73

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 114ами много просто, все същите стари муцуни, които окрадоха и пенсиите не българите през 89'-та, продължават да държат властта. Затова и нищо не се променя, защото зависи от същите хора. В това число и милионите апатични българи, които знаят само да реват по форумите но иначе и на вързано куче хляб не могат да дадат.

72

опаа

преди 8 години

България е пред фалит външният ни дълг достигна 36милиарда ЕВРО.ГРОБ окрадоха бъдещето на БългарияВъншен Дълг-Брутен Вътрешен Продукт-БВП на България :2005 БСП поема Мандат от НДСВДълг с 37,8 %2009 ГЕРБ започва мандат от БСПДълг 13 % от БВПБСП Намалява Дълг с 24 %2016-Януари ГЕРБ на власт 6 ГодиниДълг .....73 %Увеличение с ...60 % !!!И това до ЯнуариБез ГЕРБнатият Нов заемот 4 Милиарда лева преди Седмици !!с ттези 4 Милиарда ..Дългът става над 80 % от БВП !Това е Жестоката Истина

71

нагли гробари

преди 8 години

ОСТАВКА ‪-‎***.‬ ДАНС ВЛЕЗЛИ В ЛЕКАРСКИЯ СЪЮЗ, ПРЕДСТАВЯТЕЛИ СИ ТОВА ДА БЕШЕ СТАНАЛО В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ? Видими резултати, сиреч ако се инатите да не виждате напредъка и стабилността, ще видите полиция, данс и прокуратура.Това, което имаме като корупция, има ли вероятност да се случва без г-н Борисов и най- близките му съратници в партията майка, Eй така се пази власт , който не е с нас е против нас.Да влезе ДАНС. Наглостта мина всякакви граници на това управление.

70

Да

преди 8 години

Имаше лекарски кабинет във всяко училище и нямаше толкова болни. Някой болести бяха изчезнали от България - сега пак се връщат. Нямаше ги хилядите безработни циг.анета които само цоцат помощи и в болниците не ги спират, а мен всеки ме проверява дали плащам. Тях защо не ги проверяват? Е затова имаше пари за пенсии и безплатно здравеопазване. А сега имаме здравна каса с лъскави лимузини и сгради с мраморни зали, но нямаме лекарски кабинети с апаратура и защита на лекарите.

69

ФАШИЗЪМ

преди 8 години

Кой кабинет изхарчи резерва на Здравната каса и започна да натрупва нови правителствени дългове.Докато гробарите са на власт не се надявайте на нищо хубаво да се случи в държавата,хората ще се палят и *** преди да се пенсионират,мизерията е пълна,корупцията достигна нови върхове,който не е с ГЕРБ му пращат ДАНС и бива смачкан,ще ви взимат пръстов отпечатък все едно сте бандити.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА,МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА,ЗАЩО ТЪРПИМ???????

68

Анонимен

преди 8 години

Тоя *** по добре да обясни къде са милионите спиране на хората през тия 45г комунизъм защо през 89 г се оказа че пари за песни няма и няма да има къде са парите другарю, за какво бяха теглени тия 14 милиарда долара през 80 години и къде са парите от фалириралите банките по тяхно време при Жан

67

Тинев

преди 8 години

ДругарЮ, Вие -та на този народ.Алчни. Наиграхте се на комунизъм и сега сте бизнесмени. Бяхте правоимащи преди, сега отново сте правоимащи. / Театрото ВИ с другите партии е по-скоро ПОРНО /Всички власт имащи сега са бивши членове на БКП. / Може да има тук-там някое изключение /До стената ви е мястото, като Чаушеску.

66

Водка

преди 8 години

Фиксира всяка зараза!

65

болен здрав носи

преди 8 години

Закривай мафиотската ***!

64

Анонимен

преди 8 години

Има и филми и книги и много статии са изписани другарю, ама по телевизията на съветската истина няма да ги чуеш и видиш

63

д-р Менгеле

преди 8 години

Имунитета на съвременния българин е понижен.Силен стрес, хронична преумора и болестта идва без да пита.

62

Анонимен

преди 8 години

Този алкохолик как не го е срам да се показва пред хората?Тъгували по комунизма!

61

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 95дойдохме си на думата, ето го най-голямото поражение което нанесе соца върху мисленето на хората, да не знаят как да оправят собствения си живот, и да вярват, че това е работа на държавата и тя знае как. Това дали ще работиш като куче зависи от теб а не от държавата! Ако не можеш да го прумееш, ще продължаваш да живееш като куче!

60

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 93от къде пък намеси американците?!! А да, забравих, Сорос е виновен че тъмен в мизерия и всеки, който спомене за престъпленията на комунизма и причинно-следсвтената връзка между тоталиттарния режим и днешната мизерия е платен *** и агент на ФАЩ. Аре комунисти, лягайте в трапа, аз ще ви завия с пръст!

59

Анонимен

преди 8 години

Според данни на ООН само 50% от радиоактивния дъжд пада над СССР останалия се е исипал на Европа като най много над България и ок според ООН жертвите варират между 100000 и няколко милиона. Почти колкото и жертвите на комунизма. Някога комунистите ще се научат ли да носят отговорност за нещо и ще видим ли някога комунист да се извини за каквото и да

58

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 88само да седим и да гледаме, неправейки нищо!

57

Как Сийка

преди 8 години

Г,син Микооооов,откак не сте БКП,а БСП и вие имате ОГРОМНА заслуга здравето да се превръ ща в стока,а медицинските работници се превърнаха в ТЪРГОВЦИ от най-изродения вид! За на ша,на обикновените граждани радост сред медиците има и много СТОЙНОСТНИ хора,но "здрав ните тър говци" опошлиха всичко и с все по-голяма настойчивост зачеркват медицинското дос тойнство... А жалко,имахме и все още / в сравнение с някои друго страни / имаме добро здра веопазване,като изключим медицинската търговия"!

56

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 88виж тук ме хвана, на този въпрос нямам отговор. Това е феномен, част от националната ни идентичност, който винаги ме е изумявал - защо в моменти на трудност винаги гледаме назад, вместо да последваме примера на доста по-развити държави и да гледаме напред. Другата българска черта, коят ме изумява е как може да седиш и нищо да не правиш и да очакваш да те сполети нещо добро?!! Както и защо сме склонни да делегираме права на държават по отношение на жизненоважни въпроси а ние ...

55

Анонимен

преди 8 години

Другарю пожелавам ти да поживееш няколко дни в района около чернобилската централа, въпреки че достъпа до там е ограничен защо ли

54

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 81мизерията не идва от евроатлантистите а от носталгиците!