27

Анонимен

преди 8 години

НА ВСИЧКИ ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ ИМАМ ВКЛЮЧЕНО СПЕЦИАЛНО НАПРЕЖЕНИЕ КОЕТО НЯМА ДА ГИ УБИЕ АЙДУЦИТЕ НО ЩЕ ГИ ПАРАЛИЗИРА ЗА ПОНЕ 2 ЧАСА. А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ЩЕ ГО ХВАНА И ЩЕ МУ ТАТУИРАМ НА ЧЕЛОТО КРАДЕЦ! ВСИЧКИ ЩЕ ГО ПОЗНАВАТ И ЩЕ ЗНАЯТ ЧЕ Е АЙДУК!

26

до 27

преди 8 години

До АнонименА докато бяха Станишев и Орешарски беше по-различно ли? Аман от от вас червени въшки.

25

Дедо Шмърк

преди 8 години

Кат съм в къщи варди кучето на двора, кат ме няма варди СОТ .... до сега проблеми не съм имал, даже мисля да си сложа и видеонаблюдение за всеки случай. Като не става държавата се справям сам!

24

Анонимен

преди 8 години

Спасен съм. Аз не вечерям,защото е вредно да се яде вечер.

23

dp

преди 8 години

Вместо масово да се хленчи, че няма държава - каквато наистина има само доколкото да обере от хората каквото има за обиране и да пази слугите по кабинетите - може енергията да сенасочи в посока узаконяване на правото да имаме оръжие и правото да го ползваме срещунахлули в собствеността ни.

22

къде е държавата?

преди 8 години

Обраха нас,а после и съседски къщи докато спим.Упоени хора,3 кучета и тараш наред .До София,не в дълбоката провинция забравена и от бог и от цар.В едната съседска къща влязоха посред бял ден с човек вътре.КАКВО ДА НАПРАВИ ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК , ДЪРЖАВА НЯМА!!!

21

Калоян

преди 8 години

Аз даже и не заключвам, ако намерат нещо за крадене, ще ги поздравя :)

20

До 32 Валентин

преди 8 години

Защо все има хора като теб, които не мислят?!За всеки е ясно, че гербоподобни са примерно: ДПС, БСП, СДС, ДСБ, АБВ и т.н. на практика всички партии, които са управлявали след 1989-та година.

19

Шаран БГ

преди 8 години

Ако престъпниците не работят съвместно със лица от: полиция, прокуратура, адвокатура и съдилища и се спазва стриктно Конституцията на РБ чл. 17 алинея 4 " Частната собственост е НЕПРИКОСНОВЕНА" ----- ще ли посмее крадеца да влезе в нечий дом?? Да, сигурно и тогава ще има ненормалници, НО той ще тръгне, ала не се знае, дали ще се върне жив И ако случайно е жив, няма да получи условна от 3 месеце за 2 год. срок, а най-малко 2-3 години каторга!! В Швеция крадат ли? И колко? Гледайте "ВОЛЪТ" !!

18

Анонимен

преди 8 години

Докато ГЕРБ и гербоподобните са на власт, няма спасение от крадците.

17

Национал

преди 8 години

Сутрин в квартала и пред блоковете ако има няколко трупа на тротоарите...

16

и Ден и Нощ

преди 8 години

Българските крадци и те "се хванаха за зелено"!

15

Анонимен

преди 8 години

до 25За държавата Китай може!Там разстрелват големи крадци!

14

сама така

преди 8 години

Има един много лесен начин за справяне с крадците - всеки ден държавата да разстрелва по един и скоро те ще изчезнат.

13

Анонимен

преди 8 години

Айде стига сте писали наръчници за крадци ! Какъв е смъсълът от тези статии ! По закон, ако някой влезе със сила в къщата ти, може да се самоотбраняваш с каквито средства искаш.

12

удри

преди 8 години

До ЖороВ отдалечени градчета в Русия сами(без полиция) се справят с престъпниците.

11

Анонимен

преди 8 години

Главният на Силистра е резак.И освен това помага да изчезват разни ключове..Още една причина да му се спре достъпът до видеонаблюдение.

10

Анонимен

преди 8 години

Спокойно,много на брой са обсъжданите, измежду кого да заколят с ш*баната си сабя, но на тези идиотчета трябва най-малкото да им се спре достъпът до наблюдението, получавайки от двама - Илиянчо и главния..Вторият е и резак..

9

Южняк

преди 8 години

До 14Годините на мутрите по черноморски курорти си продължават без откат.Държава няма - има само територия, която ще се владее от господарите на Бойко!

8

морски

преди 8 години

До Либертоносец от НПОЗнаеш ли колко кражби има в хотелите точно със съдействието на охраната?!Не ги разгласяват, щото не им изнася!И така, до края на света...