9

bebok

преди 8 години

сезирах БХК, много нагла тази продвачка, срам е пред Европа даже!

8

do 8

преди 8 години

До АнонименЗает е да защитава правата на тези набили продавачката и племенницата. Нарушени са им правата, пречат и се оплакват от кражбите тези нагли магазинерки, нямат срам

7

ined

преди 8 години

Полицията е заета да протестира за по-големи привилегии и ранни пенсии и не може да се занимава с кражбите на шведското малцинство.

6

Анонимен

преди 8 години

Еми като им е малка сумата на МВР да не плащаме данъци, що да ни занимават нас гражданите с дребни суми за данъци?

5

12

преди 8 години

Единствено ще спрат когато започне да се прилага закона за изтребление на разбойниците. И когато разни обществени организации поставят на преден план интересите на гражданите пред интересите на престъпниците. Тоест- НИКОГА.

4

MMM

преди 8 години

До 2Ама в противоречие си,приятельо! Първо искаш някой да те управлява (мутра или не, за вече 30 г. не виждам разлика), а после наричаш хората рая. Ти какъв си? Докато искаш някой да те управлява, все ще е така. Управлявай ти, поведи хората, генерирай идеи, разкажи ги, запали пламъка....Хайде де. Много си отворен, ама най-вероятно не си бил сред хората около автобуса преди няколко години, нали??? Не искам някой да ме управлява. 240те *** са наши служители и ние трябва да ги управляваме.

3

провадийски шведи?

преди 8 години

no comment

2

Анонимен

преди 8 години

Няма оправия в гетото България! Само като види човек, че начело на държавата е една мутра и му става ясно. Така ще е, докато не се събуди някой ден раята!

1

Анонимен

преди 8 години

браво