8

Сирма

преди 8 години

Сега вече студенти на НСА ще се наложи да учите ;)

7

Анонимен

преди 8 години

Що бе,тая кво се цупи? Искал бил да я треска?! Ми като не ще да учи,кво очаква да и се случи?

6

люс люс

преди 8 години

само разводняват темата с глупости, да дават най-накрая как шляка адреналинката!

5

Студент

преди 8 години

Не искам да оправдавам този така наречен преподавател, но ако няма търсене- няма да има и предлагане. Адреналинката Ваня не блести с особен умствен потенциал както и повечето студентки в НСА...Е мили дами, хем не искате да четете, хем нямате пари да си платите, хем после се оплаквате от 3-тия вариант!

4

Общественик

преди 8 години

Практиката е такава във всички университети ! Няма две мнения ,че цялата държава се присмива на този професор. Това е най-доброто наказание в нашата държава, а именно срама. Нека и да си плати и да се пенсионира и да го *** него сега. Голям бос , голям професор. Нека сега да обяснява колко е потресен ...

3

Анонимен

преди 8 години

Да правиш така с човек работил точно в "Господари на ефира", трябва да пълен ***!

2

Анонимен

преди 8 години

някои коментираха, че може и да е имало провокация. Възможно е - но той няма право да се хваща. да е мислил с главата си.

1

Анонимен

преди 8 години

по принцип това са трите начина във всички университети.не е вярно, че не става с учене, но повечето студенит предпочитат да минат "тънко" и преподавателите се възползват. Връзките също уреждат "на мама синчето".Професор обаче е бил голям бунак, за да поиска секс от момиче, което е рабитило в шоубизнеса, не му ли идва наум, че тя има връзки и ще го направят луд по ТВ. ама като бивш декан сигурно се е имал за Господ и е прекснал връзките си с Земята.