81

ОСМАН

преди 8 години

Хей ШУЛЦ ХЕЙ СТАНИШЕВ.ЕРДОГАН ТАКА СЕ ИЗПЛАШИ ОТ ПЕДРУНГЕЛИТЕ ЧЕ СИ ГО ПРЕМЕСТИЛ ТАШАКЛИЯТА В ДРУГИЯ КРАЧОЛ .МАШАЛЛАХ.ЕВРОПА Е ТОЛКОВА НЕЩАСТНА ПРЕД АГАТА.....ЗА ПОЧЕСТ НА ВИСОКАТА ПОРТА.ГОРД СЪМ ЧЕ СЪМ ТУРЧИН...СИН СЪМ НА НАЙ ВЕЛИКАТА ИМПЕРИЯ.И НЕ САМ ЕДИНСТВЕН.!

80

озарен

преди 8 години

Шулци, ердоганчо от дума не разбира, само от кютек, ама здрав. И да му обръснете проскубания мустак.

79

Щирлиц

преди 8 години

Мда,в Германия има демокрация,когато им е изгодно,или когато разреши хамерика.

78

Анонимен

преди 8 години

Този турчин е началника на ИД и затова се е ядосал.Иначе се прави на луд когато взима парите от ЕС !Не му е лесно да играе двойни игри с ЕС и ИД ама е тарикат голям.

77

Анонимен

преди 8 години

Не съветвам Шулц да се дърви а да гледа глобално . Ердоган е подкрепян от всички мюсулмани в Европа.

76

Анонимен

преди 8 години

До Анонименha ha ha

75

Анонимен

преди 8 години

Абе не знам колко по-хубаво е било в османската империя от колкото в руската, ама е факт че и Полша и Украйна са били в руската и сега са по 40 милиона народ, а нас и гърците са успели турците да ни редуцират на малки нацийки по 3 милиона в навечерието на освобождението. Да ми обясняват колко добре се е живеело в султанска Турция е нагло. Като изперкалата турска президенша дето обясняваше как харема е най-разпространената доброто място за една жена

74

Анонимен

преди 8 години

До за 116Който зяпа в чинията на САЩ, после реве....................

73

за 112

преди 8 години

Ами ние бихме ги оставили на мира мюсюлманите, но те не ни оставят на мира! Непрекъснато прииждат и искат да им осигуряваме безплатно къщи, хляб, образование, пари за издръжка... Нагличко, нали?

72

Анонимен

преди 8 години

Къде ги сравняваш Русия и Турция!!! Добре, че не си държавник, а то държава водена от теб няма да просъществува и два дена!

71

До 105

преди 8 години

Ердоган е същия като Путин. От една категория са.И Путин да беше окарикатурен в някоя песничка, пак щеше да има скандал.Двете империи са вредни за демокрацията - Османската и Руската.

70

Анонимен

преди 8 години

Боли ме дедовия за ермангал. Ще си го преместя в другия крачол.

69

Анонимен

преди 8 години

Империя на мюсюлманските държави... Четеш ли, или като чукчито само пишеш? Първо, голяма част от тези държави се мразят помежду си. Второ - нямат общо управление, нито са обединени в обща територия, за да са империя. Трето - кой им е императора? ЕРДОКРЯК ЛИ?

68

Анонимен

преди 8 години

То и янките имат бази навсякъде по света, но дали светът ги признава за лидери, или се опитват да им го наложат със сила? И дали това е постижимо за турция, как мислиш? Засега виждам, че Ердокой се задави с големия залък, дето искаше да преглътне...

67

Анонимен

преди 8 години

А другите мюсюлмани извън турско, дали знаят, че Ердокук им е лидер?!??? Такива, като саудитите, катарците, бахрейнците, онези от тихоокеанските острови, мароканци, пакистанци, афганистанци?? Че нещо не са го и чували....

66

зг

преди 8 години

Ердоган е миризлив ислямист с неадекватни амбиции. И да, правилата се променят напоследък. Свидетели сме, че миризливите ислямисти не са харесвани. Казва им се в прав текст. По цивилизацията е така. Да свиква. И той и такива като теб, жалки клакьори. Колкото до лидерството в мюсулманския свят - това разсмива. Вземи се ограмоти малко. Никави шансове. Но опитете продъжават, както се казва. И тези и едни други. :)

65

цък

преди 8 години

Шулц смъмри Ердоган!?--------А, кога шЪ му "дръпнат ушленцата"!?Или пак ще прилагаме двойният стандарт - "може да е не...год....ник, но е Наш не....год....ник"!

64

Анонимен

преди 8 години

427 МИЛИАРДА турски избиратели УАУ? то тяма толкоз то цялата планета земя. земята е общо 9 милиарда, а Турция - 80 милиона целокупно дори ако слагаме старците и бебета...

63

L

преди 8 години

Турция може да бъде дакарана до просяк, само за няколко месеца. Тотално ембарго от Европа ще принуди турците да разкарат фашиста ердоган и да молят за милост. И нито един емигрант повече към европа+0 евро за добро поведение.

62

Pin

преди 8 години

Реджеп Ердоган все повече заприличва на Реджеп Иведик.