8

Анонимен

преди 8 години

Това Тигърче, като порасне, какво правят тези хора. Ами ако го изпуснат и нападне някой, детето ти мое да убие, това е диво животно. Аман от кемплексарщина, като имаш толкова пари, седни, погледни към небето, замисли се колко живот ти остава и че не си вечен на този свят и направи нещо добро. Погрижи се за някое дете, не като просто пратиш смс, а с връзките и парите си, му помогни да си стъпи на краката и да живее нормален живот, положителната енергия ще те следа после цял живот.

7

Джон

преди 8 години

Вместо да вдигат заплатите на работещите и да дават пари на бедните българи и да дават пари за обществени и социални каузи "бизнесмените" демонстрират комплексите си за малоценност с такива абсурди. Тигърче в къщи? Пълна к0мплексарщина заимствана от запад, големи разходи за храна а тигърчето като поотрасне спокойно може да ги убие, такива неща са ставали. Тигъра не е домашен любимец, това е див звяр с инстинкти на убиец които могат да бъдат провокирани от съвсем незначителен жест.

6

бг

преди 8 години

А трябва да се продават свободно е стига да имаш къде да го гледаш

5

dip BG

преди 8 години

И тигърчето в последствие ТИГЪРА изяло бизнесмена си - приятно похапване :)

4

Nikolay

преди 8 години

има 50 бона за тигри,но за заплати на работниците си Не.Това са родните бизнесмени!!!!!!!!!!1

3

wild horse

преди 8 години

Българска мутренска простотия. Хората по света полагат неимоверни усилия,да увеличат популацията на тигрите,нашите гамени се фукат с парите си,тъпотията си и ловни снимки.

2

И

преди 8 години

УТРЕ ,КАТО РЕШАТ,ЧЕ ТИГЪРЧЕТО НЕ ИМ Е НУЖНО,КАКВО ЩЕ СТАНЕ?!ЩЕ ГО ВЪРНАТ В ЗООПАРКА ИЛИ ЩЕ ГО ИЗХВЪРЛЯТ НА УЛИЦАТА,КАКТО СИ ИЗХВЪРЛЯТ КУЧЕТАТА,КОТКИТЕ И ЗМИИТЕ?!САМО ЧЕ ТО ВЕЧЕ НЯМА ДА Е ТИГЪРЧЕ!

1

смЕх

преди 8 години

А когато ги разхождат по улиците каишка поне ще им слагат ли или ще ги оставят да припкат щастливо???