75

nina

преди 8 години

До Анонимен #85За твое сведение не пуша трева, спрях цигарите след 23 години тютюнопушене.Но имам достатъчно прятели и познати,които си пушат трева,някои повече от 20 години.Няма нито един на твърди наркотици сред тях.Може би няма да е зле да прочетеш малко за канабиса и хероина,преди да ги сравняваш.

74

Анонимен

преди 8 години

85, аз искампо същата логика можеше да сложат и чаша-еспресо или двулитровка ариана, които са не по-малко дрога от марихуанатасе1 'статия" за увеличаването на пътните убийства и да сложат снимка на хитлер

73

Анонимен

преди 8 години

До nina"Каква е връзката между 65 хилядите,които пушат трева в заглавието и спринцовката с хероина на снимката?"Явно марихуаната вече ти е направила мозъка на каша. Връзката е, че и двете са наркотици. Още връзки искаш ли? И още има.

72

Анонимен

преди 8 години

До ЕленаЛенче, от там се започва.

71

Анонимен

преди 8 години

Само да поправя заглавието...По-коректно би било да се каже, че 90 от 100 са пушили канабис, като 50 на 100 си го пушат редовно.

70

Елена

преди 8 години

Дааа, и още следващия път всички тези 65 хил. ще минат на хероин, както внушава нелепата снимчица в заглавието. И децата знаят, че веднъж пушил марихуана се закачаш към херцата за цял живот..... ***.

69

как не ви е срам

преди 8 години

Вие хора съвсем вече не знаете къде се намирате. Как е възможно да се публикува снимка на венозна инджекция на кой знае какво (ами кой знае може и да е медикамент) и да се говори за канабис. Кой кога и защо би си поставил инджекция канабис. Ами като си "медия" и/или "журналист" не значи ли, че поне ще ти е ясно, ако говориш за трева да знаеш как подяволите тая трева точно влиза в организма?! Защото това е меко казано несериозно. Да не говорим за държави и US щати, които са легализирали тревата..

68

Анонимен

преди 8 години

верно е плашеща, само 65хил ?малко са

67

Анонимен

преди 8 години

Ето това ни донесе демокрацията и незаконното ни приемане в ЕС и Нато, наркомания, проституция, престъпност, бедност, инцест, гей паради, педофилия и други евроатлантически ценности. Целта е да се унищожи българския етнос, но няма да стане.

66

nina

преди 8 години

До 56"Cпециалисти казват, че обикновено се започва с марихуана, но после може да се стигне до по-тежки наркотици, което вече е трагедия."Не е задължително да е марихуана ,много хероиномани са започнали с цигари и кафе примерно.

65

nina

преди 8 години

Каква е връзката между 65 хилядите,които пушат трева в заглавието и спринцовката с хероина на снимката?

64

Анонимен

преди 8 години

"Най-разпространеният наркотик е канабисът, следван от амфетамините, екстази и кокаин."Нито едно от тези неща не се инжектира. Г-жа/г-ца Иванова или понятие си няма за какво пише или целенасочено заблуждава хората. И в двата случая става дума за лоша журналистика. А като се замисля, че едно време го четях този сайт...

63

Анонимен

преди 8 години

Тая статия залита много към пропаганда

62

Aleksnadur

преди 8 години

Zagubihte me... Misleh vi za po adekvatni... Ei hore, zemete se informiraite i sprete da bulvate ***!

61

до 51

преди 8 години

Марихуаната не е Наркотик той досущ като Опиумът,и ХашишътКоито водят до същият ефект като НаркотикътКоето го прави Един вид Дрога

60

Илиян

преди 8 години

До Анонимен Има, но това е,защото има леко разминаване м/у представите на авторката и реалността :D

59

Анонимен

преди 8 години

Къв канабис бре ТЕЗ НАПРАВО СЕ БОЦКАТ

58

Анонимен

преди 8 години

samo 65xil mnogo pove4e sa povqrvaite vseki 2ri go pravi

57

Анонимен

преди 8 години

Много деца точно заради канабиса почват да мислят, че и другите дроги са безобидни. Един приятел пък разви остра психоза само от канабис, почна да приказва небивалици, следели го, а хазяина му монтирал скрита камера в спалнята да го гледа как прави секс. Пък хипитата няма какво да ги идеализираме толкова, 60-те години са били ужасно брутално време и сред тях също са се ширели насилие, борби за власт, ненормални култове като този на Чарлс Менсън.

56

ми

преди 8 години

65 хил. ***.