11

G.

преди 8 години

Много малко са проститутките, които съм ч укал, без да стигнат до оргазъм. Т.е. на тях просто им се е бе. Обичат си професията, това е.

10

Анонимен

преди 8 години

Тая отврат на снимката и 5 години да изкарам "на сухо" не бих я докоснал.

9

DDD

преди 8 години

"ПОЗДРАВЛЕНИЯ"! ОТВРАТИТЕЛЕН МАТЕРИАЛ...

8

Анонимен

преди 8 години

Какво има да го умувате?!Мъжете прибягват до *** ЗАЩОТО са толкова смотани че не могат да свалят нормална жена.Или с други думи, те са куци магарета.

7

ибач

преди 8 години

Ами като станеш на възраст, да речем след 45, шанса да удариш нещо младо клони към 0. Затова най лесно е да пиеш виагра или сиалис и да си поръчаш девойка на 20, без ангажименти, без излишни напъвания. Верно, 90% от тях са механични, гледат си телефона или часовника, докато ги клатиш, ама кво от това? тя си взима парите, а ти това което не може да имаш, демек хубаво младо маце. После всеки по пътя си

6

Анонимен

преди 8 години

Ами като сте толкова зле, че дори една куха лейка в чалготека не можете да свалите, ще ходите при професионалистка. А по чалга клубовете е пълно к полупияни каки, които за едно питие са готови да ви изпълнят всичките желания, ама дори и там си трябват минимални усилия.

5

до момчил

преди 8 години

Жените се съгласяват трудно за секс, защото търсят алфа мъж и жените имат страх от забременяване.

4

Неа

преди 8 години

Аха колкото да си лептенете болест и после да я лепнете на нормално момиче ....

3

Джон

преди 8 години

Коринтяни 6:16 "Или не знаете, че, който се съединява с блудница, става едно тяло с нея? Защото казано е: "ще бъдат двамата една плът""Това с проститутките е гнусота, не го правете.

2

Пена - гълъбицата

преди 8 години

Проституцията си е кофти професия , първо се почва със сервитьорка!

1

Анонимен

преди 8 години

До ХА ХА ХАЗа да бичат Брутен Вътрешен Продукт