25

Анонимен

преди 8 години

Сега лекарите са родени след 1989 г.Вече не върви да обявяват антигербаджиите за комунисти

24

Анонимен

преди 8 години

Та нали знаем, че най- много пари от касата източи Дянков.На него взеха ли " отпечатъци"?

23

Анонимен

преди 8 години

До 17- ти" гпипозен"Съ с заповед на МЗ от 01/04/2016 г официално е обявен края на грипната епидемия.

22

До 24

преди 8 години

Ами ще ти върнат тия 17 лв. , дето си дал месечно за здравето сиИ пак ще си стачкуват

21

Анонимен

преди 8 години

Ако тези "Джи Пи"-та бяха ЛЕКАРИ, никога нямаше да протестират по този начин. Лошото е , че ни фиксират само като ходещи пачки и не ги е еня за нас.

20

Срам

преди 8 години

Абсурдно е да си плащам за нещо и да не го получавам. Представете си, отивам в магазина, минавам касата след като съм платил, обаче ми прибират кошницата и викат" ама ние стачкуваме". Точно така се получава и сега. Здравните осигуровки си вървят, ама ако си болен нъцки.

19

Една българка

преди 8 години

Джипитата са вече само търговци-бюрократи-писари и некадърници-не искам да кажа че недобросъвестните от тях са убийци-особено на пенсионери-хора умират, защото не им се прави профилактичен преглед или направения такъв е формален-линейките нямат животоспасяваща апаратура и в повечето случаи докато пристигнат, вече служат само за катафалки-уважаеми джипита-и това което получавате Ви е много-Вие обезсмисляте здравната реформа с работата си проформа!

18

Българска работа

преди 8 години

Не може да дозира антибиотик някой си, кажи го поименно- плюй него. Иначе си гледай работата. Катаджията взимал, плюй него.

17

Ira

преди 8 години

Няма жалби на пациенти от работата на личните лекари,защото утре пак ще опре до тях. Винаги спешната помощ им е виновна. Сега кой ще преглежда пациентите,когато стачкуват? Защо им плащат на брой пациенти,а не на свършена работа? За мен са чиновници много добре ухажвани от фармацевтичните фирми,за да изписват лекарствата им

16

Анонимен

преди 8 години

До Българска работаЕдинственият свестен коментар под статията е вашия! Отворете си очите хора!!!

15

ГРИПОЗЕН

преди 8 години

ВСИЧКИ т.н.джипита /няма ли българска дума?/ работят на 2 места. И на 2-те места са уморени и отегчени. Ако сега ми трябва специалист-не може!-няма направление-елате от 1-во до 5-то число!т.е. извествам си болката в тези дни. Сега 1 пациент е в няколко болници, но с пръстовия отпечатък това няма да стане.Ще се стачкува! КАКВИ ЛЕКАРИ СА ИЗОБЩО ЩОМ В ТОЗИ МОМЕНТ НА СИЛНА ГРИПНА ЕПИДЕМИЯ НЕ ЛЕКУВАТ ХОРАТА? ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА, А СЕ БЪРКАТ ТАМ КЪДЕТО, НЕ ИМ Е МЯСТОТО!?

14

pesho

преди 8 години

тия не заслужават да стачкуватнякои дори не могат да дозират антибиотик

13

Българска работа

преди 8 години

Полицаите протестират- плюем, учителите- плюем, лекарите- плюем. Бойко излиза и насъсква стадото срещу полицаите с думите "дал съм им, какво искат"? Срещу учителите- също, срещу лекарите - също. Абе, този човек все дава, а все не стига. Защо ли? Защото с едната дава, с двете взима. Детектор на лъжата за полицаи, ДАИ- джий и др. А за депутати и министри КОГА? Сами преценете колко може да открадне единия и колко другия.

12

мед сестра

преди 8 години

сиреч, най много пари точат джипитата, от тях зависи да ли ще дадат талон и ще осигурят работа на специалистите! какво искат сега? какво иска например доктор Христов от х. димитър/ някой видя ли го как се държи арогантно и се кара с пациентите си? колко е груб недодялан и ***? по би му отивало да е каруцар, пълен ***! и как се позволява да спират работа лекари? държавата е на автопилот загиваме така да знаете!

11

Анонимен

преди 8 години

За какво точно негодуват другарите джипита. Въобще не ми стана ясно къде ги стяга обувката и къде точно ни бил застрашен интереса на нас пациентите(поне така казват личните лекари). Сиреч го правят заради нас.

10

уууу, стага кражби!

преди 8 години

Лекарите стачкуват, за да няма контрол и да могат да крадат необезпокоявани. Сега теглят пари от здравната каса за процедури и посещения, които не са извършвани. Половината болни, които уж са лежали в балници са фиктивни и т.н. Стачкуват, за да могат да продължата безобразията и да крадат пари от нас, пациентите, които внасяме парите в здравната каса.

9

Анонимен

преди 8 години

Муамар Кадафи(Бойко Борисов)

8

Анонимен

преди 8 години

Джи Питата стават средството на Герб за законен рекет на народа!

7

Анонимен

преди 8 години

Диктаторите от ГЕРБ не се спират пред нищо ,а Българина емигрира

6

БЪЛГАРЧЕ

преди 8 години

Заложени са клаузи в рамковия договор към лекарите които диктотора Борисов и неговите мафиоти могат да променят едностранно ,така хората ще бъдат рекетирани и в здравеопазването ,както и във всеки друг отрасъл в мафиотската държава на Бойко