29

Анонимен

преди 8 години

До Станой от Ахелой Рушките МиГ-35 са на порядък по-добри от всички натовски фърчила. Вече ги слагат на конвейра. Прочети за тях, не си крий малката главичка в пясъка - все едно перата от опашката ти ще покажат къде ти е задния проход.

28

чичо Гошо

преди 8 години

Кога рязахме ракетите,подарявахме танкове на Македония и ликвидирахме армията,тогава от НАТО ни хвалеха,че имаме голям напредък.

27

Анонимен

преди 8 години

То с пръдня боя не става!Истината рано или късно идва на яве, икономика в БГ няма, каква армия? България отдавна е мъртва държава във всяко едно отношение.

26

Анонимен

преди 8 години

До 26 ЕврогейатлантикДа наистина НАТО са най-добри но в какво ? Може би в това, че 70 години след атомните бомбардировки в Япония все още се виждат ненормални хора. Ако си гледал документални филми ще видиш за военна база в Япония на САЩ в непосредствена близост до детски градини и ужаса на децата от прелитащите военни самолети. Стотици военни конфликти започнати от САЩ след свет. война по целия свят. Никога САЩ не е била първа военна сила в света след войната , защото иначе света го нямаше.

25

Анонимен

преди 8 години

Е, няма как мафията да е на власт и да има пари за армията, за образование, за здраве, за ....

24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Кольо Перуката не дели с никой, вземе ли не връща това го знае цялата армия!

23

Анонимен

преди 8 години

Нали НАТО ни накара да си съкратим армията и да си нарежем техниката? Значи покриваме стандартите.

22

Анонимен

преди 8 години

До Бял Християнин"министър Присадена Коса във всеки случай ще прибере едни кръгли милиончета"Ти тези работи откъде ги знаеш? Да не би да делите?

21

Бял Християнин

преди 8 години

Не знам дали ще се модернизира армията и по какви стандарти ще стане това, обаче министър Присадена Коса във всеки случай ще прибере едни кръгли милиончета някъде към 3 да речем. Не е виновен който се е възползвал а виновен е който му позволява това. Да му мисли Бойко Методиев Борисов, изп. длъжността премиер, той позволява да се случва това!

20

<><>

преди 8 години

Те ни разрушиха армията , сега викат нямате армия ?!?!?!?!

19

До 26

преди 8 години

Дето е свикнал да се дупи на по-силни от него. Тази политика на въртене на задниците на всички страни е ПРЕЗРЯНА от всички, вкл. и НАТО. А НАТО е инструмент на САЩ да държи в подчинение ЕВРОПА. За сериозни задачи не се ползва. Така че стига с туй НАТО. Нито спря войната между ГЪРЦИЯ и ТУРЦИЯ за КИПЪР, нито ще ни защити срещу ТУРЦИЯ ако се наложи. Отношенията между държавите са като между хората. Уважавай се сам за да те уважават и другите!

18

Анонимен

преди 8 години

"Страната вероятно ще понесе критики заради забавената модернизация и изпълнението на ангажиментите, поети пред алианса."Аууу и какво ще ни направи НАТО- ще ни бомбардира с обеднен уран за наказание ли?

17

до 22

преди 8 години

Обяснявам ти като на простосмъртен - защото НАТО е най-добрата военна организация в момента, която може да смаже останалия свят два пъти без да опира до ядрено оръжие. Втората сила в момента е Китай, а не Русия, и тя не може да се облегне, камо ли да стъпи на малкия пръст на Щатите. Сърбите не са в НАТО не защо не искат, защото няма кой да ги вземе там. А и ще е лицемерно да са в организация, която ги бомбардира преди 15 години.

16

xax

преди 8 години

Колко глупав народ пише тук не е за вярване. Имате интернет, потърсете нещо в него, информация бол, включително и такава на руски (който сигурно също не говорите, но anyways). Един кораб колко струва знаете ли? Една малка *** с въоръжение и системи е поне половин милиард лева. Или искате да дадем 300 вместо 500 млн и след 5 години новото правителство да каже "ми те за нищо не стават". Само германско или френско оръжие ни трябва, руснаците имат едно добро хрумване на 30 години.

15

ЧЕ КОЙ ГО ИСКА НАТО

преди 8 години

та да се съобразява нещо с тях. Единствено трябва да мислим как ще ВОЮВАМЕ СРЕЩУ ТЯХ. А това ще се наложи когато ножа опре до кокала и стане въпрос за оцеляване на БЪЛГАРИЯ

14

Петко

преди 8 години

Нищо не става в тая държава ! Мислех си, че като влезнем в НАТО нещата ще се оправят поне малко, но българина си е *** и такъв ще си остане още поколения напред за съжаление.

13

Анонимен

преди 8 години

Някой може ли да обясни на простосмъртните защо и за какво бяха изтеглени повече от 20 милиарда заеми и в чии джоб потънаха те ? Сигурно сърбите са по -глупави от нас и не щат да чуят за НАТО. Нашият пък Мони Паси проля две кърпи сълзи на умиление и кеф , че са го вкарали в концлагера НАТО. Това е така ,защото в Сърбия винаги на власт са били националисти-патриоти, докато у нас - национални предатели от 26 години. Превърнаха ни в най-бедната държава в света с най-голяма детска смъртност .Ура !!!

12

Анонимен

преди 8 години

Пука ми, че ми дреме за стандартите на НАТО, още по-малко ми пука, че се сърдели.

11

втора употреба

преди 8 години

Преди години, български мошеници обещаха на НАТО да утилизират българските МИГ-21бис. Беше съобщено, че Миговете вече са унищожени, но те не бяха унищожени, а бяха продадени на украински мошеници. Украинските мошеници пребоядисаха и пренабиха серийните номера на самолетите и ги продадоха, като "втора употреба, след капитален ремонт" на мошеници от хърватската армия. Самолетите са много хубави, само дето не могат да летят. Въпросът ми е, да не би тези самолети, "втора употреба" ще бъда закупени отново от България и ще ни бъда пробутани, като "чисто нови"?

10

прокто лог

преди 8 години

Кой е по-голямата заплаха за световния мир? Русия, с 60 милиарда доллара военен бюджет, или САЩ, с 600 милиарда доллара военен бюджет?