46

Иван

преди 8 години

Абе каманисти ами вие бяхте в пакт с нацистите.Като нападна Полша и Франция си бяхте с тях маймуни.Защо тогава не го изплющяхте първо?Баси жалките палячовци.

45

до 50

преди 8 години

Колко са били "елитни" СС-частите е доста спорен въпрос. В голямата си част техния състав е попълван от криминалния контингент (закоравели престъпници и убийци, които без излишни скрупули са изпълнявали заповедите за масови зверства и изтребление). Командният им състав е бил основно от партийни функционери, уредили си привилегията да избегнат "месомелачката" на фронтовете (особено техния най-голям кошмар - Източния). Офицерите от редовната армия (вермахта) са се отнасяли с презрение към тях.

44

Анонимен

преди 8 години

КОГА ТИЯ (РАЗСЛЕДВАЩИ ЖУРНАЛИСТИ) НАПРАВЯТ ЩАТЕЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ КАК И ОТКЪДЕ СА ПРИДОБИТИ КИНТИТЕ НА РОДШИЛД,СОРОС,РОКФЕЛЕР , ТОГАВА ДА РАЗСЛЕДВАТ И ДРУГИТЕ ,АКО НЕ СТАНЕ ТОВА,ЗНАЧИ ЦЯЛАТА ТАЯ ПУШИЛКА ПО ПАНАМСКИЯ СЛУЧАЙ НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА НЕПРИКРИТАТА ХИБРИДНАТА ВОЙНА СРЕЩУ ПУТИН И ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ ,КОЯТО ЯРОСТНО Я ВОДЯТ СВЕТОВНИЯ *** И ЦИОНИЗМА

43

до 49

преди 8 години

Точно така, СС-дивизиите първоначално са паравоенни формирования, създадени от националсоциалистите (NSDAP) за охрана на партийните лидери и мероприятия. Ползвани са активно за преследване на политическите им противници и погроми над еврейското население. С две думи - партиен "башибозук".По-късно тези формирования се срастват дълбоко с държавната структура, както изпълняват предимно полицейски функции, вкл. и в окупираните територии. На тях е поверена и охраната на концентрационните лагери.

42

42

преди 8 години

АЗ НЕ РАЗБРАХ, КАКВО НОВО СА СЪОБЩИЛИ, ЧЕ ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ ИМАЛИ ОФШОРНИ ФИРМИ И ВЪРТЕЛИ ИГРИЧКИ С ТЯХ, А ДОБЪР ДЕН, КОГА СЕ СЕТИХМЕ. КОГАТО ВЕЧЕ В САЩ И ЕВРОПА НОМЕРАТА НА ОФШОРКИТЕ НЕ МИНАВАТ, ЗАРАДИ ЗАТЕГНАТОТО ДАНЪЧНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, КОЕТО ПРИНЦИПНО НЕ ПОЗВОЛЯВА ИЗБЯГВАНЕ НА ДАНЪЧНО ОБЛАГАНЕ НА ПОДОБНИ СУБЕКТИ.

41

Анонимен

преди 8 години

ДОАИЕНА НА БРИТАНСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ КРЕЙГ МЪРИ ,НАПРАВИ АНАЛИЗ ПРЕД ВВС ПО СЛУЧАЯ ПАНАМА ГЕЙТ ,ТАМ СЪЩИЯ ЗАЯВИ,ЧЕ ТОВА Е ПЪЛЕН КЬОР ФИШЕК ,И ЧАСТ ОТ ХИБРИДНАТА ВОЙНА НА САЩ СРЕЩУ РУСИЯ, .ГРЕЙГ МЪРИ ЗАПИТА РИТОРИЧНО,АКО НЕ БЕШЕ ТАКА ЗАЩО В ТОЗИ ДОКЛАД НЕ СЕ СПОМЕНАВА НИТО ЕДИН АМЕРИКАНЕЦ ИЛИ ЕВРЕЙН И НИТО ЕДИН ОТ НАЙ БОГАТИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА ТОЗИ ПРОСЛОВУТ 1 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА СВЕТА ,КОИТО ДЪРЖАТ 96 % ОТ СВЕТОВНИТЕ БЛАГА ,А СЕ НАСОЧВА УМИШЛЕНО ВНИМАНИЕТО КЪМ ПУТИН И ПРЕМИЕРА НА ИСЛАНДИЯ

