21

Анонимен

преди 8 години

Нагледен пример какво става когато се самозабравиш и спреш да плащаш на покровителите си нагоре по веригата.

20

Граматиков

преди 8 години

Ами бивша е ДАИ - сега е ДАА - автомобилна администрация, не знам кой на какво да се учи ....

19

Анонимен

преди 8 години

ДАЙ - КАКВО ДА ТИ ДАМ БЕ

18

Анонимен

преди 8 години

Очаквам и този да се разболее от много тежка болест - я хемороиди ще го хванат, я зъби ще го заболят, я някоя друга болест. И нашите съдии ще го пуснат да се лекува. А професионалните лъжци /адвокатите/ ще измислят начин да го изкарат невинен, чист като сълза и всичко ще потъне в небитието. Защото това е България, няма друга такава страна.

17

USA

преди 8 години

НЕ БИВШАТА ДАЙ, А БИВШИЯ ШЕФ - научете се да пишете

16

Дааааа

преди 8 години

Не мога да разбера при доказани неща защо се бавят всички съдебни процеси. ААААА ясно, защото трябва да се укрие нещо, да се изкара някой болен, да се прикрият доказателства, да се натиснат свидетелите, да избягат подсъдимите и т.н. , като накрая престъпниците се изкарат или невинни или им се даде възможност за споразумение и оттам условна. Направо смешна съдебна система. Всички там са за изхвърляне, барабар с Цацата, дето се тупаше по шкембака че всичко ще оправи. Да, оправи, ама себе си.

15

цуцо

преди 8 години

Чета в заглавието, че ДАИ вече е бивша? Да не би вече някой друг да се е приготвил да краде?

14

Анонимен

преди 8 години

Хайде да е хаирлия! Днес Цветелин, утре Цветан.

13

Анонимен

преди 8 години

минималната заплата е 500-600 лв.С изключение на пазачите пенсионерите и т.н...С изключение на 80% от заетите - продавачи, редови чиновници, чистачи, общински служители, медицински сестри,. Като прибавим и чести фалити на дребни и средни фирми/да не говорим за "Булгартабак" например/, неплащане на строителни работници, търговски агенти и пр. Картината е трагична.

12

ВАЖНО!

преди 8 години

Курсове за професионални проруски ***!Провеждат се в наши бивши поделения на Народната отбрана. Водени са от най-добрите родни и руски инструктори в тази област с възможност на развитие в Москва и Санкт Петербург. Стартово заплащане 50 евро (НА ЧАС!!!) Не пропущай възможноста да се изceкнeш във врата на copocoиднaтa cмpaд! Очаквайте подробности за записване!

11

Иво

преди 8 години

До 11хора не разбрахте ли че в София минималната заплата е 500-600 лв.С изключение на пазачите пенсионерите и т.н...Срено в София чистата заплата е около 800 лв..Заплати от типа на 1000 са нормални и се срещат доста често..1200-1500 е добра заплата за София вече..от 2 000 нагоре взимат също доста хора!

10

Анонимен

преди 8 години

Кви 1000 лева? Тея са окило 600 лв заплати. И най вероятно ги заплашват да рекетират за да пълнят партийните каси. Верно нема такава държава.

9

Georgi

преди 8 години

Kogato ima tursene ima i predlagane. Dignete im zaplatite na tiq ashvaci i nqma da ima zakakvo da si riskuvat zadnicite ama NE! Iskate da im plashtate po 1000lv i da ne kradat, da ne lujat i da ne vzemat podkupi.. Ei tova e misleneto na BG rabotodatelq! Shte mu davam julti stotinki ama iskam da raboti suvestno po 12 chasa da ne moje vuzduh da si vzeme, ne iska i da go kradat, ne iska i osigurovki obache da mu plashta i posle slujitelq vinoven... Dokato e taka vseki shte krade v tazi darjava.

8

Анонимен

преди 8 години

ще пошумят ,пошумят , па догодина ще го пуснат , а след 2 години вече ще е осъдил държавата . Сценария е ясен на всички вече , както казват в едно предаване "няма такава държава " . Започвам да мисля че май няма да е зле и аз да осъдя държавата за това че ми взима данъци а нищо не върши , ако има навити може да направим групов иск от името на цялото население

7

Анонимен

преди 8 години

ай на бас, че ще приключи делото бързо, а доказателствата няма да издържат.

6

Анонимен

преди 8 години

ще го пуснат човека, кого заблуждават. скоро ще забравим за случая

5

Анонимен

преди 8 години

москов учуден, как министрите не знаят и последни разбират, не знам. кого лъжат - нас вече не могат, отдавна спряхме да вярваме.

4

anonimen

преди 8 години

Цялата политика и правата дадени на ДАЙ са сгрешени (аз съм шофьор в пенсия над 70г/ и не работя)и смятам,че шофьори до 60г.които нямат нарушения НЕ трябва да полагат на всеки 5г.иЗпит компетенция това са 500лв.най малко,далавери с почивките задължителните фарове през даня също(малко или много качват разхода живота на крушпките и глобите за това.Светлините през деня првят впечетление 1=2 седмици и това е.Пътни листа то е по лошо от колкото при соца да се намалярт правата на ДАЯДЖИЙТЕ .

3

Анонимен

преди 8 години

Всяко чудо за три дни.Пак никой няма да бъде осъден.

2

Анонимен

преди 8 години

Ясно е, че е имало чадърот така нар. правосъднасистема.