39

Анонимен

преди 8 години

Миличките, дано им стигнат! Само да внимават да не се задавят! Знам ли, може да дойде ден, в който някой да им тъпче плюскането в устата както се гушат гъски за фойе де гра!

38

Gass

преди 8 години

Заплатите не са чак толкова високи в сравнение с тези в държавните енергийни дружества.Как ви се струват по 46 000 лв. на месец?Вижте истината за шефските доходи в БЕХ, НЕК и Южен поток - България и начините по които ги укриват.Сканираните оригинални официални документи са качени единствено в сайта "Ядрена престъпност".Напишете в Гугъл: "Енергепийна калинка 1 в кабинета Борисов 1 - документи".Ще останете изумени!

37

Тико

преди 8 години

Нещата май са тръгнали към революция

36

Анонимен

преди 8 години

ЗАКОНИТЕ СЪЩЕСТВУВАТ ЗА БЕДНИТЕ . А БОГАТИТЕ СИ ИМАТ СВОИ АДВОКАТИ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ....

35

Анонимен

преди 8 години

Тази новина ще отмине както и другите чудеса, за 3 дни само. Спомнете си Христо Бисеров - колко възмущение имаше, спомнете си сина на Първанов - откъде ги извади тия милиони, хидроинженера с милион хонорар и т.н, и т.н. До няколко месеца депутатите пак ще решат, че им трябват нови автомобили - лимузини, кметовете ще си накупуват и те едни джипове 4х4, и други видни активисти, и така. А пък ние - ние ще си пращаме SMS с дари 1 лв....

34

Анонимен

преди 8 години

Много хора пишат по форумите и се възмущават, но реално действия няма. Затова и полиците, и в съдебната система си развяват байряка както искат. ЗА съжаление в България липсва гражданска инициатива и дейност. Подобно нещо не може да стане в Западна Европа или Щатите. Просто там хората решават, а не властите вместо тях. Дори и да се приеме нещо такова, гражданското общество е толкова силно, че и президент пада. Затова ми става жал за България. Защото колкото и да си пишем, нещата ще си останат съ

33

Дроид

преди 8 години

По градове и села да се сформират отряди които да издигнат огромни клади с колове по средата. След това всички тези народни изедници, съдии и прокурори които пият кръвта на народа, да бъдат извлечени от скъпите им лимузини и луксозни палати! Да бъдат завързани за коловете и полети с бензин!!!! Пенсионер със 100 лева пенсия да драсне кибритената клечка. СРАМОТА!!!!!

32

Анонимен

преди 8 години

Невероятно...хората взимат пенсия 135лв.....заплатата на повечето е около 450-500лв.,а тези престъпници 7000 лв.......няма нужда от коментар....,трябват действия

31

Анонимен

преди 8 години

А ние с висше образование или с докторантура,да пасем трева!

30

Анонимен

преди 8 години

Във ВСС искаме да изберем хора с високи морални качества, а не клошари, които стоят там без пари", отсече той7к пари ли са за тях бе Ревизоро :))) Тъй като ги гледаш със сегашните им "мижави" заплатки на клошари ли ти приличат :)

29

Кирил Софийски

преди 8 години

ТЕЗИ СИ ПОСТРОЙХА КОМУНИЗМА И ДОБРЕ СИ ЖИВЕЯТ ! ДА МУ МИСЛИМ НИЕ ДЕТО ЖИВЕЕМ В ДИВИЯ КАПИТАЛИЗЪМ ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА ТИЯ !

28

Анонимен

преди 8 години

Значи тия убавци и при пенсиониране не подлежат на регулиране на пенсията. Вземат колкото им е изчисли НОИ т.е. пак няколко хилядарки, както и член кореспендентите и академиците, но за доктор хонорис каузата това не важи. Да му мисли Ицо Сафарито как ще се оправя като остарее.

27

УУУУУУУУУУУУ

преди 8 години

То това прослувото Ревизорче ни убеждаваше, че и картел върху горивата в БГ няма. Горкият, не си ти когато си гладен. Явно хилядарките за КЛЕЧАНЕТО в парламента са му малко на Ревизорчето. Безсрамници са - до един. Време е Всички до един да бъдет изметени, не направо изритани с шутове и тояги от топлото местенце!!!! БЕЗДАРНИЦИ.

26

Анонимен

преди 8 години

Преди 10-12 години заплатите в съдебната система бяха драстично увеличени със същия благовиден претекст- независимост на съдии и прокурори от политически и корупционен натиск. Корупцията не само не намаля, напротив. Да не говорим за политически лобизъм.А депутатите- те разбира се имат интерес от ръст на заплатите защото това повишава както техните собствени, така и цената им в различни лобистки далавери.Иначе- не ми пука, аз няма да работя за тях. Наесен- чао земен рай.

25

ИНТЕРЕСНО

преди 8 години

Интересно защо Ревизорчето предложи това увеличение?Да не би да има информация,че ще го подгонят.Питайте един средно статистически българин да ви каже поне нещо за ВСС-няма да намерите такъв.Не е въпросът в заплатите,а в качеството на работа,в изборът на тези "доказани" юристи,завършили една част право в Полицейската академия.Същите тези,уредиха децата си в съда,прокуратурата,уредиха ги с имоти и пр.Голяма част от българите съвестно бачкат,ама нямат и 1 лв. бонус.Явно ще вървим все по-зле.

24

Анонимен

преди 8 години

Ако някой ми обясни какво работят в конституционния съд ще го почерпя. Дали имат и 5 дела на година не е сигурно при тази конституция. В Русия всеки човек може да се обърне към този съд и той решава десетки дела годишно, а нашият взема огромни пари напразно. За пенсиите им без таван не говоря, но при техния мързел те са престъпление спрямо народа.

23

кантарджията

преди 8 години

Много хора за пари са готови на всичко.Сутринта Соломон Паси ни подсети за това.

22

Берлин

преди 8 години

Тези, дето останахте в България, за да се борите... гледам, почти сте се преборили... хахахахаха. Тази новина ме изпълва с блаженство от правилния ми избор. :)))

21

vse edno:

преди 8 години

До Анонимен 10: Че то ако им дават пари за свършена работа, те ще си умрат от глад на втория месец.....

20

Анонимен

преди 8 години

Всичката простотия с т.н. независима съдебна система е направиха БКП-БСП и др. Луканов , чрез комунистическата си конституция . Така си купиха магистратите и досега няма никой осъден за фалита на банките и държавата . Единствения начин , който е недоволен от съдиите да си търси собствен начин да се оправя , защото оправия няма и няма да има .