9

Анонимен

преди 8 години

Тази компания ако се беше родила в Европа никой нямаше и да е чул за нея и отдавна да е фалирала, но в комунистко-капиталическата страна USA се е развила добре естествено поради липса на алтернатива и правителствено ембарго на останалите продукти.Като има предлагане само на една стока и същевременно дискриминация на всички други продукти от същият род, средностатистическият американец-*** с интелект на петокласник си мисли, че едва ли не това е продукт от Господ и е склонен *** да плаща

8

gost

преди 8 години

моля господата в демакс ад оправете програмата ненормално е да се товари толкова системата и тоя трафик

7

Анонимен

преди 8 години

Браво, на такива здравомислещи личности ! За никого не е тайна, че егоцентрик и неприятна личност като Стив Джобс, би направил живота му нещастен, нещо което не си заслужава всичките пари на света.

6

Анонимен

преди 8 години

Човека е предпочел просто да си остане богат а не много,много богат, въпрос на гледна точка .Нали не си мислите че Джобс го е подминавал на улицата след това, не естествено.

5

Анонимен

преди 8 години

Стив Джобс попита още: Кога Епъл ще надмине Майкрософт?

4

з н а й к о

преди 8 години

До бай иванПовторението е майка на знанието.

3

бай иван

преди 8 години

Тази статия 1:1 я пуснахте преди 3-4 дни.

2

Анонимен

преди 8 години

Най-могъщата компания... Хайде стига суперлативи. Хората правят адронни колайдери, роботи, мега инженерни решения и структури... някаква си бъгава лобка направиха и веднага - "Най-могъщата компания". Осъзнайте се.

1

Анонимен

преди 8 години

Стига сте пускали "новини" излезли преди три ден в друг вестник. Напрегнете се малко.