14

anonim

преди 8 години

psihicheski otklonenia,uchitelkata vednaga da se izprati na psihiatar,za uchenizite......e druga tema.

13

Един от Северозапада

преди 8 години

До Анонимен22 Именно, колега или колежке по форум. Споменах за тая възможност, пред детето Ви. Явно сте млад или млада, за това говорите "за последните 60" години. Аз бих Ви поправил и тук.Последните 27. Преди това, поне нивото на образование в тая държава беше добро.Нямаше неграмотни, не учещи.Системата не го позволяваше. Сега-явно не и трябват на държавата умни и образовани хора, все и е тая учи ли , не учи ли, и на какво го учат, всички гледат ден да мине, и да дойде дата за заплатата.

12

Анонимен

преди 8 години

"""Изключено" от живота (Не дай си Боже!) ще е Вашето дете, защото ще го научите на ред, на морал, на принципи, на уважение към закона и институциите, и то ще се почувства един ден като агне сред вълци""..............моето дете ще гледа London Bridge през прозореца на офиса си ... и ще се чувства Just Fine

11

Един от Северозапада

преди 8 години

Продължение на 20. "Изключено" от живота (Не дай си Боже!) ще е Вашето дете, защото ще го научите на ред, на морал, на принципи, на уважение към закона и институциите, и то ще се почувства един ден като агне сред вълци, и или трябва да стане вълк, или да емигрира, или да е нещастно и на антидепресанти цял живот.А тези, за които мислите, че ще са "изключени" , са толкова хлъзгави, приспособими, безпринципни, че винаги се нагаждат към обстановката.

10

Един от Северозапада

преди 8 години

До Анонимен18 Не съм учител, но съпругата ми е, познавам и доста други учители. Повярвай ми, колега, или колежке по форум, не са изключени. Нито буквално, нито преносно. Още се водят в списъка на училището, още носят пари, а ако отворите дневниците-или нямат отсъствия, или са извинени. И от" живота" няма да са изключени. Такива винаги минават "между капките" , а и държавната политика в последните 27 години е такава, че за тях се прави всичко, помощи, облегчения, даже и жилища ще им строят.

9

Анонимен

преди 8 години

""За това ги търси, а не ги изключва за неизвинени отсъствия , както е по закон.""............господин учител, ... те вече са изключени ... това е което не разбирате.те са изключени от всичко ... и се включват само когато трябва да убият или оберат някого.и едва ли Даниел Вълчев е виновен за това, ... а всички "даниел - вълчевци" от последните 60 години

8

Момо

преди 8 години

Имате ли идея какво чудо е да видиш неопушен в с. Камен? Т'ва е все едно да видиш извънземни. :D

7

Един от Северозапада

преди 8 години

Продължение на продължението.Абе, с една дума-на хартия и отстрани всичко е розово и правилно. На практика- скоро 11-токласниците едвам ще сричат, и ако им вземете електронния калкулатор, не могат да кажат колко е 6 по 6. Тези ученици отиват и нагоре, там са принудени да ги "търпят и бутат" до завършването им, и не се учудвайте, че имаме такива инженери, доктори, политици.Държавата загива, и вече е късно да се вземат каквито и да е мерки.

6

Един от Северозапада

преди 8 години

Продължение. Това е масова практика навсякъде в страната. Нещо повече-ако дойде проверка, то предварително по телефона се уведомява директорката, тя ги събира спешно, или пък по-височките и развити ученици от долните класове се набутват в стаята на по-горния клас, казва им се как да се казват и кой номер са, и проверката е ОК. Така бюджета си върви, и проверяващите са отчели дейност.Раздават се готови тетрадки, писани през годините, отсъствията от дневниците се трият или фалшифицират....

5

Един от Северозапада

преди 8 години

Пропускате всички нещо много важно. Това, което четете, е само СЛЕДСТВИЕТО. А коя е ПРИЧИНАТА? Причината се нарича Даниел Вълчев, , който въведе делегираните бюджети, и така доуби всичко добро в образованието ни. Така тая учителка е принудена да ги търпи, даже и челна стойка в час да направят, ако дойдат, защото те и носят по 900-1500 лева делегиран бюджет на ученик, тоест , дават и заплатата на нея, на брой ученик.За това ги търси, а не ги изключва за неизвинени отсъствия , както е по закон.

4

Анонимен

преди 8 години

Напразно жената пуска такива плакати. Като гледам снимките на "издирваните" всички са от индийското малцинство и едва ли могат да четат

3

Анонимен

преди 8 години

И каква заплата получава тази госпожа, като има само 5 ученика и те не ходят на училище?Като десетокласниците не са в час,госпожата какво прави в празната класна стая?Излиза, че тя не работи/това ,за което й плащат/, а дреме във Фейса и се прави на интересна.

2

Анонимен

преди 8 години

""Марияна Димитрова има едва 5 ученици в класа, но не ходят на училище""........................и по-малко от 5 ще станат ... не че се радвам, но природата не търпи просто племе.ще дойде време да си казвате - ех защо поне сирийци или каквито и да е не дойдат тук ... гледайки търкалящите се прашни тръни.

1

Анонимен

преди 8 години

Абсурдистан :-) :-)