12

Тюлена Бобо

преди 8 години

Акулата сигурно е от ИД...

11

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

До 15ами не мога защото имам куп проекти на главата но с удоволствие ако имах време бих написал следващ епизод на междузвезни войни, но може някой ден да пиша мемоари, живота е най непредсказуемо нещо което ми се е случвало в живота

10

Ей,Сидни!

преди 8 години

Бе що не вземеш да пишеш фантастични разкази,имаш талант!

9

Съвет

преди 8 години

Трябваше да кръстите статията 'Сърфист нахрани акула'. ха-ха-ха-ха

8

Мишо

преди 8 години

*** Yeah, Shark Week :) Голям майтап. Дали и сега му е толкова смешно?

7

Анонимен

преди 8 години

всички ще умрем,без значение кай е първа,кой е втора класа.

6

oт Сидни Ав$тралия

преди 8 години

до 10,не бери грижа за Новия Свят, толкова е далеч от балканския ти бит и култура че за теб го брой друга вселена. Аз не се притеснявам от нищо, доходите са ми 6 цифрени, инвеститор съм, движа частен бизнес, регистриран съм в ASIC Australian Securities and Investments Commission ако знаеш въобще какво е товаГрешиш, не се притеснявам, и комета да падне, финансова буря гол да ме остави, и пак от нулата ще тръгна и от закусвалня ще почна ако трябва да работя, срамна работа няма, не се притеснявам

5

Ей,Сидни

преди 8 години

похвално е поне,че си се научил да пишеш.Четеш постовете на коментиращите,също е добре-макар и малко, нещо научаваш,това все пак е еволюция.Не ми разказвай цветни сънища за образованието си.Граматика ти НИКОГА не си докосвал,пък за отваряне да не говорим.Пък като се притесняваш за палтото на учителката си(съмнявам се да си имал такава) открадни и едно от закусвалнята където работиш.Като се замисля, я по-добре недей,некадърен си и ще те хванат!

4

Анонимен

преди 8 години

айде бе, преди 6 години... Всички имаме интернет, тия ходи ги разправяй на баба си. 30.11.2013 г. - Канбера. 19-годишно момче е убито от акула на източното крайбрежие на Австралия.

3

Анонимен

преди 8 години

До от Сидни Ав$тралияНе е важно колко са изядени, а колко са останали инвалиди :) , което е по-лошо от това да те изяде (поне според мен) Статистиката видимо ще набъбне тогава. Иначе за психозата е ясно, че филмите това им е идеята но за съжаление не можем без тях.

2

Ей,Сидни!

преди 8 години

Нали ти казах да залегнеш над граматиката за 6-ти клас!

1

Знам

преди 8 години

че и Сиднито го е нападала акула, но усетила миризмата му панически избягала!