97

7

преди 8 години

Pitaite bg naroda - nali ste slugi na bg narod?! Toi e tsar i gospodar na darjavata. Slugite na darjavata Bularia samo izpalniavat jelaniata mu i voliata mu...:-):-):-):-)I kakvo stana s e-referenduma za majoritarni izbori, stop stroeja na djamii i minareta, po-malko deputati?!:-)

96

анти феминист

преди 8 години

По-добре жени с бурки, отколкото нагли феминистки!

95

до политиците

преди 8 години

Няма какво да се обсъжда. Забранете ги на обществени места веднага. Да си ти носят в къщите. Не разбрахте ли какво иска християнска България. Или Вие ни сте такива ?...

94

Християнин

преди 8 години

НЕ НЕ И ПАК НЕ !

93

НЕПОКОРЕН

преди 8 години

С милостта на Аллах ще се освободим от Българско робство! Турци,роми и помаци - всички братя заедно!

92

Допълнение към 112

преди 8 години

*** замени със звездички думата, с която на всеки език се обозначават онези жени, които правят секс срещу заплащане и не крият, а афишират професията си.Не знаех, че и тази дума е забранена тук, но аз цитирам исторически документ, не пиша празни приказки с цел да обидя когото и да било.

91

Учете се от Ататюрк

преди 8 години

Как се е справил той с фереджетата?Ами издал е заповед, в която се предвиждат жестоки санкции за ВСЯКА ***, КОЯТО СИ Е ПОЗВОЛИЛА ДА ИЗЛЕЗЕ ИЗВЪН ДОМА СИ БЕЗ ФЕРЕДЖЕ.И какво е станало? Всички почтени жени тръгнали без фереджета, защото в противен случай, само ако се подаде на улицата омотана с фередже и чуждите мъже ще започнат да я пляскат по седалищните части и да я пощипват по цялото тяло.Ще го питам тогава този дървен философ Яшар Мустафа какво ще се случи на препочтената му жена?

90

Прости му, Господи,

преди 8 години

той наистина не знае какво приказва!Има религиозно облекло /това всъщност представлява бурката/, има и етноспецифична носия /или казано с други думи, традиционен народен костюм, характерен за даден етнос от периода на прединдустриалното общество/.Но национална носия в ислямската религия или в която и да е друга религия - такова чудо няма, това е израз, който е 100% лишен от смисъл.

89

Гражданин

преди 8 години

Веднаж завинаги да се престане с тия бурки - в България да не се носят и толкова! Такива се носят най-вече в Саудитска Арабия,а тя е много далече от нас - като не искат да не излизат и да си стоят по къщите,но щом са в Бългагария защо пък ще обиждат нас с тая си носия?! Като толкова много държат на тия части от облеклото си да отиват там ,където е прието и където е нормално! Не искаме в една България де се шири шериата! Политици вземайте мерки,дорде е време,че май вече сте доста закъснели!!!

88

Пито, но не платено

преди 8 години

Всички знаем, че има държави, в които носенето на бурка е задължително за жените.Така че, никой не пречи на ромките от Пазарджик да се преселят там. Само че преди това да върнат на хазната всички пари, похарчени, за да им осигурят безметежно мързеливо съществуване - майчинските, които са плащани на техните собствени майки докато са ги отглеждали, детските надбавки, давани за тях самите докато са растели, после майчинските и детските, които те самите са получавали, за да възпитават БЪЛГАРИ !!!

87

Анонимен

преди 8 години

До Яшар Мустафа - ромският баш-мислителА бре аланкоолу,Имаш ли представа що е това нация и що е това религия?Ако успееш да дадеш смислено обяснение на понятието национална носия, ще влезеш направо в Гинес - за уникално откритие в областта на обществознанието!Машаллах, машаллах!

86

Анонимен

преди 8 години

Пратете няколко проповедника от отряд "Кобра" да разяснят в махалата какъв е дрес-кода на съвременния мюсюлманин.

85

Анонимен

преди 8 години

Не сме чули мнението на доктора на всички науки,най-компетентния,най-знаещия-агент Буда.Стига сте ни пробутвали социология между 1000 негови почитатели,уж 30% го подкрепят,а някой да го попита какво смята да предприеме по въпроса,защото е ясно,че само от него зависи това недоразумение с бурките да бъде прекратено.А не да се покрива винаги,когато стане напечено.

84

Lora

преди 8 години

Естествено, че носенето на бурка не е част от корана. Това са измислиците на крайните ислямисти, които искат да държат в подчинение раята. В Сомалия Ал Шабаб забраниха на жените да носят сутиени в контролираните от тях територии, като отново го обясниха с религията и корана и пророка Мохамед. И народът, който е *** и необразован, като ромите в Пазарджик се подчинява безпрекословно. Което и целта на ислямистите - прости и необразовани хора, които лесно се управляват.

83

Анонимен

преди 8 години

Даже в Турция бурките са забранени,нищо,че е ислямска държава.Защо се почесват нашите политици,вместо да вземат радикални мерки срещу подобно кощунство над националните ценности в една свободна европейска държава.Какво трябва да се случи за да се освестят съответните органи,от които зависи националната сигурност на страната.

82

Анонимен

преди 8 години

България е категорична:Бурките нямнат място у нас.А що се касае до Пазарджик,не града,а в ромската махала е тази категоричност.Крайно време е да се каже истината,а имено,че на тези хора се плаща за да носят бурки.Те нямат религиозни мотиви за това,единствено за пари са готови на всичко.Колко от тях работят,особено жените и си изкарват прехраната с честен труд?За тях няма родина,правила и закони.Мързеливи и неграмотни,те нямат друг шанс за оцеляване освен послушание срещу заплащане.

81

дедо Йов

преди 8 години

""Жените мюсюлманки ще се подчиняват на закона на Аллах, който иска да са праведни и добри, така ще отидат в рая", заяви Яшар МустафаЕхх "благородни" ми Яшаре, що ли си спомних за случка от близкото минало, естествено преди 89г, отивам в Разград да нося едни документи, "изтупал" съм се с новичката си униформа, а "народа" като ме види насреща бяга на другия тротоар, чудна работа, накрая един байчо се подсмихва под мустак и вика тука по нашия край голямо "Уважение" имат хората към пагона :)

80

Мохамед

преди 8 години

Абе като искахте да влизате в ЕС и да споделите благата на Европа , защо не споделяте и техните ценности и морал, господа псевдо християни. Ама само далавера ви е в главата и затова си мислите , че всеки иска да ви е..е! Айде стига от псевдо националисти , псевдо европейци и псевдо самочувствие..... Колкото и да не ви се иска България като държава е мижитурка! А с такава псевдо националност и като нация е мижитурка. С едни македонци не можете да се оправите камо ли с някой друг...........

79

Анонимен

преди 8 години

Най-смешното в този случай, че дори не са истински радикални мюсюлмани, а платени да се правят на такива. Очаквам скоро включване и от бхк да почнат да разиграват поредните гръцки драми скандирайки за правата на тези пишмaн мюсюлмани!

78

Анонимен

преди 8 години

Тези с бурките да заминават за Риад откъдето идва финансирането им.В България без бурки.Така маскираните,в затвора.Ако започнат извънземни да им дават пари ще си сложат и антени на ушите.