41

Анонимен

преди 8 години

Имам чувството, че някой работи хейтър в тоя сайт, седи и цъка дислайк на всеки положителен коментар. Не че подкрепям когото и да било, ама не го правете толкова тенденциозно и очебийно.

40

Анонимен

преди 8 години

До sid Защо няма арестуван за любовната афера ?К огато някой пиян или дете се обади със заплаха за бомба, има арестувани ,вестниците пълни със подробности до девето коляно.Съдилища ,глоби .А за този случай всичко беше претупано и покрито . По закон трябва да се заведе следствие и Нак .дело .Няма нищо подобно . Защо ?

39

Затворко

преди 8 години

До РодолюбецТогава имаше ред и спокойствие, а сега мутрите станаха богаташи и управляват държавата както им е удобно.

38

Иван

преди 8 години

Не е сериозно да се коментира Борисов- или му се радваш, или сменяш канала. Не за всеки е забавно...

37

Анонимен

преди 8 години

тоя защо още не е в затвора за престъпления срещу народа?

36

i;En

преди 8 години

Не ,че нещо обаче като знам и тиквата как сутрин казва едно, на обед друго ,а вечер отрича първото на кого да има вяра човек .

35

Коя е

преди 8 години

тази жена?! Я сега да каже Премиера)).

34

номер2

преди 8 години

Обединяват се, както мафията и държавното ръководство!

33

Анонимен

преди 8 години

Стига сте ни показвали тази тиква, бе!Или вземете да се преименувате на БОКОД.НЕС.БГ. Няма ден без банкянската тиква!

32

Анонимен

преди 8 години

Така е един охранител на бай Тошко след време ще стане Тиква ,Генерал и някой ден ще управляване само България а целия СВЯТ !Тиквиня е велика тиква и голям бисер !

31

Бялата златка

преди 8 години

Бялата златк каза:ще вкарам станишевски в затвора! Е ,той пък си купи гейевречето нов замък в Швейцария!на баламурниците честито!да сни живи и здрави наще бели златки и тиквари

30

Родолюбец

преди 8 години

След 1944 г. безбожните комунисти втълпиха на народа, че няма Бог, а след като "няма" Бог това означава, че няма и Божии заповеди и днес ясно виждаме последствията от това безумие - навсякъде се ширят лъжи, кражби, убийства, прелюбодейства и пр.Днес берем торчивите плодове на 72 годишния безбожен режим!

29

Анонимен

преди 8 години

Щом директорът на Европол идва у нас, значи се справяме добре и искат да засилят сътрудничеството си с нас. Браво!

28

Честен човек

преди 8 години

България е на масата в реанимацията, лежи и бере душа, но и политиците и национално отговорния бизнес, вместо да и преливат кръв, са набарали по една вена, и смучат яко

27

Родолюбец

преди 8 години

И аз имам решение и историята на България е доказала, че само то е спасително. Спасението е само народът да се обърне към Православната си вяра, от която мнозинството отстъпи след 1944 г., и да спре да съучаства и да се продава на юдео-масонските марионетки, като този другар на снимката. Каквито и да било партии, сдружения или движения няма да решат нищо - това би било само преливане от пусто в празно.Давайте да действаме!

26

Тинев

преди 8 години

Омерзение изпитвам към българина. Да, да и аз съм българин. Но потръпвам от погнуса при лицемерието, нагаждачеството които станаха отличителна ЧЕРТА за съвремениците ми.Абсолютно съм сигурен, че ако / хипотетично /, АКО утре комунистите дойдат пак на власт БОЛШИНСТВОТО от "демократите", тия от гражданския комитет, премиера, президента и още много други ЩЕ СЕ ИЗКАРАТ ПЪРВИ КОМУНИСТИ, репресирани при това от разните му "демократични" правителства.

25

Куха лейка

преди 8 години

Аз решение имам, но както казах давайте решения на проблема... Съединението прави силата. Чакам да видя мисъл за решаване на проблемите на тая изстрадана " женичка" България. Чакам да прочета готовност за решения дори и грешни можем да обсъждаме и да намираме решения ОТ НАС ЗАВИСИ КАК ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ. Докато те ни управляват ще живеем по тяхната вола, а ти я виждаш каква е.

24

Родолюбец

преди 8 години

Пътят между Добрич и Варна е като този между Анадола и Диарбекир, или по-скоро като между Могадишу и най-пропадналия град в Сомалия, а този другар на снимката се тупа в гърдите, че правил пътища и ограбва народа с винетки от 100 лв.Да се смее ли човек или по-скоро да оплаче глупостта и простотията на този народ?!

23

Родолюбец

преди 8 години

Пътищата навсякъде са като картофена нива /или швейцарско сирене/, соц блоковете са пред срутване, сякаш в тази държава абсолютно нищо не е пипнато от 25-30 години. В същото време този другар на снимката се гаври с народа с безумно скъпи винетки, милиардни кредити и ... коментарът е излишен.Определено гробаджийте са случили на ***, глупав и зомбиран народ, с който се гаврят както си искат.Наистина жалка и тъжна картинка.

22

Анонимен

преди 8 години

Това се казва когата Презедента има среща с примира с Китарович !!!