10

скиор

преди 8 години

Преди 2години за последно ходих в Банско,от тогава ходя да карам ски в Австриа или Италия тази година цената на лифт картата беше 30евро за всички писти които са с дължина 45км.Асега ми кажете какво да диря в това Банско.

9

Един Българин

преди 8 години

То и на Витоша се караше по 24ти май, но зависи от годината и до междинна на романа накрая трудно се слизаше. Проблемът е както се спомена, че планините ги подарихме на Цеко и той решава кога и къде ще се кара. Изсече гората, сега вместо да пусне лифта на бърза скорост или да разшири капацитета на текущшата линия иска да построи втора. Дървен материал ли ще крадне, пари ли ще пере не е ясно. За това НИКОГА и НИКАКВИ пари на цеко!!! Карам на останалите места, а аз карам много над средното.

8

Скиор

преди 8 години

Но това ставаше преди, когато планината беше свободна. Разбра ли ме, Цеково човече?

7

Скиор

преди 8 години

Карал съм ски на Тодорка и на 24 май, проблем?

6

Скиор

преди 8 години

Даже и май месец се караше, но сега планината е частна. Цеко я отваря и затваря.

5

Анонимен

преди 8 години

Преди десетина години на Банско се караше до края на април, но от лакомия и простотия, обезлесиха планината и резултатите не закъснаха. Хора, разберете, че когато пазим природата, пазим бъдещето си.

4

до 2

преди 8 години

Пич хората в банско фалираха заради НЕ НАДМИНАТАТА СИ АЛЧНОСТ! И пич *** поне веднъж в Австрия Румъния или дори Сърбия на ски и после ще си говорим защо сезона тук винаги е слаб!

3

Аз

преди 8 години

До ДимитърГоляма част от българите вече ходят на ски в Сърбия. Познай защо.

2

Димитър

преди 8 години

Как може да пишете тези глупости , знаете ли колко хора фалираха заради слабия сезон.По слаб сезон в Банско никога не е имало.

1

Григор

преди 8 години

С този сняг... Догодина и толкова туристи няма да има през зимния сезон.