9

Sagat

преди 8 години

Koito kupuva bg tutuni i bg cigari, finansira isliamska darjava.

8

ккккккк.....ррр

преди 8 години

На този въобще нещо ясно ли му е?

7

Работар

преди 8 години

Производството на цигари е един от най-добрите и печеливши бизнеси по целия свят.Продаваш цигари на зависими хора, които между това да изберат дали да си купят хляб или цигари избират цигарите.Пушачите в България се увеличават всяка минута.Това значи много нови клиенти за съжаление.Преди седмица една жена от закритата фабрика каза така:"Изнесоха машините..." Значи, тези машини от този завод днес някъде работят. Аз не разбирам,не искам и да мисля защото първата дума която ми хрумва е ***:)) .

6

ПРИЧИНА

преди 8 години

Министъра е пълен Лаик .БТ София казаха че са им спрели ПОРЪЧКИТЕ .Бизнеса не е като Държавната Работа на Заплата от 10 000 лева .Ако не се купува затваряш , какво е Чудото ?Чудото ще се случи след няколко месеца когато няма да има пари за заплати на чиновниците .

5

кап. Вейн

преди 8 години

Министерствата нямат права в частни фирми! Как да стане някой министър да ми казва кой да назнача и съкратя в моята частна фирма. Работниците да търсят собственика на фабриката, не министъра. С гаранция е някой ДПС-ар или ***.

4

Bobi

преди 8 години

А бе ***, Булгартабак не беше ли приватизиран само преди няколко години? Във всеки приватизационен договор (когато е направен не с цел далавера) за купувача съществуват задължения, които го принуждават да направи "Х" брой инвестиции, да запази работните места и дори да открие нови и това за доста дълъг период, в противен случай договора се разваля. Питам аз какво пише в тоя договор за продажба на булгартабак, та ни обясняваш глупости за частното дружество.

3

тихомир томов

преди 8 години

Като не можете да влияете на 90 % от бизнеса защо сте в министерствата ??!!

2

alf

преди 8 години

МЕДИИТЕ УНИЩОЖАВАТ ОЩЕ ЕДНА КОМПАНИЯ!

1

Бай Иван

преди 8 години

За да бъде фалирана. Силно се съмнявам медийните нападки срещу Пеевски да са се отразили на пазарите в арабския свят. Дреме им на *** че за тия скандали.