10

Анонимен

преди 8 години

Кога точно е възкръснал Христос никой не може да каже, защото дори днес се спори кога е живял.... ако вярваме на Библията Христос се е родил когато са разцъфвали дърветата в 15 година от царуването на Тиберия Цезара, но го честваме на 25 демекмври защото тогава е бил Римския празник на Слънцето....

9

Анонимен

преди 8 години

глупости има лъжи и лъжи, да излъжеш детото че майка му е при звездите и го гледа - то няма да разбере обяснението че няма да я види повече - или че има дядо Коледа не са лъжи, а фантазии които правят истинаат поносима и са нормални. да излъжеш мъжа си че си му вярна, а да спиш с пирятеля му е лицемерие и са моралон осъдителни. Има невинин лъжи с цел да защитят психиката на близките ни, и същинсик лъжи с цел ние да се чувстваме по-добре. Втори са заради нашия егоизъм и са срамни.

8

Брегор

преди 8 години

Никога не трябва да лъжем, лъжата е зло и змейска отрова и произхожда от дявола. Говорете само истината и истината да бъде основа на отношенията ви в живота.

7

Истината

преди 8 години

И не случайно телефонния код на Габрово е 066. Остава му още една шестица.

6

Истината

преди 8 години

1 април е сатанински празник. Истината е, че на 1 април Възкръснал Христос - това е била датата през 33 година. Мръсните евреи разпространили лъжата, че Апостолите излъгали и вкарали политика на осмиване на най-великия Празник в света. Именно кощунственото разпространение на лъжата и осмиването на Истината влязло в основата на този "празник".Не е случайно и празнуването му в порочния град Габрово. Там в музея на смеха на 3 етаж има кощунствени осмивания на това което чака хората.

5

Анонимен

преди 8 години

До Внук на ВангаВерно, и след 20-годишното му управления, в България ще са останали само сподвижниците му от ГЕРБ, които да управлява.

4

Анонимен

преди 8 години

Политиците могат да послъжат и повече пъти в годината.

3

dsadsa

преди 8 години

Какъв е тоя бежанец, на снимката...

2

Анонимен

преди 8 години

Сомият Бойко Борисов е комунист, а Герб е БКП 2

1

Анонимен

преди 8 години

всъщност идеята не е да ЛЪЖЕМ, да се ШЕГУВАМЕ.