97

ЦЕЦО

преди 8 години

До А: КОЙ СЕ ГАВРИ С МАЛКИТЕ ДЕЧИЦА ОТ ЯСТРЕБИНО ,КОИТО БЯХА УБИТИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ФАШИСТИ ,НАСЛЕДНИЦИТЕ НА КОИТО БЯХА ВЪВ ВЕЛИКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И НИ ДОКАРАХА ДО ПОЛОЖЕНИЕТО ОТ 1933 ГОД. ПЪЛНА РАЗРУХА И ЛИКВИДАЦИЯ НА ДЪРЖАВНОСТТА-ТОВА Е ЗАСЛУГАТА НА СДС-ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ,ПИЩЕЩИ СЕ СЕГА ЗА РЕФОРМАТОРИ. ЗА ТЯХ ТРЯБВА ЗАКОН ЗА ОТПАДАНЕ НА ДАВНОСТТА ,СЪД И ЛЕЖАЧКА В ЗАТВОРА.

96

анонимен

преди 8 години

Наистина историята се тълкува превратно. Младите трябва да бъдат запознати с фашизма, да познават цялата му история, но правителството и парламентът не правят абсолютно нищо по въпроса със запознаването с историята на този човекоунищожителен режим. Имало е концентрационни лагери в България, но и управляващите, и медиите мълчат по този въпрос. На сините винаги им е било по-удобно да се плюе комунизмът, а не фашизмът. Това е най-добре за тях. От 10 ноември е така. Досега не е спряло това.

95

Анонимен

преди 8 години

лъгане на народа, усвояване на народни и европейски пари... Трябва да се осъдят САМО съдебно доказано виновни ЛИЦА, извършили престъпления, а не ИДЕОЛОГИЯТЯ или обикновенните хора, изпълнявали заповеди.

94

Анонимен

преди 8 години

А защо литературата на Карл Маркс не я забранят със закон? Доколкото знам сме демокрация и всички вярвания НЕ ПРОПОВЯДВАЩИ НАСИЛИЕ са разрешени, а идеологията на комунизма е насочена към просперитета и равенството на хората, което явно не се харесва на богатите и властимащите. Друг въпрос е, че в СССР и България комунизма е изкривен от началната си идея. Защо не се забрани и исляма, заради терористите? Нека депутатите първо се образоват и тогава да криминализират философиите различни от кражби,

93

Анонимен

преди 8 години

До НЕ.... 127 Остава да си мислим че Герб не са комунисти . Че партииният билет на Червеният Гербер от Банкя , не стърчи от джобчето му Или че Кукувицата не е снаха на Политбюро . Или Прецедентът не бил в ВУЗският Партиен комитет -ВМЕИ ,,Ленин,,И Цецо -шесте апартамента не идва от ДС .А за надписването на пари никой не може да ги надмине . Нали,, надписаха ,,2 милиарда от Здравната каса и не ги върнаха въпреки съдебно решение.Е някой настина набива доматите с коловете.

92

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен119 Видяхме ,западните ,ги къде са . Да им изнасилват жените , да ги взривяват , а те песни да пеят ,за ръчички да се държат и ,,протестират уу.Или да се радват милиони

91

Анонимен

преди 8 години

Той фашизмът си е тук ! Извънреден брой 25 на Д.В от 31 март, 2016-Официялно се въвежда ,вземането на отпечатъци в болници . Следва имплантирането . Както в концлагерите . И комунистите не посмяха да направят това .Сякаш сме роби . Явно някои уж ,,измислени конспирации,,не са измислени, а са реалност.

90

Анонимен

преди 8 години

Бай Сталин, по-точно духът му, ще ви успокои.

89

Анонимен

преди 8 години

Абе добре, че си отиде комунизма та да се видя с пари. Иначе щях да си бачкам някъде за 1000 лв заплата.

88

Анонимен

преди 8 години

До СпасСпас а ти в западните държави знаеш ли къде бяха докато на тебе са ти пускали тока на село?

87

Анонимен

преди 8 години

Че те са едно и също нещо, що се карате, сякаш кое е по опасно чумата или холерата, така и с комунизма или фашизма, вижте милионите изцити в концлагери и в двете системи, само че комунистите избиваха свои граждани а фашистите чужди

86

Спас

преди 8 години

Отпуснати са много пари за да се поддържат и измислят лъжи и закони!!! Така е в Прибалтика и Полша. Където мине номера!!!! Власт, която създаде заводи, фабрики, ограмоти и електрифицира хората от най-затънтеното селце, поддържаше 100 000 на армия, построи язовири, пътища и населението достигна до 9 000 000, НЕ МОЖЕ ДА Е ПРЕСТЪПНА!!!! ПРЕСТЪПНА Е СЕГАШНАТА ВЛАСТ, КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА СЪЗДАДЕ РАБОТА И ЧОВЕШКО ЗАПЛАЩАНЕ НА ПОЧТИ 6 000 000 МИЛИОННОТО НАСЕЛЕНИЕ!!!!!!!!!!

85

Спас

преди 8 години

Отпуснати са много пари за да се поддържат и измислят лъжи и закони!!! Така е в Прибалтика и Полша. Където мине номера!!!! Власт, която създаде заводи, фабрики, ограмоти и електрифицира хората от най-затънтеното селце, поддържаше 100 000 на армия, построи, язовири, пътища и населението достигна до 9 000 000, НЕ МОЖЕ ДА Е ПРЕСТЪПНА!!!! ПРЕСТЪПНА Е СЕГАШНАТА ВЛАСТ, КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА СЪЗДАДЕ РАБОТА И ЧОВЕШКО ЗАПЛАЩАНЕ НА ПОЧТИ 6 000 000 МИЛИОННОТО НАСЕЛЕНИЕ!!!!!!!!!!

84

Анонимен

преди 8 години

То си е тъй - комунистите станаха фашисти, фашистите комунисти. Ни един нормален няма!

83

Анонимен

преди 8 години

този спор е слаба работа; схоластика; комунизмът и фашизмът са братя близнаци; имат общо ДНК; не са изобретили те използваните от тях средства за терор; имало ги е от памтивека; човешка му работа.

82

Еееее

преди 8 години

МАХАТ ПЕТОЛЪЧКАТА ОТВСЯКЪДЕ.СЛАГАТ КРЪСТ НА ВСИЧКО!

81

Berlin

преди 8 години

За съжаление, след падането на Берлинската стена, в България парите и властта останаха в същите хора, както и в техните протежета - новоизлюпените бизнесмени. Пари крадени десетки години от нашите родители. Единствената реална промяна беше, че отвориха границите. Веднага се възползвах и сега живея нормален живот в Германия. Всяка година пътувам минимум два пъти до екзотични дестинации, а из Европа мога да ходя където си поискам, ей така, на кафе. :)))

80

Бойко

преди 8 години

БСП ще пребъде, ГЕРБ ще изчезне.

79

aaaaa

преди 8 години

до ФАКТ Китайския комунизъм победи руския!- Китайския комунизъм се ръководи и е в полза на китайците докато руски1 комунизъм е създаден финансиран и се ръководи и в полза на " германци " "американци " " грузинци" и не в полза на руснаците а за тяхното унищожение Исторически факти колко РУСНАЦИ са избити в ОКТОМВРИЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ втората световна Сталин Берия а в Чеченя най голямото етническо прочистване в световната история

78

Ентусиаст

преди 8 години

ЗАЩО ПЕЕХМЕ:ПРЕД НАС СА БЛЕСНАЛИ ЖИТАТА!ЗА КАКВО НИ ВДЪХНОВЯВА ФАШИЗМЪТ?