53

Анонимен

преди 8 години

Преди 2015г в ДАИ никога не е имало корупция :D. Направо ме разсмяхте.....

52

Домусчиев

преди 8 години

Където и да бръкнеш вони, ами ВИК по провинцията, НЗОК по региони, малките обществени поръчки по кметства и общини - разваляй и владей....

51

Тинев

преди 8 години

Що така?Където има корупция, там са замесени и от ГЕРБ.Що е така?П.П.Другаря Бойко Борисов навремето отказа да напусне БКП. Убеден комунист не си дава току-така партийния билет.Сега г-н Борисов ще се бори против корупцията ??????А де?П.П.Барон Мюнхаузен / който се хванал за косите и сам се изтеглил от блатото / ряпа да яде.Ще видите сега каква борба ще поведе Премиера срещу корупцията: Сутрин пред огледалото ще си бие 10-на шамара, ама ха!Че то рибата се вмирисва от главата я!!!!!

50

Анонимен

преди 8 години

Корупцията е дошла с мутрата Борисов и агент Цвъки . Преди са правели мутренски рекет , сега когато са на власт , правят рекет чрез държавата .

49

Анонимен

преди 8 години

Прекален крадец и на Брюксел не е драг. Важи за всеки по хранителната верига, включ. и командира на пожарната

48

Анонимен

преди 8 години

Цитат"Корупцията в ДАИ започнала в началото на 2015 г." Ало, корупционната прокуратура - вие се майтапите яко. Корупцията в ДАЙ е започнала преди да се създаде това звено. Там отидоха пенсионирани и изгонени КАТ-аджии, за които тази материя е до болка позната.

47

Ценов

преди 8 години

Като се има в предвид , че Шефа е вземал само процент от оборота, смятам, че са вземали по над 1/2 милион на месец!!!!!

46

Анонимен

преди 8 години

Комунист и корупция са като смръдня и язовец!Няма Гербераст, който да не е излюпен в червен полог!

45

Кукувица

преди 8 години

Ай сиа! Корупцията била започнала от 2015 година! Преди това не е било корупция, просто ДАЙ са получавали подкупи.

44

Анонимен

преди 8 години

До Здравейте тролчетаНе, драги, не мислим, че от началото на "прехода" само герб е виновен! Просто на хората им писна да го третират като "матрял" за дране, пък и в последните няколко години някои хора станаха крещящо нагли и третират държавата като частна собственост!

43

Анонимен

преди 8 години

Абе тия гербаджии що се правят на умрели *** стил "кой ми с.ра в гащите"? Един през друг вече няколко дни ръсят глупости като "не съм аз", "ще се видим в съда", "не е вярно", "друг беше"...Като чели не знаем кой кой е в тая държава и кой раздава длъжностите на такива мазни постове. Съвсем за канарчета ви взеха...

42

Анонимен

преди 8 години

Оказва се, че няма некорумпирани гербери на ключови позиции, а само нераследвани и незаловени

41

Анонимен

преди 8 години

До ВасоАми навсякъде! Тия служби се дават на "лизинг" централно и по места на "желязно" проверени НАШИ кадри. За какво друго е тоя неистов стремеж да се завладеят всички кметски постове от "Партията". Ми кмета е човек на местния клон на съответната ПО, която е под шапката на централата в София, която пък е собственост на партийния лидер, който пък е...и т.н. Горе долу такава би трябвало да е схемата, може и с малки отклонения за купени, подкупени, прелъстени и други такива...

40

Анонимен

преди 8 години

Московски, а ти кога ще понесеш твоята отговорност ?Защото е повече от ясно, че въпросното корумпе е протеже точно на теб и на Цецка.Вие го издигнахте от мафиотската организация ГЕРБ, от клона й в Плевен до този висок държавен пост.

39

редактор

преди 8 години

Има грешка в заглавието! Да се чете 1915 г.

38

ккккккк.....ррр

преди 8 години

Що се прайте на ударени с мокър ***, бе хайванчета? Корупцията в ДАИ дапочвала през 2015 та. ДД, ДА, ама НЕ. Най малкото поне 15, ако не и повече години се говори за това. А бе то е като купените дипломи за "вишо". Сега им берем плодовете на тези с купените дипломи / или дето са се е.ели за изпити с даскалята /.

37

Здравейте тролчета

преди 8 години

Питам аз, от началото на измисления преход, само герб ли са виновни?! Питам и смислен отговор не очаквам!:)

36

Един от Северозапада

преди 8 години

С какви пари мислите, че се купуват и печелят избори? От субсидиите ли? И че за тях се води отчетност и има документи, от къде идват и на къде отиват? Защо мислите, е този вой против задължителното гласуване, което ще обезсмисли платения вот? Защото ако беше задължително, с бюлетина , в която можеш и да пуснеш вот "въздържал се" , ще се обезсмисли и плащането, и процента с който идват на власт ще е смешно малък.

35

Васо

преди 8 години

Сега пък изключили от ГЕРБ и областния шеф на ДАИ в Габрово. То ще се окаже, че всичките шефове са на ГЕРБ. Интересно защо ли където може да се гепят пари все са те.

34

Един от Северозапада

преди 8 години

А на бас, че всяко чудо ще е за 3 дена, и след време ще се забрави? Това нещо не се прави без политическа протекция по върховете, и сия пари са вероятно за смазване системата нагоре.Помните ли Монтанския депутат Димитър Аврамов? Протежето на Фидосова? Дето го хванаха антимафиотите с пари от изнудване?Мислите, че е осъден ли? Не, поседя малко в ареста, да се успокоят страстите, каза "Ако ме съдите, ще си отворя устата и ще срина целия Герб!", и го пуснаха, да си върши далаверите. И сега ще е так