11

Гост

преди 8 години

До АнонименВойна няма, просто изказване на мнения и защитаване на позиции. Факт е, че Андроид започна като зле скалъпен клонинг на iOS, който и до днес не може да се отърси от проблемите със стабилността и сигурността си, макар и да се развива.

10

Анонимен

преди 8 години

Ето на, в новия iPad Pro отворен от iFixit - паметта е от Samsung

9

Анонимен

преди 8 години

Хубаво , за кое се обиди !!!Друго :Много ми е интересно с този четлив български твой език , а за английски да не говорим - как ли си я написал тази игра !!! Дай име на играта ! Не можеш да ме трогнеш нашия. Жив и здрав, джъткай си там геймчето и не ни занимавай с умнотии . А... ако искаш си качи и гащите в Епъл Сто...р - много ни дреми нас не-захапълките . Днешната 2016 година Епъл пускат нови технологии - извит дисплей , телефон без 3.5 мм жак или ъпдей на Ай ОС за бъговете си в предишна версия. Живи и здрави, 2000 бона да са ви малко.

8

Анонимен

преди 8 години

Ама ти се пънеш и натрашваш тук :), явно където не ти е мястото, обиждаш наляво надясно, все едно някой е длъжен и трябва да те слуша за каквото и да е било. И не не съм i'm, да не се бърка. А за твой късмет, днес пуснахме първати си игра в Епъл стор. "Мое" да ти говорим, ама не искам, с подобен хашлашки изказ, очевидно сме съвсем различен левъл с теб.

7

Анонимен

преди 8 години

От технология пич до направка и покупка си е доста дълъг път, чак до страната на изгряващото слънце. Не се пънете толкова - знаем ви вас модерните захапълки с технологии от 2013/14 година и нищо ново . Ползвай си каквото искаш и не ми се натрапвай. А когато седнеш и напишеш някой софт за която и ос да е ,мое ми говориш за технологии и тям подобни у наше време. Пий...С

6

Анонимен

преди 8 години

Почти всичко си е лична технология на американците, а подизпълнители произвеждат екскузивно за тях. Като не си наясно по-добре си мълчи, аз лично така правя в теми, които са ми слаби. Кефи се на каквото искаш, но не обиждай другите за техните предпочитания.

5

Анонимен

преди 8 години

до i'mАве отворко, кое не е направено и сглобено от дръпнатите - като започнем от чудния ти дисплейчец и защитното стъкло в което си гледаш АйИдиоската физиономия, до процесор, платка, микрофони, жакове, батерия и до края с чудния стъклено-метален панелец . Коье пич от всичко е направено и сглобено във великата ХАмерика - кажи ве, кажи некомплексирания !!! Най-великия телефон е НОКИЯ - тази година ги очаквам с нетърпение и то както винаги с отворен код но вече с андроид, а не със симбиан , а за уинбоз не ща и да чувам камоли за Айо ОС и тунеБоуз

4

i'm

преди 8 години

Аз пък се чудя, защо във всяка статия за Apple или iPhone, по-голямата част от коментиращите са фенчета на недоклатената дистибуция на Linux и винаги изказват мнение? А хората с айфон обикновенно не се занимават. Някак комплексарско изглежда. Само не е съвсем ясно кое точно е китайско на телефона? И айде не споменавайте сглобяването му във Foxcon! Не говорим за сглобяване, а за призводство на компоненти, знаячи нефелни. Кое в този телефон е проектирано и направено от китаец?

3

zeus

преди 8 години

Извинявам се, 1 милиард iДиоти и поне още толкова които нямат кинти да си купят китайски телефон на четворна цена :)

2

zeus

преди 8 години

Значи в света има 1 милион iДиоти :)

1

iPhonner

преди 8 години

Апъл и ЦСКА - numero uno!