18

Анонимен

преди 8 години

Красимир Лалов, ми направете ги невалидни купените книжки.

17

Sando

преди 8 години

Колко народ умряха по пътищата заради такива шофьори.

16

Хм

преди 8 години

Някак си не ми се връзват тия 500лв за книжка на черно.Няма логика да се мъчиш да я изкараш редовно и всичко да ти излезе минимум 850лв, а без да си мръднеш пръста да е 500лв.Някой май се опитва да укрива черни приходи.

15

Анонимен

преди 8 години

Всички системи в България са са затлачени с герберски събирачи на пари,плаща се за нотариус,за съдия изпълнител,за митничар,за лесничей...за всякаква висша администрация.Навсякъде има по един герберски кадровик и нещата отиват до министерствата,а най-вероятно ,и по-нагоре.

14

Такси

преди 8 години

Ето заради тази такса спокойствие таксиметровите не плащат данъци и осигуровки.Нямаше нужда да се пипа закона за автопревози,а само Инспекцията по труда да проверява броя на разрешителните и ги ставни с платените осигуровки

13

Анонимен

преди 8 години

Взех книжка при мрачния тоталитаризъм. 3 месечен курс, полигон, градско, извънградско, нощно кормуване. Тестове редовно, правилника наизуст, сваляне гуми, акумулатор, пожарогасител и пр.40 години без произшесдтвие. Е, късмет, но инструктора ме научи - нощно време избягвай да корпмуваш, особено селските пътища. Да е жив и здрав, отварям за него руска водка "Московская" от "Берьозка".

12

Анонимен

преди 8 години

"Бореца за демокрация" Безлов бил свидетел да КУПУВАНЕТО на пост в ДАИ........?!?!И не направил НИЩО а само гледал........Няма такава смешна държава.Слугата на американското посолство (служби) гледал............

11

Бо

преди 8 години

Ха добър ден!

10

Гражданин

преди 8 години

Ако някой ЕВРОПЕЕЦ попадне в КАТ София, каква ли ще е реакцията му?Там всичко изглежда направено за да няма правила, яснота, информация и да ИМА КОРУПЦИЯ. Може би някой ще ми каже къде в ЕВРОПА съществува ТАЛОНА. Основния инструмент да те плашат, че ще ти го вземат. Не е проблема глобата а изгубеното време. За един заболекар или адвокат или фризьор или козметик или доктор или счетоводител, 2 часа в КАТ са поне 200 лв. И ТОВА ПЛАШИ а не Акта за 50лв. И това те кара да Корумпираш.

9

Sub

преди 8 години

От умрял писмо попитаите колко бивши изпитващи станали инструктори има и при тях са се сигорни а що останало до някои други бласкат като *** цял живот и какво благодарност никаква при тия е корупцията щото са с тях иси *** ризите щото се хвалеха аз мога и се присмиваха пред клиентите щото видите ли хората блъскат а дано се оправим *** надали зарад тия други страдат знам такива не са мал

8

123456

преди 8 години

До АнонименАЛО АЛО СХЕМИТЕ ;)

7

Wallpaper

преди 8 години

Много евтино! А мен в Смолян ми искаха 2000 лв., е та заради това ме скъсаха - че пусто да съм честен...

6

Анонимен

преди 8 години

"На черно шофьорската книжка върви по 500 лева"-----------------------------------------------------------------------------------Не е ли по-правилно граматичски и смислово:"За черни шофьорската книжка върви по 500 лева"

5

Анонимен

преди 8 години

Само следенето е от три месеца, а от колко време е далаверата....сами се сетете.И ВСЕВИЖДАЩОТО ОКО, НАШИЯ Г-Н БОРИСОВ С Е Г А Р А З Б И Р А А А АААААА.Ха повярвайте ако можете. ВСЕКИ ДЕН СЕ ГОВОРИ И ПИШЕ ЗА АБОРИГЕНИТЕ НА ПЪТЯ. Е отговорете си само кога това ще свърши.....Н И К О Г А! !!!!!!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Още не съм виждал "римлянин" в учебна кола. Те името не могат да си напишат, но кола карат. А и като гледам власт имащите колко им пука да спрат безобразията... Щом се пълнят партийни касички, чакайте да има реални промени.

3

Анонимен

преди 8 години

Откъде у неграмотни толкова пари!?

2

Анонимен

преди 8 години

Едно време когато карах курсовете /2005 г./ разпитах моя инструктор за тия схеми. Той ми разказа подробно, но ми заяви в прав текст: "ако ти мислиш по тоя начин да си взимаш книжката, при мен няма да стане. Аз работя като шофьор в бърза помощ и не искам аз да съм причината за това, когато те изтъргват от асвалта или те отлепят от някой стълб....". Ами взех си изпита при него. Значи може и да няма корупция, но е въпрос на съвест, както от страна на обучаваните, така и от страна на обуващитите!

1

знаем

преди 8 години

Всичките задържани са или членове на ГЕРБ или назначени от членове на ГЕРБ,на кой мислите са се отчитали!?и кой ги е пазил до сега!?