37

шипка

преди 8 години

на арменците е доставена ракетната система торнадо--40броя ракети изстреляни за 20секунди правят в пепел площ от 30 футболни игрища

36

PD

преди 8 години

По скоро конфликтът е започнат от Азербайджан, което някак странно съвпада с посещението на Ердоган в САЩ, и изказванията му по темата. Сценария напомня 1:1 Грузинските събития, което изключва каквито и да било интерпретации за случайни съвпадения. Сериозни политически дивиденти за Турция обаче, в тази интрига не се очертават, просто си изгърмяха патрона. Явно Русия, много сериозно им обърка плaновете с намесата в Сирия, а западните им партньори, към момента не ги подкрепят както са очаквали.

35

Анонимен

преди 8 години

След като обстрелът е започнат от арменците, значи конфликтът е запален от Русия.

34

PD

преди 8 години

Азерите(Аз Арите) по скоро може да имат претенции, за клон на Ариите, по древност около и след Белите Арии - Българи. Но за "тюрки" освен политически, никакви други древни доводи няма. То и "тюрки" няма, щото са измислени с цел да се обособи етнически компонент, в многонационалната отоманска империя. И всички войнствени племена от планините, съставящи основните силови структури в империята бяха назоваха тюрки. Дълго време древни родове в Истанбул не приемаха това, защото за тях тюрк=мутра.

33

Анонимен

преди 8 години

Стига де, не омръзна ли им на Щатите да провокират пролети, цветни революции, и да бунтуват и обръщат нагоре с краката света?

32

Анонимен

преди 8 години

Запада да наложи икономически санкций срещу анадолските терористи.

31

Анонимен

преди 8 години

Анадолските номера на Ердоган.

30

Анонимен

преди 8 години

На дядя вова му пуши главата и кашля от Дима носещ се от минобороньй.

29

ОНОМАКРИТ ПИЗИСТРАТ

преди 8 години

ГЪРЦИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С АРМЕНЦИТЕ....ВИЗАНТИЯ Е ГРЪЦКО-АРМЕНСКА ИМПЕРИЯ.МАЛА АЗИЯ Е НАША ОБЩА ЗЕМЯ.А БУГАРИТЕ СА БРАТЯ НА ТУРКИТЕ.

28

Анонимен

преди 8 години

Междувременно гори и южната част на Турция. Пореден атентат уби 6-*** от турските спецчасти в провинция Мардин.

27

До 39

преди 8 години

Явно си бил пророк, в Москва вече минобороньй гори.

26

Shopp™

преди 8 години

Как само ги спре Путин, леле! Чак почнаха да се окопават на новоосвободените територии...

25

Анонимен

преди 8 години

До *** сиПил съм лекции по "Национална сигурност" при един руски зет - Николай Слатински.Човекът много се стараеше да създаде колониална администрация за децата си, които учат в Москва.

24

Румбо

преди 8 години

Ха-ха,азерите,надъхани от Турция и САЩ нападнаха Нагорни Карабах,завладяха малко територия и като видяха смелия отговор на арменците-ревнаха за мир!Като ядоха доларчетата-не реваха,ама като ги посипаха с желязо-реват!Ей,нагли са !

23

Професор

преди 8 години

Сега е момента докато азерите се занимават с арменците а турците с нашите арийски братя - кюрдите да нападнем турция и да си върнем Цариград.

22

Анонимен

преди 8 години

Те мамашките пак си ходят по турските курорти само, че чрез беларуски и украински туроператори. Краставичата абстиненция е по-страшна от наркотичната, дори путин не може да я спре.

21

идиот си

преди 8 години

До ShoppКакво си пил днес,много си активен с лъжите и глупостите,намали Руската водка и дрогата .....

20

Анонимен

преди 8 години

КосмонаФтите от МКС са докладвали на путин, че от космоса се вижда как огънят се доближава все повече и повече до бърлогата на меца и скоро ще и се подпали кожухчето.

19

Shopp™

преди 8 години

Хуин няма ора, *** е в демографска дупка.Ако изразходи още 4-5 иляди северноазиати и рузкините ше треа да одят по чужбина да ги опрашват чужденците.

18

Shopp™

преди 8 години

Руската защита не струва и 3 копейки, а всеки провал на *** за нас е тържество.Нам ето вьйгодно!