуркат щастливо в любов и разбирателство... АЙРЕЕЕ, ЧУУУУПКАААА!!!!

8

Бухахахаха

преди 8 години

Маляките и сирийците ли изхарчиха?

7

Анонимен

преди 8 години

Тези чиновници от ЕС са някаква странна порода хора. Явно мозъците им нещо са недоразвити! Плащайте 3 млрд на Турция, а пък не сте обработели имигрантите. Гении. Дори не искам да знам колко хилядарки евробона касират месечно тези търтеи.

6

Тото

преди 8 години

Един милион маймуни ги наводниха, те сега си играят на дребно 200- 300 човека. Виждам провала преди още да са започнали.

5

Наблюдател

преди 8 години

В ЕС видно са трайно увредени...

4

Анонимен

преди 8 години

Две неща в света са безкрайни; вселената и турската подлост, но за първото се съмнявам.

3

Анонимен

преди 8 години

Ето така вече е решен бежанския проблем. Изведнъж вместо 2,3 или 5 хиляди преминали границата на Македония, имаме само 30, 40 души. Разграден двор не може да се пази.

2

Анонимен

преди 8 години

ЕС бързо да измисли начин как да вземе пари от бежанците, без да им дава статут, така БВП на ЕС ще скочи поне тройно и ще канят още мигранти да дойдат дори. да има повече папкане за бюрократите с офшорки в Панама.

1

бай Тошо

преди 8 години

като няма сирийци им връщайте турци