37

Анонимен

преди 8 години

ВЪРНЕТЕ СТАРИТЕ ЦЕНИ БИЛЕТИТЕ НА ВЛАКА МОСКВА -СОФИЯ 100 ДОЛ.ПОТОКЪТ ЩЕ Е ПОГОЛЯМ С ВЛАКА ПРЕДИМНО ПЪТУВАТ ПЕНСИОНЕРИ С ДЕЦА КОИТО НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ С САМОЛЕТ.МНОГО МОИ ПОЗНАТИ СЕ ОТКАЗВАТ ДА ПЪТУВАТ ЗАРАДИ СКЪПИТЕ БИЛЕТИ НА ВЛАКА.

36

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

ИСПАНИЯ ПРЕДЛОЖИ БЕЗ ВИЗИ НА РУС ТУР НИМА БГ НЕМОЖЕ ЛИ ДА НАПРАВИ СЪЩОТО.ИЛИ ПРИ ВЛИЗАЕТО В БГ ДА ПЛАТЯТ ПО 10 ДОЛ. ЗА ВИЗА КАКТО БЕШЕ В ТУРЦИЯ ЗА РУСИЯ.ТОГАВА РУСКИЯТ ПОТОК ЩЕ БЪДЕ ПОВЕЧЕ.РУСНАЦИТЕ В БГ ПОСОЛСТВО ЧАКАТ ГОЛЕМИ ОПАШКИ ЗА ВИЗИ И МНОГО ХОРА СЕ ОТКАЗВАТ. ПОСОЛСТВОТО РАБОТИ ОТ 9Ч ДО 13 Ч НЕ УСПЯВАТ ДА ПРЕРОБОТАТ ДОКУМЕНТИТЕ.ТРАНСПОРТА -ВЛАКА-Е МНОГО СКЪП.МОСКВА СОФИЯ И ОБРАТНО ОКОЛО 36 ХИЛ.РУБ.ТОВА ЩЕ РЕЧЕ ОКОЛО 600 ДОЛ.ИЛИ В ЛЕВОВЕ ПОВЕЧЕ ОТ 1 000 ЛВ.ТОВА ЩЕ ОТБИЕ ТУРИСТИТЕ.

35

Адолф

преди 8 години

Първият чартър от Тел Авив със 146 пътници на борда пристигна на 31 март...-------------------------------------------------------------Никой не иска богоизбраните, *** ние се дупим за некой лев

34

Анонимен

преди 8 години

Само войни могат да спасят отчасти мутренския ни туризъм.Да живее путин!

33

Балкантурист

преди 8 години

Относно поляците прогнозите не ме радват, тея са възможно най-лошото което може да се случи на човек от туристическия бранш.

32

Анонимен

преди 8 години

Шум, чалга, миризми, прекален много хора на едно място, бетон, лошо обслужване, мръсотия, лоша храна, стомашни проблеми, високи цени, лошо здравеопазване.....сигурно пропуснах нещо, не съм ги степенувала по важност, е след 10-ина години приключих с бг. черноморието,. В Гърция е прекрасно, но е пълно с българи. Седят на плажа, викат, крещят....миналата година едни *** си паркирах колите точно на изхода на хотела, да се чудиш от къде да минеш и къде да ги намериш да си преместят колата.

31

Анонимен

преди 8 години

До до закинтос - ... гледам по термометъра на колата 20-22, на улицатапоказват 30-32, влажно е, а като е облачно още-по, слънцето е яко и пърли за минути. люля ни земетресение - 5,2, 4.6, атракция! https://airbnb/- наехме вилата, задължително си вземете GPS, температурата на водата е 18-19 градуса, детето и съпругата са във водата от три дена, аз си седя с Митос /марка гръцка бира/! чакам ви!

30

до закинтос

преди 8 години

супер а би ли препоръчал агенция и как е времето там ? приятна почивка !

29

Анонимен

преди 8 години

аз съм тоя дето пише от Закинтос, на 60 съм, със седем диагнози в "рецептурната". изчезна ми амнезията тук, вкуса на сиренето, млякото, зеленчуците и плодовете е като в детството, каймата потъмнява, ако не я сготвиш на момента, а хляба - можеш да караш на хляб, сирене, домати и зехтин! направо ми се плаче, искам така и у нас!

28

Анонимен

преди 8 години

Вайната, ешерихиите в пясъка, селските тариклатъци на "хотелиерите" и кофти храната с още по-кофти отношението на "Персонала" в кръчмите, ще ги откаже много бързо!!!

27

Анонимен

преди 8 години

До Белла - на о.Закинтос съм от 13-ти март, но от 2-3 дена вече открихме сезона! неописуема красота и спокойствие, семейни вили на атрактивни цени, можеш да дойдеш с кола. тук съм до великден, идвайте!

26

Белла

преди 8 години

Браво на държавата, заради чужденците лиши своите граждани от море - цените са двойни и места няма после ще реват защо ходим ние в чужбина. за не съм ходила досега на море в чужбина но аз за първи път ще ида у съседите в Гърция защото тук не можах да си намеря свободна стая в свестен хотел и не , нямам предвид пет звезди ами две и три на прилична цена за средностатичтическо самейство .

25

Анонимен

преди 8 години

Ами оки, няма да ходя на море това лято не искам да ме газят по плажа разни пенсонирани германци, англичани и пияни рускини

24

Анонимен

преди 8 години

имахп перди два месеца за направена резервация в два хотела на една верига за различни дати , познайте какво един хубав денн ми се обаждат да съм откажела едната резеврация щото щели да ме глобят , на въпроса ми на какво осномание не можаха да им кажат инщо смислено, ядосах се и отменихи двете резервации, после гледам че цените на стаите завишени със 160 лева ....

23

преди 8 години

оле боже, това лято цялото ни черноморие ще е копие на слънчев бряг..

22

Анонимен

преди 8 години

germanski muslita i angliiski negarcheta she doidat v balgaria nemzi idvat samo ot DDR a rusnazite kazvat che po moreto v balgaria varluvali romi kradzi

21

rusnak

преди 8 години

Не ми се обиждайте, факт е че сте мазници!!:)

20

Анонимен

преди 8 години

Туриста е за стригане, ей. Ден година храни. Ще го ощавят до голо и ще го пуснат да си върви. Какви са тези стратегии и тактики? Другата година ще дойдат нови неориентирани жертви.

19

Анонимен

преди 8 години

До rusnakТи отдвна нямаш *** а и за какво са ти като ходиш наведен. Липсват само дръбките на пода.

18

Анонимен

преди 8 години

Сезонът ще бъде успешен, когато престанете да режете главите на туристите,да раздувате цените до тавана и да искате за един ден да избиете печалба за цялата година. Тогава може би ще дойдат и догодина и сезонът ще се счита за успешен. Не забравяйте, че летвата за нас е вдигната високо от страните, които доскоро бяха предпочитани дестинации. Или бранша се стяга, за да си защити позициите за години напред, или се нагушват еднократно!!!