9

Анонимен

преди 8 години

Изкуствен интелект и човешка креативност? :D :D :D

8

Анонимен

преди 8 години

Това е невъзможно, все едно какво ще кажете!

7

Анонимен

преди 8 години

Тва е извратено. Искам на тоя робот да му разбия каската с един том Под Игото, да видиме дали ще играе и ръченица. Нема ли някой нормален да им къса жиците в зародиш да тия скапани машини.

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 13можеш ли да назовеш 5 япоснки автори без да ползваш Гугъл? И кога успя да проучиш какво мислят за японската литература тези няколко милиарда души, които цитираш?!! Някакво проучване ли има?

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 11можеш ли да цитираш пасаж от роман на Райнов, в който той демонстрира тънкото оплюване на социалистическия строй? Тая постановка я изсмилиха след промените, когато всички вълкодави на тоталитарния режим се опитваха да ни убедят, че те никога не са вярвали истински в него и дори тайно са го саботирали. Истината за Райнов е една - гъзолизец на социалистическата власт, съсипал живота на стотици писатели от чист егоизъм!

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8един съвет - никога не отхвърля нещата, които не разбираш като глупави. Най-веротно глупавия си ти и затова не ги разбираш. Япоснкия хумор е предназначен за японци. По същия начин и в Япония гледат на проявите на хумор в България. За това коя държава е "по-качествена", какво да ти кажа, ако имаш възможнст разходи се до Япония. Виж как живеят хората и как се грижат за дъжават си, после се върни и виж как го правим ние в България!

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6Вазов е първото име, което ми хрумва. Райнов е известен предимно с това, че е див привърженик на стила "социалистически реализъм!!!" (тоест как да описваме мизерията със суперлативи) и като зам-председател на съюза на българските писатели е съсипал творческия път на не един и двама талантливи писатели, които са били против пропагандирането в полза на тоталитарния строй.

2

Анонимен

преди 8 години

"Мацубара и екипът му....."В екипа влизат: Надувара Сенадупи, Усубару Гонабара и Нагъзиго Усузуки

1

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 2боже, колко тесен мироглед трябва да имаш за да твърдиш, че Богомил Райнов е велик писател, камо ли пък "най-великият"! Да разбирам ли, че освен "Няма нищо по-хубаво от лошото време" сте чели единствено "Винету"?!! А колкото до доближаването на японците до българската литература, на кого е нужно подобно нещо? По времето, по което япония е равивала писмеността си и е творила писмено изкуство, в България са се къпали на четно десетилетие!