184

Abdul Karim

преди 8 години

Privet na vsicki znaci da ne zabraviame ce Turtzia e musulmanska darjava i Blagodarenie na vsevisnia Allah ce ya pazi .Ostanete s zdravi.

183

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 264Да бе , Путин нарочно изчака ФАЩ да създадат ИД с остатъците от войската на Садам и веднага я привлече да изпълнява неговите цели по разрушаването на демокрацията.

182

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 268Ма те и бежанците в Германия били руснаци маскирани като сирийци, истина ви казвам, от "Козяк" го казаха.

181

Анонимен

преди 8 години

А Асад какво мисли по въпроса и кой му пречи да си оправи страната?

180

To6

преди 8 години

Защо става така ли ? Има една книжка на Георги Андреев "КРАЯТ НА ЗАПАДНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ". Прочетете я и ще разберете защо????

179

Анонимен

преди 8 години

Руските медии, журналисти, агенти по ц1лия свят, не само в България живеят в един различен свят....най голямата част от ИД са от бившите ссср републики, руснаци или рускоговорящи, в сирия където са ИД вече пътните знаци са на руски и това са по пътищата контролирани от ИД в сирия

178

Анонимен

преди 8 години

До !!!Руснаците ходеха да почиват в турция, толкова много ходеха в турция че путин им забрани да.ходят в турция като отмъщение за сваления им СУ бомбандировач от военно космическите сили на путин :-))) те руснаците от край време са така, имигрират в държавите където не било хубаво, изгнилия запад, гейр опа Европа, Англия, САЩ путин в България и в турция им забрани да ходят

177

Анонимен

преди 8 години

Т.е. докато путин е на власт

176

иронията е, че никой

преди 8 години

не е спретнал на ерд.123о87как една рево5674люци76йка като в Украйна, или Бразилия и Аржентина. Значи кук789кловодите си го танкат за техните цели. Явно ердо е вярващ убеден сунит и го използват за световна поли.678тика, а зад кулисите стои авторът на балканската дъга . Това напомня много на варуфакис и ципракис. те са и съседи де.Еднаква стратегия, явно и те част от плана.Който има уши, нека слуша

175

Анонимен

преди 8 години

ИД не може да бъде победена защото никой не воюва срещу нея, а всички я използват , най-вече русия за постигане на своите си интереси. Най-двуличен обаче беше путин, който влезе в Сирия с оправданието, че ще громи ИД, а всъщност създаде бежанци за ЕС, разчисти опозицията на Асад и си укрепи базите без и пушка *** срещу ИД.

174

Анонимен

преди 8 години

Под И.Д разбирай главорезите на Путин!

173

???

преди 8 години

и какъв е този рацизъм дето сеете?с какво по важни и различни са мюсюлманите от християните и обратното???всички не сме ли еднакви?Аллах и Господ не са ли едно и също?Светът ни става все по зле вместо да живеем добре и лесно ние го правим трудно...най лошото е че децата ни страдат!

172

???

преди 8 години

и какво става с тези хора който нямат вина за случващото се около тях и умиращи дори незнайки за какво?Как може човечеството толкова да е озлобяло?

171

!!!

преди 8 години

До ЕРДОГАН Е ЛИДЕРВърви да живееш в Турция като ти харесва Ердоган.

170

Анонимен

преди 8 години

Ердоган терорист1 в света.Всичко идва от Турция.Тя изпраща тези мигранти към Европа.Европа няма нужда от мюсюлмани а от христиани.Няма място за мюсюлманите тук.Нека си живеят там където се раждат.

169

Наблюдател

преди 8 години

Турция е била и е държава агресор. Поредният и президент Ердоган просто провежда постоянната и в това отношение политика. В случая ИД и се явява по-малкия брат на който реално помага, а на думи громи. Всичките и усилия разбирайте репресии е да смазва кюрдите за да ненаправят държава, което се прави зад маската на борба с ИД. Само в Турция са около 20 милиона. За да се реализира това, Ердоган разбирасе разчита на американското двуличие и го използва максимално.

168

Анонимен

преди 8 години

Dobro UTRO !Turcia e terorista !

167

До до398

преди 8 години

Миниатюрния ти птичи мозък явно не знае какво е доказателство та представяш мнението си за такова. Кажи ми колко глави ЕС отвори за русия , кажи ми кой посрещна Обама, кажи ми защо путин изобщо го няма там. Да смяташ вицепрезидента на световния хегемон САЩ за "селски кмет" и да представяш това за факт говори само за гоУмия ЕнтелектОален пУтенциал на аспиринчето търкалящо се между ушите ти. Аспиринче, защото е само с една чертичка за да пазиш равновесие и да не се напикаваш.Опитай пак.

166

Българин

преди 8 години

Нито Турция,нито Саудитска Арабия могат да създадат чудовището ИД,което уби стотици хиляди мюсюлмани. Явно е,че групировката е създадена от по-големи батковци. Те са Европа,САЩ и Израел.

165

Анонимен

преди 8 години

запада наистина е по застрашена от Русия