55

Анонимен

преди 8 години

Идея от Белгия: Бежанците да се кълнат в западните ценностиМалко на комунизъм ми прилича. Добре, че няма да се сбъдне.

54

Анонимен

преди 8 години

Глупости! По-добре е да се кълнат в извънземните, защото са нещо по-реално от западналите ценности. :)

53

Анонимен

преди 8 години

Поредната утопия на обречените демократизатори.

52

след дъжд качулка

преди 8 години

Сетила се Мара (Белгия) да се побара.

51

анонимен

преди 8 години

в кои ценности да се кълнят в гей браковете в осин овяване на дете от гей двойкив педофилията в кат църква

50

Анонимен

преди 8 години

Алооо работещите *** в сайта защо триете коментари? Истината винаги излиза въпреки триенето.

49

смешен напън

преди 8 години

На товаму се казва : Замитане на проблема под килима.

48

Анонимен

преди 8 години

Какво очаквате от бойците на ИД, които идват в Европа, представяйки се за сирийски християни и носещи кръстове?Самоубийствени атентати - това трябва да очаквате.И да се закълнат в европейските ценности, няма да изневерят на ислямистките си ценности.Затова, огради и връщане назад на всички, та даже екстрадиране на семействата на всички, родени в Европа и заминали да се бият в Сирия.Това е законна самозащита! Останалото е глупостта на една изкуфяла бабичка.

47

K.Коцев

преди 8 години

Най-после започнаха да се осъзнават ,а ако им спретнат още едно атентатче и ще ги изгонят незбавно! Така трябва да стене ВЕДНАГА И ВЪВ ВСИЧКИ ДРУГИ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ ,че иначе, заради едната Меркел и нейната " криво разбрана цивилизация " няма да я ина Европата и снея и всички нас. Не е ли прекалено висока цената ?! Та тия хора нямат нито култура,нито уваже ние,нито нагласа да бъдат едно с приютилите ги ?! Да си отиват откъдето са дошли!!!

46

Цанко

преди 8 години

Белгийците продължават мазохистки да си го дозавират

45

интегриран бежанец

преди 8 години

Кълна се да спазвам свято европейските ценности! Аллааааах уакбар!!!! (следва дезинтегрираща експлозия)

44

ГЛУПОСТИ ДО 101

преди 8 години

ТЕЗИ ХОРА КАТО НЕзнаят какво да правят да питат простосмъртните като нас дето сме препатили или да изстискат от гладките си мозъци нещо по адикватно. Вижда се че тези парламентаристи са уплашени и объркани но трябва да спрат със тези глупости защото и гаргите им се смеят.Чакаме следващата ГЛУПОСТ!

43

ПОМГНЕТЕ ИМ БЕ ХОРА

преди 8 години

Европейските решения стават все по неадикватни.Франция няма да отнема гражданството на обвинените във тероризъм лица.Белгийците пък искат деклараций и подписи. Всичко това ми изглежда като яка подкрепа на тероризма а не обратно. всичко това иде да каже на терористите" вие си правете каквото занете а пък ние че се правим че ви гоним"Щом си искат ислям и тероризъм ще си го получат"ИМАТЕ ГО! НЕДЕЙТЕ ДА РЕВЕТЕ!

42

лунатика

преди 8 години

Те вече проповядват някои европейски ценности - педoфилия и инцеста, демек вече са готови запдноевропейци ;-)

41

Безмер

преди 8 години

Това едва ли ще свърши някаква работа, още в к0рана се съветва ислямистите да лъжат и да измамват "неверниците". Това са санкционирани и одобрени от самия ислям неща - джихад, убийства, мамене на "неверниците". Те ще я подпишат, но няма да значи нищо за тях а дори и за малък процент да значи за децата им които отново ще се р***дикализират нищо няма да значи. Изгонването на всички тях - близкоизточни и африканци с изключение на малкото християни за които може да се измисли решение му е майката.

40

Шефкет Арабския

преди 8 години

Няма смисъл да се кълнеш в западните ценности, като след 15 години мюсюлманите ще сме мнозинство. Първо Белгия, после Холандия и Швеция. Нали бомбардират мюсюлманите и им крадат нефта и другите природни ресурси, то и ние ще им точим социалната система.

39

българина

преди 8 години

А лай ата от бхк защо не им заведат дело за нарушение на ислямските права!?!? Да пукнат лицемериите! Белгийците са ***. Ислям и интеграция са оксиморон. Стара българска 500г поговорка, има такава и испанска 680годишна!

38

Анонимен

преди 8 години

Спокойно бе не идват а бягат от новите демократични правителства и отт ИДИЛ тъй или иначе ще ги приемете измийте им краката и ги целунете. Длъжни сте да спазвате ценностите си.

37

браво

преди 8 години

Гордея се с европейските политици как умно са го измислили подписват се бежанците под декларацията и проблема е решен само са забравили ,че трябва и отпечатък от палеца да сложат защото повечето немогат да се подписват.ПЪЛНА ТЪПОТИЯ ПОВЕЧЕТО ОТ БЕЖАНЦИТЕ СА ДОШЛИ ЕС ДА ГИ ХРАНТУТИ БЕЗ ДА РАБОТЯТ И КОЙ УМЕН ВЯРВА ЧЕ ЩЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ

36

реалист

преди 8 години

Ами родените в страната, които не се водят бежанци?