98

обективен

преди 8 години

Брех, Каймак, как точно ги изчисли тези 80%?Само не ми е ясно защо преди Турция и САЩ да дестабилизират Сирия, там беше мирно и тихо! Дори по Дискавъри имаше филми за Сирия, където обсъждаха и сирийската власт начело с Башар Асад и съпругата му! Дори и правеха интервюта със съпругата на Асад.

97

каймакАМ

преди 8 години

Асад , не само че е диктатор ,но и вреди на страната си. От 5 години не е излизял вън от страната , на международна среща като хората. Нарича над 80 % от народа си терористи. Убива невинни и цивилни , свободно движещи се по пазари и улици хора които до последния миг от живота си не са го считали за потенциална опасност. Тези и още други белези и доказателства са ясно потвърждение ,че е диктатор.

96

Анонимен

преди 8 години

Диктатор биЛ,какво е диктувал след като няма завербовани от него страна за него,а само народна армия като въоръжени сили и на момент тези сили едва удържаха нещата в свои ръце и предизвикваха съжаление от някои,насмешка от други,че трябва някой да им помогне да се сберат,лош диктатор,че си оставил границата непокрита ели кои си да се скитат,завербованите от чужбина вътре местните навън,както и следва чуждите навън беж като мигранти няма накъде,местните са там близо някъде,не чакат ядене,работят,

95

КАЛЛИСТЕН АМБРОЗИАС

преди 8 години

КИПЪРСКИТЕ ГЪРЦИ ИМАМЕ ЖЕЛАНИЕ ЗА ОБЕДИНЕНИЕ НА КИПРОС..НО ПРИ ТРИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ УСЛОВИЯ :1. ИЗТЕГЛЯНЕ НА ТУРСКАТА ОКУПАЦИОННА ВОЙСКА ОТ НАД 100 000 ЧОВЕКА .2. ИЗТЕГЛЯНЕ НА ПРИШАЛЦИТЕ-КОЛЛОНИСТИ ОТ АНАДОЛА, КОИТО СЛЕД 1974 Г. ТУРКИЯ ГИ ЗАСЕЛИ НА НАШИЯ ОСТРОВ. = ТОВА СА ДРУГИ НАД 100 000 ЧОВЕКА ОЩЕ !!И ТРЕТО - ВРЪЩАНЕ НА ОРИГИНАЛНИЯ АВТЕНТИЧЕН ПРОЦЕНТ ИЛИ ПРОПОРЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА КИПРОС МЕЖДУ 1960 Г. И 1974 Г.. А ТО Е = 84 % ГЪРЦИ, 11 % ТУРКИ, И 5 % ДРУГИ !!

94

запознат

преди 8 години

"Зона за сигурност в Серерна Сирия" би означавало заграбване на тази територия от Турция.Точно тази е целта на Султана.

93

Анонимен

преди 8 години

Ако Асад е диктатор, Ердоган тогава какъв е?!

92

П.Петров

преди 8 години

Мисля, че трябва да се провери кой колко журналисти е вкарал в затвора и на кого са му нараснали повече авоарите, с вземането на властта.

91

ген. Жуков

преди 8 години

Те и за полк. Каддафи разправяха, че закусвал с деца и т.н. ноооо се оказа че не е точно така след като дойде прекрасната "демокрация"

90

Фараоня

преди 8 години

Ердоганя ако знае какво му мислят краварите за султанството ...

89

Анонимен

преди 8 години

И то не какъв да е диктатор а наследствен, доживотен и охраняван от мутрите на русия от путин иншурънс и сие

88

иван

преди 8 години

Крадеца вика дръжте крадеца. И на САЩ се мазни турският .... Дано хората се усетят и като дойдат избори в Турция да го свалят.

87

Анонимен

преди 8 години

Гражданската война я предизвикаха тези, които създадоха ИДИЛ и които я подкрепят, а това са САЩ и Турция. Крадецът вика дръжте крадеца!

86

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

ТУРЦИТЕ ДОКАТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ДЕМОНСТРИРАТ ТОЛЕРАНТНОСТ - МИЛОСЪРДИЕ И ПРИЕМАТ БЕЖАНЦИ ЕВРОПА НЯМА ДА СЕ СЕТИ ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА БЕЖАНСКИЯТ ПОТОК И ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ НА ПОЛОЖЕНИЕТО В СИРИЯ ! КОГАТО ТУРЦИТЕ ЗАПОЧНАТ ДА ПУСКАТ БЕЖАНЦИТЕ СВОБОДНО КЪМ ЕВРОПА ,ЕДВА ТОГАВА ЕВРОПА ЩЕ СЕ СТРЕСНЕ И ЩЕ ДЕЙСТВА СЕРИОЗНО ПО ВЪПРОСА ! ТУРЦИЯ НЕ Е ДЛЪЖНА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА БЕЖАНЦИТЕ ОТ СИРИЯ ,ВСЕ ПАК ТЕ СА СВОБОДНИ ХОРА И ИСКАТ В ЕВРОПА ,ТУРЦИЯ ТРЯБВА ДА УВАЖИ ТЕХНИЯТ ИЗБОР !

85

Анонимен

преди 8 години

И кво като Путин е касапин той си прави кефа а вие само си мучите!!!!

84

Анонимен

преди 8 години

ЕДИН КАСАПИН ПЛЮЕ ПО ДРУГ КАСАПИН ПЬОНКА НА ДРУГ КАСАПИН!!!!

83

Спеца

преди 8 години

Това бясно куче ,Ердоган , определено е под опеката на САЩ!Но....да си спомним как свършиха ГОЛЕМИТЕ приятели на САЩ:Талибаните , Садам Хюсеин , Милошевич ......Това чака и сегашните им приятели Ердоган , Бойко Борисов , Порошенко и т.н.!САЩ , като професионални убийци винаги замитат следите си!

82

42

преди 8 години

ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ! А ОСВЕН ТОВА ВИНА ЗА СЪБИТИЯТА В СИРИЯ И ТО ОГРОМНА НОСИ ТУРСКАТА ВЪНШНА ПОЛИТИКА И АЛЧНОСТ. ЕРДОГАН ОПИПВА ПОЧВАТА ЗА ЕВЕНТУАЛНО НАВЛИЗАНЕ В СИРИЯ..., НО СЕ КОЛЕБАЕ ОТНОСНО КРАЙНАТА РЕШИТЕЛНОСТ НА ЗАПАДА ДА ГО ЗАЩИТИ ОТ РУСНАЦИТЕ.

81

Кемал Ататюрк

преди 8 години

Ако Асад е диктатор, то Ердоган какъв е?Демократ ??????

80

Анонимен

преди 8 години

Аборигена руфосил естествено, че предпочита диктатора Асад понеже са дружки с Путин.

79

Анонимен

преди 8 години

Присмял се хърбел на щърбел.