52

Колио

преди 7 години

До 45 Чехите си избират умни управници а Ния крадци.На Чехите 90процента от земята им е още в ТКЗС жилищата са им дьржавни и общински дьржавни заводи от соца работят а ние ги подарихме на канадци, германци,австрийци и американци.

51

Колио

преди 7 години

Абе вие Софиянци сте много *** след тва изказване на картофка и потрошете служебния Мерцедес с камъни да се качи на метрото и да види 1,6 лева малко ли е за билет.

50

Анонимен

преди 8 години

Така е пополизам е само ако е срещу демократите срещу БСП не е популизам !Ако Орешарскеи вземе 1 милиард е катастрофа ако ГЕРБ не вземе 16 милиарда е катастрофа.

49

Анонимен

преди 8 години

Фандъцова, ти кога ще започнеш да се возиш във метрото?

48

Анонимен

преди 8 години

Предложението на Центъра за градска мобилност е експертно, то е направено на базата на изчисленията и на икономическите анализиПолзвам релсите - но конят ми яде сено за 25 лв., каруцата още 25 лв. на месец за буруджията, боя - крадена, моля експертите от СО за справка какво да плащам? В чек, или по банков път? Най-удобно ми е в желязу

47

Анонимен

преди 8 години

Критики към скъпото билетче? Популизъм, отсече Фандъкова..Аз се возя в безплатен "Мерцедес"/демек платин от вас/.

46

Анонимен

преди 8 години

Тая наглата се самозабрави!

45

Анонимен

преди 8 години

Защо чехите ползват добре поддържани стари автобуси, а ние понеже всичко ни е наред сме тръгнали да купуваме нови.

44

не е истина

преди 8 години

*** горивото падна тия билетите вдигат.Тия хора нацяло изтрещяха и не знам до кога ще ги търпим,не стига,че са крадливи,но и НАГЛИ всички в това провителство са абсолютно неспособни,некомпетентни и вместо до си признаят,че за нищо не стават всеки ден сътворяват по някоя ВЕЛИКА глупост.Бойко ги е събирал от кол и въже,възможно най-слабите кадри до сега,НО пък изключитилно нахални.Чак ми липсват предните образи...

43

Анонимен

преди 8 години

Ама кака, как 1.60 ***? Поне 2.60 трябва да е! Софиянци го заслужават дебелийот! Хахаха!!!

42

Протеста

преди 8 години

Ще е утре пред общината !!! Ако естествено ,не е първоаприлска!

41

АнтиShop

преди 8 години

Шопландците както обикновено ореваха орталъка.Имате избор да се завърнете по родните си места-там е по евтино или няма транспорт :)

40

Анонимен

преди 8 години

Фандъкова, 10 дни от месеца ми се налага да ползвам автобусния транспорт.Защо трябва да си купувам карта която няма да ползвам цял месец? Издевателствате над нормалните и редовни пътници за сметка на шведските гратисчии.Вместо инцидентни контроли сложете постоянни такива в автобусите.Ще имате повече събираемост на средства отколкото да вземете на бедния залъка.

39

Анонимен

преди 8 години

В Германия билетчето може да е 3.20 Е в едната посока, но месечната карта е 50 Евро, заплатата поне 1100 нето за 8 раб. ден. Групов билет за 5 човека за целият ден 9 Евро. Можеш да караш колело и като го спреш да не ти го откраднат. Е да не сравняваме, несравними неща.

38

анонимен

преди 8 години

До "някой", който се тревожи за провинциалистите, че ще им е скъпо:Не се тревожете, ние сме свикнали да плащаме. Не помня даже откога има кондуктори. Левчето върви за спирка-две-три, нЕма лабаво, за разлика от вас /ясно ми е какво е в София, само аз дупча билет/РАДВАЙТЕ СЕ ЧЕ ПРОВИНЦИАЛИСТИ НЕ СА ВИ НАГАЗИЛИ ОЩЕ ТЕМАТА

37

българина

преди 8 години

Всичко което е добре за хората не популизъм. Стара демократична либерална поговорка. Герб граждани за единно разпарчадосване на България

36

Протест

преди 8 години

Кога е протеста срещу тази простотия?! Някой знае ли?! Заплатите не мърдат ,цените хвърчат и така до кога ще ги храним??????

35

Анонимен

преди 8 години

Фандък, съгласни сме да си купим билетче от 1.60, но то да е като в Атина. За 2 часа това билетче да е валидно за всички автобусни линии в града.

34

Ханко Брат

преди 8 години

Ало фъндъкова!!?!?! Мисли за онзи Един милион човека които Не са гласували за теб. Те те проклинат всеки ден. Все нещо ще те стигне. Забравяш че си трудоустроена като "кмет" с подменен вот. Откраднатото да го похарчиш за лекарства и да не ти стигне. Махай се!!!!!!?!

33

Анонимен

преди 8 години

В цял свят се чудят как да качат хората на автобуси и колелета, а не по коли, а тук се чудим как да ги свалим от автобусите и колелетата!