38

Анонимен

преди 8 години

Догах=Местан= на цялата пасмина дУпИсЕ,агенти на ДС.

37

1

преди 8 години

До Лъвско Сърце,разликата ни е колкото ципата на лука._

36

1

преди 8 години

До 42,не мога да те разбера,за какви хилядолетия говориш,681 година хан Аспарух,стъпва в сегашните земи на България,същия е син на Кубрат,който е имал и 4 братя,които са носели тюркски имена,така че останалите 33%процента от гените,на кои народи ,ги препознаваш,аз да ти кажа,това са османските гени,и ти напомням че са изминали едно хилядолетие ,или поточно 1335години,а не хилядолетия,така ,че си направи извода,щях да забравя,били сме покръстени през 861г.

35

42

преди 8 години

До 1Съвременните генетични анализи на българския народ, показват че тюркските гени в него не превишават 5%, не знам за какво торене ми говориш. Гените на съвременните българи са сходни 67 % с гените на нашите предци по тези земи отпреди хилядолетия, което и доказва несъмнено колко древен и сравнително съхранен в генетично отношение народ сме. Преди да пишеш нещо вземи почети.

34

1

преди 8 години

До 42,и аз не знам,ти тогава ,какъв българин си,да турски генофонд ,няма,но българския генофонд,османците са го наторява ли толкова дълго,че едва ли си българин и ти,щом той не е турчин.

33

42

преди 8 години

До турчинНе знам какъв турчин си, защото в България турски генофонд почти няма, по простата причина че първите османци, които трайно са се установили по нашите земи са ползвали наш генофонд чрез жените в харемите. И още децата им са били наполовина османци, а да не говир м вече за далечните им внуци и наследници.

32

анонимен

преди 8 години

Ако Ахмет Доган стане министър-председател - България ще процъфти Догодина ще го изберем.

31

Анонимен

преди 8 години

Нямало зомбита?

30

Мен

преди 8 години

До турчин. Кажи брате какво лошо си видял от българите но честно. И защо мислиш че Турция може да те пази тук в България? Ходи там може би там може да те "опази" от някой атентат...

29

Анонимен

преди 8 години

Бе единственото жалко, че тоя ще си отиде от естествена смърт.А не заслужава.

28

Даниел

преди 8 години

"Аз от 30 години тегля каручката, ред е друг сега да поеме управлението, аз ще казвам накъде да върви"Т.е. ще слага кукли на конци и ще управлява търговското дружество в сянка, зад кулисите. Нищо ново, същото беше и досега. Но иначе е добра новина, че е на 62, не му остава още много.

27

ист

преди 8 години

Всеки крив път, успореден на Догановия, е правия път.

26

Анонимен

преди 8 години

А след края на речта са си теглили по една пат.ка празник е все пак.

25

Хаха

преди 8 години

Dnes.bg, пише се РОЖДЕНИЯ, не "Аз ще казвам накъде да върви, казал той на рожденния си ден".

24

Патриот

преди 8 години

Че тази партия още не се ли закри ?

23

Анонимен

преди 8 години

Татарско ипне!

22

Анонимен

преди 8 години

Хем друг да поемел управлението на партията, хем той щял да каже накъде да върви. Турски мурафети.

21

Ле-ле

преди 8 години

Цирк, почти като в Северна Корея! Великият Вожд ше посочва пътя ;)

20

Младежко Д(п)С

преди 8 години

Уважаеми Доган, това го слушаме от 10-12 години насам! Да де, младежи ще има, но кой депутатски син, кой племенник, кой братовчед и т.н., цалата рода!

19

Бойко и Доган

преди 8 години

Бойко подари златен медал на Доган по случай неговия рожден ден и го целуна по бузата. Преди Доган направи Бойко генерал и главен секретар на МВР заедно с царя, а сега Бойко им се отблагодаря и на двамата, че го направиха политик.