12

ала бала

преди 8 години

До 14:Мисля, че трябва да посетиш гастроентеролог (т.е. лекар, който да ти прегледа корема).

11

ffgfddg

преди 8 години

И тоя е поредния дето митове ще разбива.В момента в който заместя въглехидратите с протеин и мазнини, се чувствам 10 пъти по-добре. Газове нямам, корема не ме боли и до тоалетна ходя без да избивам ***.Звучи смешно, ама е самата истина. Да не говорим, че се сваля чиста сланина и корема изчезва. Мазнините са по-полезни от въглехидратите, ама никой не го чатка това, само се тъпчете с 0.1% мазнини продукти и си мислите, че правите диета.

10

:(

преди 8 години

До 12:Няма да е лошо освен време за тренировки да отделяш малко време и за учебниците по Българска граматика.... :(

9

пича

преди 8 години

И къде му е химията на този? Аз всеки ден ходя по 2 пъти, сутрин и вечер на лоста и успоредката, отделно тичам, правя лицеви и всякакви коремни - точно по 20 минути на тренировка - не знам какво е химия, дори протеини не съм пил и изглеждам като него. Това е без да стъпя в фитнес - тренировка само със собственото ми тегло....

8

Анонимен

преди 8 години

Е, ако написаното в статията е ново за някого и чакате да го чуете от фитнес инструктор, то тогава значи този някой е пълен гал*фон! Или просто не е внимавал в училище. А и да знаете, че от Макдонълдс се дебелее. Да не прекалявате с него.

7

Некъф луд

преди 8 години

Ся за всички цуцулани да разясня, не ми се оправдавайте с генетиката и това че нищо не ядете а пълнеете. Във въздуха не се съдържат мазнини и въглехидрати. Ако някоя иска да оспори тезата ми да дойде при мене и ако е 1,50 висока и 90 килограма, гарантирам че за един месец ще свали 20 до 30 кила. Ще се запитате как. Как ли, като я завържа в мазата и я подкарам на вода един месец и е готова.

6

Фитнес със вилица и

преди 8 години

Ходих венчднъж на фитнес но не е за мен. 130кг съм ям каквото ми е сладко и не се лишавам. Един ден преди да пукнабда си кажа ей го позволих си всичко и не съжалявам.

5

Нака

преди 8 години

Аз никога не съм бил на фитнес. Никога не съм спортувал. Ям каквото дойде. И имам супер тяло. Хора занимаващи се с фитнес не ми вярват че това е възможно. Това ми е даденост от природата изглежда.

4

:)

преди 8 години

:)А аз стоя и си мисля: Защо всички коментари по-долу са насочени към снимките на Марин. Някой изобщо вникна ли в съдържанието на статията, което е: развенчани митове за въглехидратите?А някой изобщо запита ли се какво са въглехидратите и какви функции изпълняват в телата ни? Или гледането на снимки и плюенето по тях е по-интересното занимание?Жалки и смешни сте!

3

Анонимен

преди 8 години

Мале, тая вълшебна химия. Дори да беше, допингът във всички спортове може само да повлияе на постижението, но не и да е първопричина за него. Такова тяло без тренировки и хранителен режим няма. Ако имаше, почти всеки щеше да си купи.

2

king_for_a_day

преди 8 години

Тялото от снимката може да се постигне и без хормонални препарати.

1

до 1

преди 8 години

И как точно разбра от снимката, че е чиста химия? Кръвна проба ли му взе?