12

duha4ite ot dnes bg

преди 8 години

O

11

Някаква

преди 8 години

...и после дошли ромите....:D

10

Джон

преди 8 години

Не носете дрехи втора употреба, дрехите се насищат с излъчването на човека който ги е носил и това преминава в човека който носи дрехите му след това. Вредата може да е голяма. По-добре китайски, но нови.

9

Анонимен

преди 8 години

"дрехи втора ръка от Западна Европа" не съществуват. Съществуват дрехи втора ръка от Бангладеш, независимо къде са били продавани първо. Едни и същи са, внесени от едни и същи фирми с едни и същи колекции. H&M преди всичко. В Западна Европа, по-точно Италия, се шият от Шанел и Прада нагоре. А единствените ателиета поръчки-поправки в Германия са също на турски и азиатски шивачи.

8

ази

преди 8 години

Добра идея, но не всички приемат такива дарения. Много от нямащите и уж нуждаещи се ги изхвърлят,т.е нямат ,но и не искат, по-добре им е да афишират перманентна немотия.

7

sofeto

преди 8 години

И после има да си ги търси в пунктовете за "вторични суровини"!

6

Рим vs. Африка

преди 8 години

Римляните дали ще оставят нещо за африканците?

5

Анонимен

преди 8 години

В германия може и да е събирал дрехи по този начин, но там няма цигanи. Онзи чичко с мустака се е погрижил да ги направи на Нивеа преди 70 год.

4

Анонимен

преди 8 години

Старите дрехи, ако са в приличен вид ги давам на други хора, ако са демоде или скъсани, ги давам на един познат монтьор за парцали. От старите пуловери, които са по-пухкави, пълня възглавнички за облягане. Идеята взех от съседка. Дамски чорапогащи с бримка вършат същата работа. На мен също приятелки ми дават дрехи за детето, като ни умалеят ги даваме на други деца.

3

к

преди 8 години

В Пловдив се намира най - голямата текстилна фабрика в Европа.Строителите на днешна България я унищожиха.Срамно е да ни приравняват с африканци и азиатци .

2

Анонимен

преди 8 години

Направо да се надупва тоя германец и да почва да ги обслужва, като толкова го е грижа за тия. Има загорели сред тях, тъкмо няма да налитат да насилват жени тук

1

бежанец с нагон

преди 8 години

С част от тях ще облича хората от Близкия изток и Африка- Все така казват пък ги продават в магазините секънд хенд по 5-10лв парцала!