40

юбералес

преди 8 години

SS дивизии не са ''елитни части''. Войниците в SS са доброволци, за разлика от Вермахта, където са били мобилизирани. Имало е около 30 дивизии на SS, половината от които съставени от негерманци. ''Galizien''(украинци) ''Рона''(руснаци), ''Friesland''(холандци) Viking (норвежци), французи, датчани, унгарци, румънци,хървати, боцненци, беларуси, балтийци и т.н. са имали собствени SS дидизии. Общо над 500 000 души са служили в SS. Само руските SS дивизии - РОНА са съставлявали 125 000 души.

39

Анонимен

преди 8 години

e kak nqma 1 amerikanec v spisuka!!!!

38

Анонимен

преди 8 години

Я им вижте логото на кантората и няма какво да си приказваме :). Поредната атака от страна на ЦРУ към определени хора и държави. Не оправдавам скриването на пари в офшорни зони, но нали до сега същите тези, които дават морални оценки притежават или са служители в такива компании. Това ще мине само за голяма част от световния мат'рял.

37

Членска карта №7

преди 8 години

Неведоми са пътищата краварски!

36

Анонимен

преди 8 години

МръсТните фашаги нападат Бащицата ни!!!! Бързо всички на барикадата!!!!

35

Анонимен

преди 8 години

Тъй тъй. Разбрахме ХИБРИДНИЯ намек:Щом на някой дядо му бил от Хитлерова Германия, значи Путин е невинен.Панимаем ЕЛКЕЕЕ.

34

Анонимен

преди 8 години

До О'банана 43Кой ти е казал че ако има такива , няма да бъдат разследвани? В много държави вече започнаха яки разследвания. Това да не ти е Мамашата Путинова Русия.Между другото никой не е казвал че офшорни компании са забранени ако се спазват законите.

33

О'банана

преди 8 години

Тва хАмериканците голема раотъ значи.Понеже в тези офшорки имало сметки на руски олигарси и хоп и Путин в кюпа. Добре де, то по тая логика и разни хАмерикански нарко босове и бандюги щом имат сметки там, то и О'банана има такива и е свързан с последните. тва манипулацията е голема раотъ да знайте! хАмериканските служби са е доразвили от приютените при тях нацисти и са е усъвършенствали от всякъде. Някой само да не си помисли, че САЩ не стоят зад тези разкрития! Нищо подобно няма!

32

do 41

преди 8 години

И все пак владо офшорката не стига че крал ама и с нацисти замесен........

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен32а знаеш ли,че Мандела е терорист с много убийства, обявен за такъв от законна властборбата му е включвала убийства-доказанопосле изведнъж стана голяма работаполитиката е така

30

Анонимен

преди 8 години

Путин си държи парите в нацистка офшорка значи....

29

Анонимен

преди 8 години

Берлинската стена може сега да я няма но всички знаем и помним кой я построи и защо. Вечно ще помним как бяха превърнали половин Европа в концлагер как хора изчезнаха и то кой заради виц кой заради това че си позволяваше да критикува този човеконенавесен режим. Никога нито поляците нито унгарците или чехите ще забравят съветските танкове които мачкаха цивилни граждани и то забележи че през това време хората отвът желязната завеса се радваха на хубав и свободен живот защото там нямаше комунист

28

Анонимен

преди 8 години

34, то въпросът не е само да има остров, за да създадеш офшорна зона. Трябва в нея да имат доверие фирми и аферисти от цял свят, за да се завърти перачницата и да се скрият парите.

27

Анонимен

преди 8 години

36, нацистките концлагери се родеят с английските такива в Южна Африка от края на 19 век - и двата вида концлагери са на расово-етническа основа. Айде, по-полека със сравненията.