23

инспектор в одбх

преди 8 години

д-р Димова-новата шефка на одбх варна е дъщеря на професионалния крадец-д-р Димов от гр.Бяла Варненско назначена с фиктивно обявен конкурс.

22

Ах Морето

преди 8 години

Не се лъжете от ниски цени в хранителните заведения.Порциите са обидно малки!За качеството на храната и напитките - нЕма нужда!

21

до ss

преди 8 години

До ssЗа какви конкурси и интервюта говориш наивник?!Черноглавите бачкатори молбата си не могат да напишат на блгарски!Те говорят на арабучакалски език, дето в никоя страна го няма!Нали същите отиват Зимата да работят в Европа и след около месец идват без един лев!

20

Хаха

преди 8 години

Две статии прочетох, две правописни грешки в заглавията, пише се ТУБЕРКУЛОЗА. Браво!

19

ждцфд

преди 8 години

До 14В нормални условия, с некомунистически манталитет, дори при по-високо търсене, качеството на предлаганите стоки и услуги не се понижава чувствително. Напротив, в нормалните държави фирмите постоянно търсят начини да подобрят услугите си.Такива мизерии има САМО в соц-държавите. Комунизъм продължава да има в целия Източен Блок.

18

морски

преди 8 години

От 2 години предупреждавам за туберкулозните болни по Морето.Крият ги, да не уплашат и бедните ни туристи!Имунитета на населението е понижен и при силен стрес и умора - болестта е готова.Работниците рахотят до последно от страх за работното си место!Викайте ПАЗИ БОЖЕ!

17

ss

преди 8 години

До Много е злеМного се чудя на хора, които плюят персонала. Тоя персонал да не паднал от небето. Нали е минал конкурс, интервю. Нали е назначен от работодателя, боса, шефа или който го е наел.Значи шефа си назначава човек и после клиента се сърди на човека дето шефа го е избрал и назначил. Ми то главата се вмирисва рибата.

16

малоумието няма бряг

преди 8 години

туберкУлоза, бе неграмотници, оправете го това заглавие!

15

Щом е от Туберколоза

преди 8 години

няма проблем имунизирани сме всички от поколението до 1991 по малките кучета ги яли .

14

Анонимен

преди 8 години

Постоянно имаме "битки" с хигиената. Е, кой тогава е учуден и защо?

13

Анонимен

преди 8 години

Наистина ужасно, но това навярно се случва не само в курортите. Като се замисля, че всеки ден с колегите обядваме в заведениета наоколо...

12

Анонимен

преди 8 години

Българинът трябва да разбере и да си набие в дебелата глава, че комунизмът когато всеки си клатеше краката и лапаше без да работи отдавна свърши. Сега сме капитализъм - най-съвършената система. Работникът и неговият труд са стока и цената и се определя от пазарът - пазарът е най-добрият регулатор. Щом има наплив на туристи значи се търсят хора за персонал и е съвсем нормално да се наема за по-евтино и болна стока - пазарът регулира всичко.

11

Анонимен

преди 8 години

Инспекторите не виждат ли, че на много места продавачите в закусвалните пипат филиите хляб и парите без да ползват ръкавица или салфетка. Това всички го виждат и няма никакъв закон.

10

гербист-столичан

преди 8 години

Бъдете патриоти и почивайте в БГ-то. Вярно, има малко повече зарази заради слабия контрол, но нека да сме патриоти и да сме над тези проблеми. Нека даподкрепим нашия туризъм и да изберем нашето Черноморие, да се качим лятото на Тракия и до морето за 3 часа, после моренце и слънце.

9

до ДАДААА

преди 8 години

Да,през годината човек може да се разболее.Но има разлика дали си изкарал грип или си пипнал дизeнтерия,хепатит или сифилис!Пък не виждам защо туберкулозен да не работи.Болестта е била много разпространена в началото на миналия век,и много болни са работили до последно.Има значение стадият на заболяването.Прочети малко!

8

ДАДААА

преди 8 години

ПОРЕДНАТА МАНИПУЛИРАНА СТАТИЯ....ПЪРВО ЗАВЕРКАТА НА ТЕЗИ КНИЖКИ СЕ ПРАВИ ВЕДНЪЖ ГОДИШНО-ВИЕ ЗА ЦЯЛА ГОДИНА НЕ СЕ ЛИ РАЗБОЛЯВАТЕ,ВТОРО ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ НА ВЪПРОСНИТЕ КНИЖКИ Е ДАВАНЕ НА ИЗЛИШНИ 50ЛВ(МОЖЕ И ПОВЕЧЕ),КОИТО ЧЕСТО ПЛАЩА РАБОТНИКА.В НОРМАЛНИЯ СЛУЧАЙ,БОЛНИЯ СИ ВЗЕМА БОЛНИЧЕН....А И КАК СИ ПРЕДСТАВЯТЕ ТУБЕРКОЛОЗНО БОЛЕН ДА РАБОТИ!!!!!

7

до Qwerty

преди 8 години

явно не си ходил достатъчно из т.нар. западна Европа.

6

Метал и сланина

преди 8 години

Това и турска пропаганда

5

до Vall

преди 8 години

Не знам в Малта как се вадят докОменти за работа,но знам как е в Сърбия,Румъния и Турция.Хванат ли те за такова нещо всички по веригата го отнасят!

4

Vall

преди 8 години

Да бе в западна европа не лъжели. Аз съм от 4 години в малта. и мога да ви кажа че и тук се вадят докоменти за работа както се вадят и здравни книжки в България.