46

анонимен

преди 8 години

имаме презастрояване никакъв ред и правила некачествена храна и пиенеи огромно желание за печалба без да се морим морската вода е *** от канализацията

45

смЕх

преди 8 години

до анонимен 55 Та нали тиквата ги подбира по собственото си IQ .

44

смЕх

преди 8 години

Мухаха-хаха в тоя ли вид като снимката е била само като са я видели и никой няма да стъпи тъдява.

43

вие питате

преди 8 години

Вие питате: Защо назначиха другарката Ангелакова за министърка?Ние отговаряме: Защото тя няма нито идея, нито план, нито концепция, нито визия за туризма.

42

Наблюдател

преди 8 години

Защо е пропуснала "Националното богатство Кунева"? А пък за "бат ви" Бойко няма какво да говорим.....той не се помества в никоя от известните категории!

41

БЪЛГАРИН

преди 8 години

имаме и Бойко , корумпирани ДАЯДЖИИ , имаме мафия , джепчии,винетки ,синя зона , полумагистрали , имаме цени за Българи и цени за туристи , имаме неинтегрирани РОМИ , имаме цена отделно на чадър , шезлонг,имаме летни вируси заради неизградена инфраструктура , имаме всичко , но не и туризъм !

40

Анонимен

преди 8 години

'нсъ мъчи Ангелкова, гледай си там розовото шалче и заплатката и не дрънкай глупости..гърците имат 50 функциониращи летища, на по 10 км от курортите им..тук губиш 5 часа с трафика, за да отидеш до банско, а по морето освен, че е ***, се кръстиш през 2 минути, че не са те убили с някой джип по завоите...ако оцелееш да стигнеш до т.нар. курорти, започва истинския екшън...ние не сме дестинация за почивка, а за екстремно оцеляване във враждебна среда, с отровна храна и зли хотелиери..

39

Анонимен

преди 8 години

барем :):) да беше разрешено къпането с крави в Дунав, поне малко индийски поклонници можеше да привлечем..да си видят сънародниците, па може и да си ги харесат..

38

Анонимен

преди 8 години

дори албанците вече имат в пъти по-красиво крайбрежие от нас. не се накрадоха и наядоха тези ***, с какво ще привлечеш цивилизован западен турист Ангелкова, с мутрите по морето? с дупките по пътищата? с 4 часа чакане за един лифт и карта за 60 лв? с това, че токът спира или че няма пречиствателни станции? с катаджиите, дебнещи в засада? с джебчийките? с all-inclusive миналогодишен кашкавал и румънска замразена цаца? с 16 годишните сервитьорки за 400 лв, които дори и български не знаят?

37

Анонимен

преди 8 години

нямаме море, имаме бетонни хангари за алкохолици и наркомани. нямаме планини - имаме възтъмни 'дървосекачи', които с удоволствие мога да ви оберат, изнасилят и дори убият. въобще тази овца да не се опитва да ни сравнява с Гърция - там до историческите забележителности НЕ СЕ ДОПУСКАТ хотели, а само малки уютни къмпинги, у нас вчера Зеленогорски каза, че в къмпингите живеели терористи; целта е всичко да се изсече и да се бетонира. и пак никой няма да дойде, освен пияниците и смрадливците!

36

Анонимен

преди 8 години

В CNN е пълно с гейовеИлесбийки, черни и получерни новинари, *** м/у араби и бели, които непрекъснато лаят против Русия, а напоследък и срещу Доналд Тръмп, вероятно защото неотдавна в кампанията си за президент, заяви, че Путин е велик лидер.

35

Анонимен

преди 8 години

Повечето новинари и кореспонденти на CNN са гейове, съвсем сериозно. Richard Quest, дето води предаването "Quest Means Business" (проверете в Гугъл) има статии за това как го хванали посред нощ в Central Park, New York, с интимен приятел, и оня го водел за каишка, стегната около гениталиите му. Намерили и амфетамини в тях. Don Lemon (полунегър) и Anderson Cooper също са самоопределили се като гейове. Друга водеща журналистка Becky Anderson еЛесбийка.

34

Цанко

преди 8 години

"Ние искаме да продаваме дестинация България като място, което има всичко море, планини, богатство от природни ресурси, впечатляващо културно и историческо наследство.E Ангелкова продадохте я, честито

33

Анонимен

преди 8 години

Нямаш право, защото си глупав.

32

Анонимен

преди 8 години

Ние българите които сме зад граница ами тези които са в България.Имаме море на което не искаме вече и ние да ходим.Планини да но през лятото какво ще правят гъби ли ще берат англичаните .В Гърция и Италия се прави бизнес от всеки камък .

31

do 36

преди 8 години

Търси (ме) белята? Кой е ***? :)

30

Анонимен

преди 8 години

До ZapadnoevropeecZapadnoevropeec започна да звучи обидно, направо като газ о лиз ец

29

Verea pazara

преди 8 години

Imame i hubavi pekani single lady za prodavane!

28

Анонимен

преди 8 години

Абе тия простакели като Ангелкова няма ли да млъкнат че зорлем си търси ме белята!!?

27

Vella

преди 8 години

Но нямаме канализация около планините и реките са замърсени от фекалии/Витоша напр./