109

Щерев

преди 8 години

Боже, каква наглост боже!Да ходим пеш ДРУГАРИ! ПОЛЕЗНО Е! Питайте здравния министър!

108

От Христо Ботев

преди 8 години

"Приятелят ми Левски все весел. Дърво и камък се пукат от студ, а той весел и все пее.."--Това е бил той - лева на ски(трамвайни релси), кво му пука на лева, че хората нямат пари, ама си пеят и се радват как ще пътуват гратис.--Може да се предположи, че левски е предвидил климатичните промени след 2000 година.

107

сдфждс

преди 8 години

Билетите за българи ще скочат на 20 лева, пътуването за роми ще стане безплатно в цялата мрежа на градския транспорт!

106

Светлна

преди 8 години

Новини от януари 2017: Билетът за градски транспорт в София ще стане 10 лева.

105

Анонимен

преди 8 години

Щом е Общински градски транспорт - общината да доплаща разликата! Иначе защо да е общинска фирмата, да я продадат и да я управляват разбиращи хора!Не може при най-ниски цени на горивото от години насам да качват цената на билета двойно и тройно!

104

Чоки

преди 8 години

"Глобите от актове за пътуване гратис са за около 80 хил. лева." Това означава, че 4000 глоби са направени за една година или по 11 глоби на ден в София. 11 глоби на ден в София!!! Че то аз съм се возил в рейс, в който може да се глобят наведнъж 11 души...

103

Анонимен

преди 8 години

ще карам колело

102

Анонимен

преди 8 години

Нека да е 2 лева и с кондуктор. Тогава няма да има гратисчии. А повярвайте ми, цената е реална. Колко е разхода на един автобус, при това градски- спиращ и чакащ на светофари. Това, че заплатите са малки, работете повече и вземайте повече. Заедно със София трябва да се повиши и билета в Ст.Загора защото за последните 2 години там са сменени всички тролеи и автобуси.

101

заедно

преди 8 години

Нека една седмица никой да не плаща в градския транспорт, все пак и ние можем да докажем, че крадливата клика от ГРОБ и самоковското девойче следва да са в услуга на софиянци, а не феодали, ние не сме крепостни селяни през Феодализма. Защо само Манга пътуват без да плащат, а ние трябва да плащаме и за тях. ИНИЦИАТИВА - БЕЗ БИЛЕТ!

100

Анонимен

преди 8 години

смях!!! 1.60 за по-малко за 3 спирки..

99

vff

преди 8 години

Ако ги видя да глобяват и арестуват група ман/////ли гратисчии поне един път съм готов и десет лева за билетче да дам, но да се увеличава билета за сметка на гратисчиите някак си не го приемам.

98

Кирил Софийски

преди 8 години

Така става когато банда селски гладиатори завземат СОС ! Осъществи се мечтата на селяните да командват и тероризират гражданите ! Така те разбират демокрацията !

97

Ами ,да...

преди 8 години

ЗА САВА ТОМОВ....КАТО ТИ Е СКЪП ПРЕВОЗА У СОФИЯ ....ХОДИ У МОСКВА, ЛОНДОН .... ИЛИ ПАРИЖ БЕ.....ХА,ХА,ХААААААААААА...ТАМ ---Е ПО-ЕВТИН...!!!!!!!!!!

96

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

СОФИЯ ---НЕ Е БЪЛГАРИЯ!!!ЖИВЕЕ СЕ И НА СЕЛО------С 3-КОЗИ ИЛИ 3-КРАВИ , И ТАМ ЩЕ СТЕ ...ЧОРБАДЖИЙ......!!!!.Агнешкото , стана вече 15-лв/кг........КВО НЕ ВИ УСТРОЙВА...??!!ВСЕ ЗА "ПРЕЗИДЕНТИ".... ЛИ СТЕ УЧИЛИ ,БЕ......ХА,ХА,ХААААААААААААА

95

Веселяка

преди 8 години

Явно тия гербаджии прости хванаха българите за носа и очакват да им поднесат златната кокошка, та осигурят бъднините и на внуците си ***. Сега билетчето ще вдигнем, после ще кажем че не може да има такава разлика между карти и билетче и така ще ни го натресат, че заемите в милиарди кой ще ги изплаща, няма да е Бойко или Фъндъчката. Хора опомнете се и тази *** от картата ометете, че други нагли да не смеят на светло да изпълзят.

94

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Увеличават ви цената на билетчето защото никой не се зае да докаже че и 1лв. е не реално висока цена!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

93

Фалконети

преди 8 години

Гласувайте за който си искате и на който симпатизирате. Не се влияйте от социологически проучвания, чиято главна цел е тези, които симпатизират на по-малки партии да си помислят, че няма смисъл да се гласува за малка партия, защото няма да влезе в парламента и затова гласуват с отвращение за някоя от казионните корумпирани партии. Малката партия може да не влезе в парламента, но с вашия глас ще стане по-силна дори да е извън.

92

А ,СТИГА ,БЕ....

преди 8 години

НИКЪДЕ НЕМА ЕВТИНО....ХА,ХА,ХААААААААААКОЙТО ИСКА ДА СЕ ВОЗИ --- ЗА "БЕЗ ПАРИ"......ДА СИ ХОДИ НА СЕЛО.....!!!!ТАМ ОТ ЦЕЛОТО СЕЛО --ДО КРЪЧМАТА Е БЕЗПЛАТНО.

91

Анонимен

преди 8 години

Фандъковата защо нищо не каза преди местните избори, за лафките на пеевски и новите цени на билетите? На герберската мафиотска клика в столичният общински съвет не им достига един глас за да прокарат новите цени на билетите. Ограбването се подкрепя само и единствено от трупата на Герб!

90

Анонимен

преди 8 години

Според мен ГЕРБ искат да откраднат всичко което им е възможно, докато са управляващи и после да избягат като Цв. Василев, нейде от където не депортират.