14

Анонимен

преди 8 години

най голямата измама след 911 е глобалното затопляне.

13

Анонимен

преди 8 години

Стига сте плашили хората! Глобалното затопляне е цикличен процес в историята на света - имало го е и пак ще го има! Нито е страшно, нито е предизвикано от хората! Ама важното е сензационна новина да има, нали?

12

До 16

преди 8 години

Бре то така ама не е баш така! Я питай първите европеици дето са отишли на по топло или иначе казахо за се преместили малко по на север от Южна африка и малко по на юг от Египет. Почнали са да измират като мухи! Добре, че са били ваксините, и докторите да ги измислят, че да понамялеят смътрните случаи от вирусите и бактериите които се развиват именно в по-толите страни!

11

Handel

преди 8 години

От топъл климат никой досега не е умрял. Буквално. Виж, от студ всяка година умират хиляди хора. Още по-буквално.

10

sds

преди 8 години

Abe kfoto i da pishete ne e hubavo tva neshto, tuka po nadolu nqkoi pisal che mart sme bili umreli ot stud xaxa qnuari koga si vijdal 25 ili 27 gradusa imashe dosta dni, ot zima minahme na lqto sega 25 gradusa, igraem si s prirodata i tq shte ni go varne tapkano- uragani, cunamita, vijate kolko hora izmirat. A i da ne zabravqme predi nqkolko sedmici mart mesec imashe gramotevici ??? MART mesec ! gramotevici :X

9

Ал Гор

преди 8 години

Глобалното затопляне ни убива. Буквално! Наистина! Вервайте ми! Сериозно! Без майтап! Самата истина ви казвам!Ако не ми повярвате, ще се разплача!

8

Анонимен

преди 8 години

Кога ще въведат лиценз за журналистите и задължителни тестове за интелигентност?

7

Нова такса

преди 8 години

Тежък проблем за *** от топлофикация!Как да се формират все по-големисметки за потребителите,като е все по-топло? Ще се наложи въвеждането освенна таксите сградна инсталация и мощност и на нова такса-"непотребяване натоплинна енергия". Колкото по-малко потребяваш, толкова повече плащаш!

6

Анонимен

преди 8 години

Малко се постопли времето и пак ни емнаха с "глобалното затопляне". Къде бяха целия март, когато умряхме от Клинч Истууд????

5

Анонимен

преди 8 години

На мен не ми стана ясно как и водните басейни празни, и ледниците стопени, и облаци няма.. къде отиде тая вода.. ;))

4

Анонимен

преди 8 години

Климатичните експерименти, не климатът!

3

свещеника

преди 8 години

Населението в световен мащаб расте. Така че нищо не ни убива. Природата може да ни убие, само ако ни тресне с някой гигантски астероид, иначе, както се вижда, другите природни бедствия не действат. Просто има прекалено много хора, дето се плодят като невиждали и без да знаят защо правят деца в тоя гнил свят. Пренаселването ще ни унищожи като вид, а не няколко градуса по нагоре в температурата на планетата.

2

Анонимен

преди 8 години

О,не се притеснявайте в Индия и Африка където най-няма вода населението нараства с 50 милиона годишно.Явно нещо не им влияе.При положение,че хората вече надминаха 10 милиард е нормално и да има повече умрели те нещата са свързани.А тия на снимката им свършва водата щото я ползват за да помпат шистов газ и нефт.Освен тва почти всички имат басейн а тия дето нямат имат вани и джакузита.Една средна ръка кифла решила да мине за випче консумира 60,70 кубика месечно само за под душа.Отделно другите...

1

Анонимен

преди 8 години

Чудя се дали глоналното затопляне или мути е по-вредно!