21

2134

преди 8 години

А показа ли си пако ония работи.....

20

Малеййй

преди 8 години

Уф, хора наред ли сте?blitz.bg/news/article/281212Туй, че пееш - едно, ОК, ще го преживеем някак си, ама другото.... все някакви задръжки трябва да има бабата.

19

аз

преди 8 години

много простотия в тази наша чудесна България,а злобата е в излишък.

18

Анонимен

преди 8 години

И в залата 90% от публиката беше на 80+ години с покани купени от местните клубове на пенсионера, а останалите 10% бяха студенти по археология, че искаха да видя жива съвременница на Рамзес Велики.

17

diavolcheto

преди 8 години

Много ми е болно, но ще ко кажа: не познавам друга нация в света, която така грозно, просташки, злобно...да оплюва своите уникални таланти!Една е Лили, вечна е, заслужава единствено и само любов, уважение, преклонение пред огромния талант, великолепните песни, класата...Не оплесквайте всичко хубаво! Няма да го нараните или унищожите! Правите го по-силно и още по-хубаво! Безумци!

16

Браво

преди 8 години

БРАВО на ЛИЛИЧАЛГАРИТЕ , СЛАВИ КУКУТО И..................... ДА СИ ГРИЗАТ НОКТИТЕ ОТ ЯД.Където ЛИЛИ е пяла на СВЕТОВНИ СЦЕНИ -КУКУВЦИТЕ няма и да ПОМИРИШАТ.ДА ВИ ................. В ЧАЛГАРИТЕ.

15

Анонимен

преди 8 години

Панаири, панаири, пак прави Лили!

14

Анонимен

преди 8 години

ei balarino mnogo si prost ne uvajash dori sebe si kakvo ostava drugite

13

Пепи

преди 8 години

До Анонимен Случайно да си живял в чужда държава.Ама повече от 6 месеца непрекъснато.Надали.

12

Малейййй

преди 8 години

Надявам се тоя път поне да не си е показвала половите органи на публиката, като един по-преден път...

11

Анонимен

преди 8 години

На 56 съм. С наакано въже да ме вържат на концерт на тази ще го прегризя да избягам.......

10

защо

преди 8 години

"Едва 20-и сме по интелигентност в Европа"; "Вече не сме най-умни в света след евреите";" българите ставаме все по-бедни, по-болни, по-прости, по-нещастни"И за всичко ни е виновен комунизма!!!Та кога бяхме втори? При турското присъствие, или през Балканската война или около Първата световна? Ама друго си е да кажеш: Не аз, този или онова са виновни. Иначе, ехеее, къде щях да съм!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Абе, кой е луд да даде 50лв. за билет? Раздавали са го служебно и който не уважи "легендата"- мъмрене пред строя.

8

Анонимен

преди 8 години

Случайно като сте посещавали чужда държава, след като споменете откъде сте да сте виждали реакция "аа Лили Иванова". Ами не няма да видите защото за над 90% от хората в българския шоубизнес никой не е чувал зад граница. Така че излишното величаене не е полезно за никого.

7

Анонимен

преди 8 години

НДК ... Пфууу щом не е Арена Армеец значи вече наистина е за пенсия

6

хахо

преди 8 години

над 50 год. е била възрастовата граница на зрителите в залата 100%.

5

Бабет

преди 8 години

Бяхме десет бабички на концерта на наборката. Всички бяхме с безплатни билети, за да тракаме с кастанети докато тя се пробваше на плейбека. 90% от публиката беше като нас - с платени от министерство на културата покани. Пардон, платени от всички вас, дето се хилите на тази жива легенда.

4

хммм

преди 8 години

Типичното отражение на комунизма в България. Много ясно че ще е голяма работа с хиляди концерти, то едно време друга музика не се е позволявало да се слуша. Комунизма е взел на пенсионерите ни и малкото мозък който са имали. Сега ще завалят коментари от бесни пенсионери, по случайност пропуснати от ало измамниците и платили си интернета. Не се правете на мн интелигентни дъртаци докарахте с вашето овчо поколение България до фалит чрез управлението което избирахте. Не ви съжелявам, жал ми е за дец

3

Анонимен

преди 8 години

Браво на Лили, завистливите по-млади колежки да гледат и да се учат, а чалгарките остават някъде назад.

2

Анонимен

преди 8 години

Няма снимки отблизо, защото ...