31

Анонимен

преди 8 години

Много българи извън пределите на страната са със своята си биография. За мен е важно : КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ ?

30

gogo

преди 8 години

Каква дълга статия за един световно неизвестен уж българин....местим!

29

Японеца

преди 8 години

До lol Китаец си, китаец- просто не си го разбрал....

28

Анонимен

преди 8 години

Голям праз! Мразя краварските военолюбци, подпалвачи на войни!Този е бомбардирал Ирак.Краварите нямаха работа там.От тях са всички войни.

27

ПЕХОТИНЕЦ

преди 8 години

и това е най-важното за него щом е на първо място в това славословие за един АМЕРИКАНЕЦ. Някъде да прочетохме нещо за БЪЛГАРИЯ, освен, че баща му е емигрирал преди почти 70 години

26

ТОЯ НЕ Е БЪЛГАРИН

преди 8 години

Такъв е бил баща му. Той не се чувства българин нито децата му ще са такива. Така че, ако обичате сменете заглавието.

25

Павел

преди 8 години

До АнонименАбсолютно!!!

24

Павел

преди 8 години

До МонкоВсички хора на които им се работи и не отиват за заплата в Америка са преуспели защото няма ограничения,единствено езиковата бариера които сами си налагат,така,че хаиде нека пак не издигаме такива ПСЕВДО БЪЛГАРИ на пиедестал!да дойде да живее в БГ с 8 деца и да раздава имоти в Свищов под наем! тогава ще гоанрека преуспял и за пример!В държава със закони и без ограничения всеки може

23

gtf

преди 8 години

Браво,човек, който иска да работи за страната си, кво да кажем ние за боко-*** и шайката му..

22

Монко

преди 8 години

Деградирал бил.... Човекът постигнал повече от всички вас взети заедно и в семеен и в професионален план... обаче бил деградирал, разбираш ли, щото не гледа много вляво...Ай сиктир злобните, малодушни, душички....

21

Анонимен

преди 8 години

Този е българин точно толкова, колкото и Джон Атанасов е бил. Кво се занасяте. Израстнал е в САЩ и е с американски манталитет. И езика не говори като хората. Родителите му са били българи. Този е американец от български произход.

20

Анонимен

преди 8 години

Крис, я не ни занимавай с глупости бе!

19

me

преди 8 години

Типичен военен. С промит мозък и мания за американско величие. По-потресаващи за мен са възгледите му към емигрантите и децата им. В крайна сметка, той е дете на емигрант. И с типична българска злоба, се обръща срещу това което е, за да прецака всички останали, които са като него. Приказка за стълбата трябва да ни е химн. Иначе браво и за 8те деца, и за това че говори български. Но щом няма българско гражданство, не е българин. Ако имаше - никога нямаше да има шанс в америк. политика!

18

Берлин

преди 8 години

"не са деградирали като тоя тип от сащ"------------------------------------------------------------------Деградирал милионер и бъдещ конгресмен в САЩ е много показателно за елементаризма на хибридните човечета. В Съюза щеше да просперира в комуналка, където 5 семейства ползват една тоалетна, а казанчето не работи. Хахахаха... :)))

17

до 16

преди 8 години

*** в русия има много българи с това изключение че не са деградирали като тоя тип от сащ

16

аноним

преди 8 години

Ако баща му случайно беше имигрирал в Русия ,щеше да изгние в някой лагер в Сибир !!!!! В Европа и САЩ има 2 милиона българи ! В Русия - държавата *** нито ЕДИН !!!!!!!

15

ddfg

преди 8 години

този патриотичен *** най-вероятно има негърчета , мексиканчета и колумбийчета за деца

14

God

преди 8 години

Ако 14-та поправка на Конституцията на САЩ не съществуваше, сега кандидат-конгресмена нямаше да е американец, а щеше да се води българин. Пази боже сляпо да прогледа.

13

гери

преди 8 години

НЕВЕРОЯТНО !! ЕВАЛА МОМЧЕ , МНОГО СИ НАПРАВИЛ , А И ОСЕМ ДЕЦА !!!! БРАВО !!!

12

Берлин

преди 8 години

Интересно защо баща му не се е насочил към СССР?! Дето се вика, щял е да спести преплуването на цял океан... хахаха. :)))